Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 628
  • 458
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За цялата бременност качих 12 кг. след раждането се премерих и бях минус 5. Скоро не съм се мерила...но предполагам не съм свалила.

# 136
Аз съм почти 21 седмица и съм +8,което доста ме притеснява,вижда ми се много,но каквото дойде Simple Smile

# 137
Не се притеснявай аз вече се чудя какво става в 27-ма седмица съм и вече съм +16 и просто не си го обяснявам при положение,че ям нормлно не се тъпча сладко подчти не ям и хапвам само на обед и на вечеря след 18-19ч. нищо не ям и не знам,ако има някоя мама,която е била,като мен моля да пише.

# 138
Ванчето 87 аз мисля че грешката ти е в това че не се храниш редовно аз имам горчив опит с това преди да забременея вярно че по време на бременност нещата са по-различни но все пак има и много общо що се отнася до храненето навсякъде тръбят че най-полезно за тялото е да се хапва на често и по малко например постарай се да вкараш една закуска от зърнена храна или някакъв плод ако си от хората които не обичат да закусват не пропускай хранене и яж на малки порции но на често примерно на 3-4 часа и сама ще се обедиш че това е най-добрият начин на хранене не допускай да огладняваш...а има и нещо друго много зависи от какво тегло си стартирала жените които стартират с тегло под нормата по-често качват повече по време на бременност но разбира се това също може да има и своите изключения пожелавам ти лека бременност и да не качваш много и това което си качила да свалиш лесно   bouquet

# 139
Аз се храня редовно, не се тъпча, не ям сладко, избягвам белия хляб и мазни закуски, а вече съм +6 в 15г.с. Направо не знам какво се случва, всеки ден качвам.

# 140
Не си единственната Simple Smile

# 141
явно всичко е до орагнизъм,аз имам чувството,че качвам от въздуха Simple Smile

# 142
И аз съм в този отбор...реших че тази бременност ще взема мерки да не качвам толкова килограми,ограничавам се доста,най-вече от хляб,който иначе много обичам,от сладко тестено,ограничавам количествата като цяло,както и броя хранения.Обаче резултата е същия като предната бременност- 25г.с. съм вече +11 кг.А тогава от нищо не съм се лишавала!И доста повече лежах,защото беше зима,нямах и работа,а сега с малкия не се спирам....та явно е до организъм и много се ядосвам Sad

# 143
  • СОФИЯ
И аз съм в този отбор...реших че тази бременност ще взема мерки да не качвам толкова килограми,ограничавам се доста,най-вече от хляб,който иначе много обичам,от сладко тестено,ограничавам количествата като цяло,както и броя хранения.Обаче резултата е същия като предната бременност- 25г.с. съм вече +11 кг.А тогава от нищо не съм се лишавала!И доста повече лежах,защото беше зима,нямах и работа,а сега с малкия не се спирам....та явно е до организъм и много се ядосвам Sad
Хаха и аз съм като теб,яде ми се хляб повече,но се ограничавам и накрая какво ...21г.с. + 7кг.
В 25 -та ще съм като теб. Терминът ми е чак за 04.09. после идва и зима и кога ще ги свалям незнам.
Освен всичко друго и якета трябва да купувам,защото няма да мога да ги закопчая като се застуди.
Мацките с по 12 кг за цяла бременност са късметлийки.

# 144
аз качих 5-6 кг. за цялата бременност  Simple Smile

# 145
И на мен ми се искаше за цялата бременност да кача не по-вече от 12-13кг. но няма да се получи.. 26та седмица съм +6кг., като първите 4 месеца не съм качвала изобщо....

# 146
Аз щях да скачам от щастие ако в 25 седмица съм +11,но съм в 27-ма и резолтата е +17,какшо ще кажете и не ям,като невиждала.Бях 53,а сега цели 70кг.Странното е,че не се виждам толкова зле не ми тежат,но като видя кантара и откачам,както едно момиче от форума е казало всякаш качвам от въздуха..

# 147
за цяла бременност качих 13 кг, 15 дни след раждането (тогава се сетих да се премеря  Simple Smile ) бях -7 кг

# 148
С първата бременност качих 13кг, с втората 9.

# 149
  • Радомир
Аз съм първа бременност в момента съм 22 г.с+6 дни (началото на 6-ти месец) и съм вече +11кг. отгоре.Изпаднала съм вече в ужас гледам да се ограничавам да не се тъпча да ям салати и плодове и въпреки това си качвам.Като знам, че последния триместър се качва най-много, а аз сега съм доста отгоре ужас ужас ужас.Забременях на 67 кг. а сега съм 78 кг. до края не ми се мисли колко ще съм .А дано да не надвиша 20кг  - а дано, но надали Sad Sad Sad Sad
Мрън мрън оплаках ви се набързо

Общи условия

Активация на акаунт