Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 052
  • 458
  •   1
Отговори
# 75
Браво на вас момичета!
Аз първия път качих почти 30 Blush С раждането свалих около 10.След два-три месеца бяха останали 5-6кг. за сваляне,които свалих изведнъж като спрях да кърмя ( почти на година беше малкия).Сега забременях на същите килограми като миналия път,даже малко по-малко,но като гледам какъв апетит имам не смея да се надявам,че този път ще кача малко...

# 76
Здравейте мили момичета,

Аз преди месец, два писах в този форум и се бях шашнала за килограмите които ще кача. Сега вече в малко по -напреднала бременност, честно не се вълнувам толкова. Организъм си знае работата, ако трябва да се качат килограми за нормалното протичане на бременността, то така да бъде. Естествено това не означава да се тъпчем или гладуваме. Когато беба се роди, всичко ще си дойде на мястото с малко повече усилия. Доста съм качила вече, но какво от това. Важно е беба да расте и да и се осигуряват всичко необходимо.

Съвета ми е : хранете се здравословно, не се тъпчете. Приемайте разнообразна храна, много течности. Не гладувайте, за да ограничите пълнеенето. Движете се повече, ако можете.

На всички пожелавам лека бременност и здрави и щастливи бебета!

# 77
  • София
От началото до момента съм + 7 кг.

# 78
Аз вече съм с 4 отгоре, не съм усетила как съм качила за две седмици едно килце, отдавам го на повече ядене покрай празниците и разбира се на разтящото бебенце ... Само живи и здрави, килца се свалят.

# 79
И с двете  бременности  доста  .След първото  раждане  свалих  доста бързо   -от самосебе  си  ,  но  след второто   си  беше трудна  работа . Вие гледайте  да  сте  живи  и здрави , бебчетата  да са добре ,  другото  се  оправя  Laughing

# 80
С първата бременност качих 12кг,а в момента съм вече +15кг и имам още 2 месеца  Rolling Eyes

# 81
До четвъртия месец не бях качила нищо, но вече съм 12 кг отгоре  Embarassed Честно казано не ми тежат и не се усещам толкова напълняла, но като се кача на кантара ми става лошо...

# 82
Отначало почти не качвах,макар че не съм повръщала изобщо и не ми е било лошо...но след третия месец започнах някакси много бързо да катеря,като се гледам не са кой знае какво върху мен ,но кантара показва +16 до тук...дано повечето да са в коремчето  newsm78

# 83
И аз от началото не качих много, но лед 4-тия месец почнах да качвам доста. До тук съм с +11кг отгоре а ми остават още два месеца и отгоре .

# 84
До 4-ия месец   вървях адски  гордо  изпъчена  ,  че  то не ми  личеше ,де , та  затова . Нито  пък  бяха  качила  килограми . След  5-6 месец  обаче  нещата  се промениха. Тогава  не се  пъчех ,  а  само  вървях  гордо    Wink. Нямаше  как  да  не  се  види  корема  вече . А  и  килцата  също  си  личаха  Joy .

# 85
Аз съм вече в 5 месец и не съм качила нито един килограм,имам си малко коремче не ми личи чак толкова,но се притеснявам имали някакъв проблем че не качвам килограми?

# 86
Леле момичета.... аз значи си качвам прогресивно... в края на 4-тия месец съм и съм от 58кг.(преди да забременея) вече наближих 63кг   Embarassed

# 87
  • България/Германия
Първия път - 10-11 кг. Докато кърмех, напълнях още  ooooh! Свалих ги окончателно чак две години след раждането и хоп - забременях пак  Crazy
Втория път май бяха около 13 кг, но понеже ми изтекоха водите неочаквано доста преди термина, други неща ме вълнуваха в този момент. Сега свалям доста бавно и плавно, без да се ограничавам в храната, явно с две деца стресът е по-голям и това си казва думата. Остават ми още 4 кг до стартовото тегло от 50 кг, вече си влизам в дрехите отпреди бременността, но коремчето ми е на вълнички  Embarassed

# 88
Първата бременност качих 25 кг,не съм повръщала изобщо и си хапвах всичко,без ограничения никакви Embarassed Свалих ги за около 6 месеца,без диети и упражнения.
Втората бременност(неуспешна) качих 2 килограма за 2 месеца и половина някъде.

# 89
При  мен е малко объркано.. Започнах 50, след това свалих до 46, и сега съм 48... Значи или съм + 2, или -2  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт