ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 275
  • 549
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В старата част има шивачки в блоковете. 605 или 607 не знам ,кой се пада.
В блока има кафе, фризьор, пицария и магазини.

# 421
Благодаря за инфорамцията на двете включили се мами, но междувременно ми казаха за шивачка на 3 мин пеша от нас, за която не знаех newsm78
За други, които търсят подобна информация – намира се почти на кръстовището на Никола Петков с Любляна /първата пресечка в дясно/, но не мога все още да я препоръчам, защото все още не съм си взела дрехите с корекции.

# 422
Близо до Околовръстното , преди разклона за ОВча Купел -имаше бозаджийница! Има ли я още и прави ли бозата по старата технология?  Peace
В Горна баня ли? Мисля, че все още ги има, тази година ми донесоха боза от там.

# 423
  • на пясъка при черупките от миди
Здравейте,

Ще се радвам да споделите идеи за занимания в квартала. Детенце на 1,5. Има ли някакви центрове, занимални и каквото и да е подходящо? Имаше преди един детски клуб на Боряна с доста игри, но той май не работи. Студено е вече за парка, а идеите ми за домашно забавление вече намаляват... Crazy

# 424
  • София
Най- близкия е в трейд център на горнобански път с цар борис.
В нито една от трите часто не остана парти център.
Но, ако някоя мама знае  ,да пише Simple Smile

# 425
  • на пясъка при черупките от миди
Най- близкия е в трейд център на горнобански път с цар борис.
Но, ако някоя мама знае  ,да пише Simple Smile

А какво има в Трейд центъра?  newsm78 Последно посещавах миналата година и тогава имаше два- три магазина и аптека...

# 426
  • София
На горнобански, търговски център ли е, трейд център , не помня.
Там има детски кът. Не е много голям, но е приятно. На първия етаж, при фонтана.

# 427

Бизнес ниша  Twisted Evil Joy

# 428
  • София

Бизнес ниша  Twisted Evil Joy
Хаха избрах място около Фантастико на Любляна, Фантастико на Монте видео /срещу него строят нов търговски/ или при Кауфланд.
Сега ми трябват 10-15000лв  Joy

# 429
Здравейте, мами. А съм от новите в Овча купел. Тъй като съм бременна в 7 месец, започнах да търся педиатър в квартала. Оказа се обаче, че доста от тях вече не записват, понеже са препълнени. В 21ДКЦ единствено д-р Кръстина Николова се "смили" над мен и каза, че като дойде времето ще ме запише щом става въпрос за детенце. Искам да попитам някоя от вас има ли мнение за тази докторка и моля да сподели. Говорих и с д-р Каменова от МЦ в бл.403, понеже намерих добри отзиви за нея, но тя нямала възможност, въпреки това все пак накрая ми даде визитка, но не било сигурно, имало време и т.н.Незнам дали мога да разчитам на нея, да не би да не ме приеме после, а за д-р Николова никакво мнение не мога да намеря.Незнам какво да правя, моля ви за съвет. Благодаря предварително!

# 430
  • Сф
Не знам за Николова, но със сигурност не се записвай при Мариела Петрова в ДКЦ-то. Само юе се ядосваш с нея. Едвам чакам декември, че да отпиша малката.
Многото пъти, когато Петрова отсъства Дойчинова от 7ми кабинет ни е преглеждала и имам добри впечатления от нея.

# 431
Благодаря ти Miraj за отговора. Няма да е Петрова, понеже тя ме "отсвири", че имала много пациенти и не поемала повече. Значи добре, че стана така Simple Smile, понеже аз първо нея питах. А ти с коя ще я сменяш, понеже те всички като ги питаш първоначално казват, че не могат да те запишат. Много тъпо, явно са малко педиатрите за квартала или въобще като цяло. Пак ще помоля някой ако има мнение за д-р Николова от 21ДКЦ, нека ми пише Simple Smile.

# 432
  • в очите на дъщеря ми
Не знам за Николова, но със сигурност не се записвай при Мариела Петрова в ДКЦ-то. Само юе се ядосваш с нея. Едвам чакам декември, че да отпиша малката.
Многото пъти, когато Петрова отсъства Дойчинова от 7ми кабинет ни е преглеждала и имам добри впечатления от нея.

Не съм съгласна, единственият път когато ми се наложи Дойчева да прегледа малката, чаках 40 мин. пред кабинета и , без да ме повика и без пациент вътре.....така и не я дочаках. М.Петрова е експедитивна, не се скъпи на направления, спокойна е и винаги , без  значение делник или празник е , си вдига телефона.

# 433
  • София
Ние сме при Дойчева, цялото семейство. Доволна съм. Има направления. Винаги си вдига телефона. Чака се ,да , винаги има хора пред кабинета.
Ако съм сама, винаги, винаги, пускам пред мен майки с деца.
До сега е нямало слупай да чакам пред кабинета, а тя да е вътре сама със сестрта. Освен един път,когато й крашна системата. Тогава приемаше пациенти, но нямаше как да издава болнични и напр.
Другата лекарка е Обретенова,златна е тази жена.

# 434
 Ох незнам вече, освен ще ходя да говоря и с Дойчева и Обретенова, ако имат възможност да ни вземат. Ако ли пък не, ми остава Николова все пак и евентуално Каменова от бл.403, но тя малко се дърпа. Ще видим, живот и здраве да се роди малкото съкровище Simple Smile. Благодаря на всички и приемам още мнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт