Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 630
  • 458
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм 21 седмица и 6 дни и съм +9,и аз ограничавам на салати и плодове,но за сега ефект няма...дано пък по натам да не качваме  по много

# 151
Като чета всички отговори и започвам да се плаша.Преди 1 седмица влязох в 5 месец и съм със 7 кг отгоре.Вижда ми се много,не знам мие какво ще кажете.Още съм по средата и се плаша колко ли още ще кача.Първите месеци не се хранех както трябва,но от известно време си върнах апетита и най-вече към шоколада.

# 152
В момента съм в началото на 11 г.с. и съм качила 7 кг. Лекарката ми забрани да тренирам тежки тренировки и от всекидневни тренировки преди  бременноста, намалих на танци веднъж седмично, а продължих да си хапвам както съм си свикнала... имах период от 2 седмици когато бебчето си искаше пица, пица и пак пица... Много страдам че не мога да ям любимите си храни- суши, морски дарове и риба и суджук. 
Но се притеснявам понеже корема ми е мнооого голям. Изглежда килцата са само там събрани.

# 153
Здравейте аз съм в 4 месец и съм качила само 2 кила.

# 154
Привет от мен Simple Smile .
Аз отдавна имам една питанка  newsm78 тъй като и при двете бременности първо свалям по 6-7 кг. и после започва качването. Та се чудех кои килограми да взимам като начална точка - тези , с които съм била в началото или тези до , които стигам след около двумесечно повръщане  Sick ? Знам , че навсякъде по калкулаторите за изчисление не тегло по време на бременност пише " Вашето тегло преди бременността" , но все пак  Thinking

# 155
И аз винаги съм се чудила за това тъй като и аз съм така първата бременност поради големи проблеми бях свалила 15 кг.през първите 3 месеца бях 70кг.като забременях и после с лекарска намеса си качвах и влязох 72кг. да раждам а излязох 64кг. сега на втората бременност свалих 6кг.през първите три месецаи после започнах да наддавам,бях 74кг като забременях после 69кг. а сега 39г.с. съм 80кг.ще видим като родя колко ще стана та майка ми ми каза че се гледало стартовото тегло но според мен не е павилно защото има много жени които свалят много през първите 3-4месеца и после разликата къде отива?...

# 156
Няма чак толкова много за чудене.

Ако в първия триместър сте свалили, да речем, 5 кг., след което сте ги наваксали и сте качили още 3 до края на бременността, това прави общо 8 качени кг.; нищо, че разликата в теглото ви преди и след бременността е само 3 кг.

# 157
Сега ми стана ясно... Значи за цяла бременност съм била качила 4,5 кг.  Crazy

# 158
  • Варна
Аз качих 27 килограма,но бях само на легло,което не е оправдание на все пак има значение.Сега към с 12 надолу вече.за другите ще видим как ще ги свалям.

# 159
Няма чак толкова много за чудене.

Ако в първия триместър сте свалили, да речем, 5 кг., след което сте ги наваксали и сте качили още 3 до края на бременността, това прави общо 8 качени кг.; нищо, че разликата в теглото ви преди и след бременността е само 3 кг.

Това за калкулацията на килограмите всеки може да си го направи  Wink Аз се чудех защо на всички калкулатори пише тегло преди бременност , а и при първата ми бременност доктора докато ми се караше , че много качвам , накрая като ми даваше направление за болницата ми каза " че ти какво и качила "  newsm78 и аз ей така  Shocked . Та и тогава тя ми каза че се гледат стартовите килограми и крайния резултат , а не какво си свалял и качвал през периода  Whistling , но на мен все още ми е странно това  Peace

# 160
Е, явно лекарите, които са те преглеждали, не са могли да си направят калкулацията.

Ако наддаването се смята само от теглото преди бременността, при положение, че жената е сваляла килограми през първите месеци, накрая се получават абсурдните изказвания от сорта: "За цялата бременност качих само 2 кг."  Въпрос на елементарно изчисление е, че няма как да си родила бебе с тегло 3.300 (да речем) и да си качила само 2 кг.

Естествено, че на калкулаторите пише "тегло преди бременността" - какво друго да пише? Все пак има жени, които наддават през цялото време и не са сваляли килограми.

# 161
  • София
С първата бременност от тръгнах от 45 кг. и качих 10 кг., като след раждането бях оставила в родилното 7 кг. с бебче 2,400 кг. Сега забременях 42 кг. и до сега началото на 8-ми месец съм качила 7,5 кг. при височина 151 см, не съм слабичка, а дребничка.

# 162
  • София
+7 кила в 20-та седмица. Доки казва, че вървя добре, той не позволява на бременните да се уливат, но все пак се притеснявам да не са ми много.

# 163
Здравейте пак писала съм в тази тема сега вече след като родих мога да кажа стартово тегло 74 влязох да раждам 83 сега 10 дни след раждането съм 70 но мисля с времето още да сваля но сега немога да пазя диети тъй като кърмя  Thinking

# 164
  • СОФИЯ
Спокойно мацки,аз съм в 31 г.с. и тежа +14.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт