Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 047
  • 458
  •   1
Отговори
# 375
Да, съгласна съм за водата. Преди почти не пиех, но откакто съм бременна постоянно съм жадна и пия повече от 2,5 литра вода на ден. Но проблемът ми е, че нямам почти никакъв режим на хранене и  а и съм си маалко чревоугодник Embarassed

# 376
И аз като бях бременна голмо пиене на вода беше. Юли и август се падах 6-7ми месец и пиех по над 3 литра вода на ден бях го изумила ММ. Аз винаги съм пила много вода ама тогава направо не вярвах как съм жадна непрестанно. Сигурно зщото и много повръщах.. Може би и заради това малко кг кчих

# 377
Преди свалях кг. лесно, а след раждането нещо стана и не мога.

# 378
Здравейте, аз качих 20кг. влезнах да раждам 86 Laughing. Сега след година съм 69кг.

# 379
Привет, аз съм в последна седмица на 7 ми месец +15 кг.
Всички казват, че е нормално.

# 380

За да те успокоят  Grinning
За мен са много !  Peace

# 381
Майчета,

висока съм 156 см, преди да забременея се чувствах като прасчо, въпреки че с дрехи много умело се закриваше - бях 69 кг. Чудо! след като забременях почнах да свалям кила от гадене и след няколко месеца станах 65 кг. в момента - 67. бях даже и 68, но като ме болеше заради бъбреци корема, не знаех вече какво да ям и ми се намали апетитът, така загубих едно кило. но това не се отрази на яденето на бебока, той се развива според седмиците или +2 дена напред, показа феталната морфология.

надявам се всичко да е ок и май природата си знае работата.

# 382
Майчета,

висока съм 156 см, преди да забременея се чувствах като прасчо, въпреки че с дрехи много умело се закриваше - бях 69 кг. Чудо! след като забременях почнах да свалям кила от гадене и след няколко месеца станах 65 кг. в момента - 67. бях даже и 68, но като ме болеше заради бъбреци корема, не знаех вече какво да ям и ми се намали апетитът, така загубих едно кило. но това не се отрази на яденето на бебока, той се развива според седмиците или +2 дена напред, показа феталната морфология.

надявам се всичко да е ок и май природата си знае работата.

Всичко е наред, аз като забременях загубих 6 кг. от теглото си  Peace

# 383
Аз не знам какво се случва с моите килограми вече. Влизам в 8 месец в първите 4 месеца свалих 4 кг, към 6 месец си върнах 65 кг, на които забременях, а до преди 2 седмици едва го бях добутала до 69 кг и тази сутрин като се премерих, че съм 72 щях да припадна. Не ми се вярва, че над 65 съм качила още 7 кг а съм едва влизаща в 8 месец. Какво се е случило за 2 седмици... освен, че взех да пия Огестан. Дали има някаква връзка? Някой да е усетил такъв ефект от предписани витамини? newsm78

# 384
desita_be аз по принцип съм против всякакви витамини под форма на хапчета освен ако не е наложително. Само фолиева киселина пиех до края не само до 4тия месец. Според мен си се качва от витамините. Аз лично обаче от най-любимите ми неща най-много връщах та беше зор какво да ям.Знам че суровите ядки са много полезни и са начин да си набавяш качествени вещества.

# 385
И аз пия витамини, но не се качва от тях.

# 386

Аз също мисля, че са много. Аз в началото на 9-я месец бях +15 и лекаря ми каза да се съобразявам с храната. Но пък в крайна сметка важно е да се чувстваш добре  Hug

# 387
 iiiv благодаря за отговора, защото бях започнала да си мисля, че само аз си ги въобразявам тези неща. Спрях всички витамини и гледам да наблягам на здравословно хранене - плодове, мноооого зеленчуци и ядки. Simple Smile

# 388
  • гр. София
Айде и аз да споделя.... с първата бременност + 14кг. като стартирах от 52 кг., а сега в началото на 6м. + 9кг. До финала не знам колко ще стигна.... не усещам глад......ям по два пъти на ден, пия много вода, ям плодове и трупам килца  Joy

# 389
desita_be Аааа няма за какво. Все пак всеки си решава за себе си. Аз все си мисля, че природата ни дарява най-богато и без купищата излишна химия с която сме заляти и ни се внушава, че имаме необходимост. Не отричам случаите, в които има необходимост от намеса. Според мен и хормоналния баланс в организма много се променя през бременността и това на всеки организъм влияе различно. След това и кърменето, то не е за подценяване, защото аз 1вия месец качих 5 кг, а за цялата бременност 10. Бях непрестанно гладна. Според мен се дължи и на това, че в 9тия месец направих инфекция на пикочните пътища и ме натъпкаха с антибиотици преди раждането.

Общи условия

Активация на акаунт