Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 057
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
Бях +3, спаднах с 1 кг - това става, само ако не вечерям след 18 ч. А съм края на 5 лунарен месец. Ок ли е всичко?
Нормално е,при мен същото се получава.Дотук съм +3,последния месец не съм и мръднала,а сега бебчето се предполага че расте по-интензивно.

# 361
Аз до 3тия свалях до 6тия не бях качила нищо и последните 3 месеца качих 10тина от тези на които забременях. Лошото беше, че след като родих качих докато кърмех и от хормоните явно се получи. Започнах да свалям след като дреби стана на 1година сега имам още 4 кг до началните на забременяването. Надявам се до пролетта и тях да сваля Simple Smile

# 362
Първата бременност качих 25 кг.
втората около 15 кг.

# 363
  • На десетия....
Качих точно 10кг, като ни изписаха бях по слаба от колкото забременях, но може би заради кърменето започнах да качвам и в момента съм + 6/8 и постоянно варира, надявам се после да успея да ги сваля, защото се натрупаха по бедрата и не се харесвам.

# 364
  • София
1-ва бременност  - 40+ (в деветия месец като видях,че подминавам 40 кг и спрях да се качвам на кантара) Rolling Eyes  след това свалени за около година без диета;
2-ра бременност - 27 кг - свалени за около 7 месеца без диета;
3 - та бременност - още съм в процес  Mr. Green

# 365
качих 14кг,при изписване от болницата бях на -6,но най-големият кориоз е че по време на бременността не ми се ядеше почти нищо а като родих се хранех за 3-ма и наваксах кг та и повече от бременността  cry

# 366
Да се разпиша и аз в тази тема  Grinning
Първата ми бременност качих 25 кг, в рамките на 18 месеца след като родих, без да усетя (тоест без диети и т.н.) бях -7 от теглото ми преди да забременея. Сега отново съм бременна, едва в началото на петия месец съм и съм качила 6 кг, за после - незнам... Joy

# 367
Май с качването на кг е толкова индивидуално. Гаранция ли е, че сега в 6 лунарен месец като съм качила 3 кг, после няма да са много? Не бих искала да кача повече от 4-5 допълнително. Вече ми тежи да се нося  Thinking

# 368
Качих цели 19 кг., след раждането като се прибрахме у дома бях +13 кг, сега 2 седмици след раждането съм +11 кг ...голяма мъка ще е да ги сваля май... Crazy #2gunfire

# 369
Stasy_sun не се притеснявай не е толкова трудно. Ще видиш след 3-4 мес.  Hug

# 370
  • софия
Дано да си права.с моите 20 плюс леко се притеснявам.

# 371
Първата бременност качих 36кг, а 11 месеца след раждането бях свалила всичко без диети спорти или каквото и да е.Останаха ми само малко стрии отстрани на паласките.С втората за момента съм +10, но съм 20-та седмица и има още доста та ще видим как ще приключа Simple Smile

# 372
И аз да споделя с първата бременност качих 35 кг  Embarassed Embarassed Embarassed, след 6 месеца без диети и фитнес ,само разходки бях минус 40 кг !
А сега е др май положението при мене засега съм +11 кг ще видим как ще е до края

# 373
С първата бременност качих 25+, като станах 70 кг не съм се мерила повече  Embarassed , а година след това почти ги бях свалила, но до втората бременност имах 10 отгоре.Тогава качих още 15 и сега съм застопорила на 70 и не мърдам от тях. Сега с третата стартирам с 10+ и не ми се мисли -до края сигурно ще ударя трицифрена стойност на кантара  Sick А и не повръщам, не ми се гади от нищо, абе имам си апетит доволно Joy Решила съм много да се движа като се стопли и повече от 10-12 да се постарая да не кача, че ще трябва сама да си шия тоги или сарита  Joy

# 374
Решила съм много да се движа като се стопли и повече от 10-12 да се постарая да не кача, че ще трябва сама да си шия тоги или сарита  Joy

И пий много вода! Само когато пия вода не качвам нищо....

Общи условия

Активация на акаунт