Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 14 ~

• 55 522
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Ето и една малка, но прекрасна снимка на Ипек - много е сладка ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Олее .. тука верно е много сладка,адски ме радва ^^  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 721
Охо,браво на нас скоро трябва да има нова темичка  Peace Peace

# 722
Сега се замислих нещо - много е странно, че Алп/ Али го няма на промо снимките от новия 7-ми сезон на сериала. Нямаше го и на промото за началото на сезона. Надявам се това да не значи, че ще махнат Али. Дано нещата да се оправят и Али да оздравее. Той е един от най-хубавите образи в сериала ...  newsm78 #2gunfire Praynig

Даноо,че ми иде да изтрепя сценаристите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 723
Дано да не го махнат ще е ужасно да гледаме Пънар сама..... newsm45 Weary newsm17

И аз се надявам да не го махнат. Ако е имало проблеми, дано са ги разрешили и Али да се оправи ...   Praynig

Филмчето ни тогава ще изгуби всякакъв смисъл..

# 724
Сега се замислих нещо - много е странно, че Алп/ Али го няма на промо снимките от новия 7-ми сезон на сериала. Нямаше го и на промото за началото на сезона. Надявам се това да не значи, че ще махнат Али. Дано нещата да се оправят и Али да оздравее. Той е един от най-хубавите образи в сериала ...  newsm78 #2gunfire Praynig

Дано наистина искам да остане  няма да е същото без него много ми стана гадно когато мурат и зейнеп се разведоха  после ги събраха във филма но някак си не е като преди. После това със Синан и Елиф направо ме съсипа  през целия 6-ти сезон когато видех Синан ми ставаше много тъжно сега ако и Али си тръгне си нямам и най малка представа какво ще става занапред Sad  newsm12 newsm12 newsm12

Много точно си написал нещата - и аз се чувствам по същия начин. Дано поне Али се оправи ...  newsm10

# 725
Дано да не го махнат ще е ужасно да гледаме Пънар сама..... newsm45 Weary newsm17

И аз се надявам да не го махнат. Ако е имало проблеми, дано са ги разрешили и Али да се оправи ...   Praynig

Филмчето ни тогава ще изгуби всякакъв смисъл..

Така е - ще бъде ужасно. Но да мислим позитивно и да вярваме, че Али ще се оправи ...  newsm10

# 726
Охо,браво на нас скоро трябва да има нова темичка  Peace Peace

Така е! Уверено вървим към нова тема. Само дано Джули се появи и да я пусне ...  newsm17

# 727
Ето и една малка, но прекрасна снимка на Ипек - много е сладка ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Олее .. тука верно е много сладка,адски ме радва ^^  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Без съмнение е прекрасна и много сладка. Дано намерим снимката и в по-голям размер ...  txtloves newsm76 Two Hearts

# 728
Тези дни режисьора на сериала Орхан Ууз е пуснал 2 нови снимки зад кадър - като гледам пак ужасии ...  newsm12

# 729

Дано наистина искам да остане  няма да е същото без него много ми стана гадно когато мурат и зейнеп се разведоха  после ги събраха във филма но някак си не е като преди. После това със Синан и Елиф направо ме съсипа  през целия 6-ти сезон когато видех Синан ми ставаше много тъжно сега ако и Али си тръгне си нямам и най малка представа какво ще става занапред Sad  newsm12 newsm12 newsm12

Много точно си написал нещата - и аз се чувствам по същия начин. Дано поне Али се оправи ...  newsm10

Да наистина е прав.. вече изобщо като цяло и целия сериал се е променил,сценаристите са изгубили тренинг  #Crazy #Crazy

# 730
Тези дни режисьора на сериала Орхан Ууз е пуснал 2 нови снимки зад кадър - като гледам пак ужасии ...  newsm12

Ето пак няма,какво да измислят и давай да колим,избиваме,бомби.

# 731
Нова невероятна снимка на Берк зад кадър от новия му сериал. Нещо се мръщи - голям сладур е. Обожавам го ... newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

# 732
3 нови снимки на Йозгюр Озан/Хюсню с негови приятели ...   smile3525 newsm76 Two Hearts

# 733
Някакъв фен е писал на сценариста на Опасни улици - Озан Йордакул и го е попитал дали са верни обвиненията и новините пуснати по адрес на Алп Коркмаз (т.е. дали е вярно, че се е държал некоректно и затова са решили да постъпят така с образа на Али).  newsm12

Озан Йордакул отговаря, че това са пълни лъжи и няма такова нещо ...  newsm44

Значи всичко е наред между тях и Алп е коректен спрямо всички. Само се надявам това да означава и че Али ще се оправи ...
newsm17

# 734

Общи условия

Активация на акаунт