Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 062
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
Всъщност, за мен бяха по-неприятни страничните ефекти от напълняването; получих разширена вена на левия крак и ми "падна" свода на дясното стъпало. Оттогава ходя само със стелки. Вената престана да ме боли едва когато смъкнах под 60 кг.

# 346
  • В две тъмни очички
И движението не е от полза, ако става въпрос за сериозно тъпчене (хранене). Разбира се, че помага да не се пълнее повече, но в никакъв случай не е основният индикатор. Както е и при спорта момичета, 70%диета - 30% спорт.
Да се отчета все пак - Стартирах бременността си от 57 кг. До началото на 7-я месец бях качила 3 кг и от тогава насетне започна голямото плюскане (+ неспиращото движение, което си беше през цялата бременност). През целия 7-ми месец качих 5 кг, през 8-я още 5 кг и на 9-я (+една седмица преносване) качих 9 кг! Та на финала се търкалях със заветните +21 кг! Всичко това беше с неспиращо, ама неспиращо ходене, плуване и упражнения у дома.
Дребосъчка се роди 3.100кг, а аз излязох от родилния дом - 6 кг. До погачата (40-я ден) бях свалила още 8 кг. А когато малката беше на около 3 месеца си възвърнах старите 57 кг. Още три месеца по-късно (и до ден днешен) заковах кантара на 51-52 кг.
Та, цялата ми идея е, че качването на килца е въпрос на метаболизъм, разходки (движение) и хранене - едновременно. А свалянето им - това е друга работа  Mr. Green

# 347
Здравейте, много интересна тема Simple Smile , аз съм в 27 гест. седмица, т.е. седми месец и дотук съм качила 14-15 кг. Sad((. Не се тъпча, но нямам движение, все още работя и седя по цял ден на компютър. Преди да забременея ядях по малко и пуших цигари, а сега ест. не, което явно ми се отрази на кг.

# 348
Здравейте, много интересна тема Simple Smile , аз съм в 27 гест. седмица, т.е. седми месец и дотук съм качила 14-15 кг. Sad((. Не се тъпча, но нямам движение, все още работя и седя по цял ден на компютър. Преди да забременея ядях по малко и пуших цигари, а сега ест. не, което явно ми се отрази на кг.
Нз дали ще те успокоя но и аз съм така а и от 2 дни забелязвам че имам отоци по краката Sad

# 349
С първата бременност качих около 25.....В родилното оставих 10, още 10 в пърите месеци след раждането. Общо взето без диети, а само с разходки в парка си се свалиха лесно. Затова сега не се притеснявам особено, че вървя по същия път с второто бебе. Наближавам средата на 8-ми месец, а съм около +18-19.....Не съм променила хранителните си навици, движа се доста по-малко, но след раждането това ще се промени, сега няма възможност. При мен е изцяло от хормони, витамините и обездвижването. В 7-ми месец не качих нито един кг, тогава пиех по мноооого вода, пак си се хранех както сега. Напоследък намалих водата и пак започнах да качвам. Но определено не изглеждам като да съм качила 20кг мазнини, различно е да напълнееш с еди колко си кг по време на бременност и просто ей така от ядене  Peace

# 350
В коя г.с. започва да се качват най-много кг? Аз все още съм твърдо на +2, дай боже да не се олея по-нататък.

# 351
  • София
В коя г.с. започва да се качват най-много кг? Аз все още съм твърдо на +2, дай боже да не се олея по-нататък.
Всичко е много относително, до 7 месец качих 10 кг и сега съм +13 отгоре. Надявам се до края, а то не остана много да не кача повече.  Laughing

# 352
Ох аз почти съм в 9тия и съм качила 16кг. хихих ще видим как ще си ги върна 50-те кг. хихи Embarassed Embarassed

# 353
Аз пък от днес съм в 9тия месец сутринта бях на консултация и съм +12кг от началото на бременноста

# 354
Стартирах с 50кг- сега съм 63кг , досега 13кг.С първата бременност качих 16кг, като 7 оставих в родилният дом.Храня се нормално според мен, не ям пържено и сладко(тестено) единствено ми се дояжда шоколад понякога и въпреки това съм качила 13кг, чувствам се като мецанка, незнам до края какво ще се случи. Май всичко си е до организъм и метаболизъм.

# 355
аз съм в 5 месец на първата си бременност.Качила съм 2 килограма, от които бебо е 506 грама  Simple Smile притеснявах се, че е прекалено малко ,но докторът ми каза , че всичко е ок

# 356
стартирах 55,финиширах 70, от болницата излезнах 60  Peace със свалянето още се боря  eat (вече 8 месеца  hahaha )

# 357
Аз много тайно се надявах да кача само заветните 12-13 кг, както си пише в книгите, но май няма да стане. По принцип не съм предразположена към напълняване и се бях успокоила, че всичко си върви в нормите, но последния месец усобенно качих 2 или 3 кг изключително бързо. Стартирах 50 кг в момента съм в 25г.с. и съм 59-60 кг., което прави 10-тина качени килограма. Висока съм 170 см и не ми личът много честно казано, но пък силно се съмнявам до края да кача само още 3 кг.  Joy Невъзможно е. Успокоявам се с това, че бебка е много добре, пък другото се нарежда от самосебе си. А пък и структората ми винаги е била такава, че мн трудно качвам килограми и после пък много бързо ги свалям, та гледам да не се шашкам много много...
Поздрави на всички мами, леко бременеене и много здрави и пухкави бебчета на финала, пък после ще ммислим как да си сваляме сланинките.  preggo newsm03

# 358
  • софия
аз сега влизам в 9-ти и съм ка4ила ве4е 20 кг. започнах от 60 и сега съм 80 Sad много са, но се надявам след раждането бързо да ги сваля.

# 359
Бях +3, спаднах с 1 кг - това става, само ако не вечерям след 18 ч. А съм края на 5 лунарен месец. Ок ли е всичко?

Общи условия

Активация на акаунт