Мнения за продуктите на Дормео

• 51 855
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • И аз не знам къде...
Аз  ги изпрах още преди първото ползване!
На тях пише, че може да се перат до 40 градуса.

# 31
  • София
Подновявам темата, с молба за отзиви за матраците, ако още някой си е купил от Кауфландската промоция  newsm78

# 32
Имам възглавница на Дормео. Сутринта след първото ми спане на нея бях със схванат врат цяла ден. Вечерта отново легнах на нея и оттогава не я сменям с друга. Много ми е удобна. Simple Smile

# 33
feria99, коя възглавница имаш? Анатомичната или класическата? Аз още се колебая коя да взема.  Simple Smile

# 34
Използвам Дормео Мемосан. Както съм отбелязала много е удобна. Има и калъфка, но аз си слагам и друга отгоре. Самата възглавница до момента не е променила формата си по някакъв начин, за мен това е критерий за качество. Simple Smile mushmurochence - надявам се и ти да останеш доволна от твоя избор Simple Smile

# 35
Ние си закупихме възглавници от класическите/39.90лв/ На мен са ми удобни, на мъжо също. Но обичаме по-твърди и обемни възглавници. Щерката отказа такава. Тя спи на малка, мека пухкава, пълна с гъши пух и каза , че не би могла да спи толкова на високо с тоя вид възглавници.
Аз имах проблем с топлината, която връщат възглавниците към тила ми и за това си взех тези на Дормео. Сега го няма този проблем, но то и захладня, та ...

# 36
Здравейте,от близо месец проучвам възможностите за покупка на матрак,като цени,качество,състав и .т.н...След голямо обмисляне,попаднах на промоцията на Кауфланд и Дормео,прочетох доста мнения и естествено се питах дали си заслужава. Днес обаче,извършихме покупката на въпросния матрак и за момента съм доволна.Понеже след разопаковането трябва да се постави легнал за около 6 часа и още няма подматрачна рамка не съм го пробвала  за по-дълго. На допир е мек,легнах за малко и мога да кажа ,че се чувствам много комфортно и удобно.На външен вид е същия като в сайта на Дормео,на калъфа има надпис Дормео,отворих леко калъфа за да видя материала отвътре-в общи линии прилича на дунапрен,но доколкото разбрах всички пяни-латексови,екосел и т.н. изглеждат така.Наистина,на опаковката пише ,че е произведен в КНР за Дормео ,но това не ме притеснява толкова,защото вече почти всичко се произвежда в Китай,а пък и все пак гаранцията си е 6 години,както на същия матрак Екосел Клима от сайта на Дормео. Матрака е с размер 90/200 и за цената си от 240лв мисля ,че си заслужава.Това е за сега:)

# 37
Ами не знам как може да не ви притеснява, че Дормео се произвеждат в Китай!
Мен лично това ме спира на 100%! Не може навсякъде да се самоизтъкват, че са италиански матраци, да ни заливат с реклама с бг  ВИП-ове, а накрая на етикета да пише: Прозиведено в КНР! Според мен трябва директно да се сигнализира е комисията за защита на потребителите, защото така Дормео директно вкарват клиентите в умишлена заблуда - или да си казват в рекламата, че се правят в Китай, или въобще да не рекламират.
Аз лично никога няма да си взема нещо китайско за спалнята си. Вие си решавате!

Явно не само аз съм се вбесила от тази иформация - жената даже и снимки е качила:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689757.0

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 11:50 от Vianita

# 38
Реших се и купих от завивките 4 сезона. Засега съм много доволна - пухкави и топлят.  И като се позамислих и огледах - ми то 90% от стоките са произведени в Китай. А дали и в магазините на Дормео ( има ли такива?) не са пак китайски?  Thinking

# 39
Някой ползва ли тези матраци на Дормео
http://www.dormeo.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF_%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80 … %D1%81%D0%BC.html

Някакви наблюдения-удобен ли е,меки ли са,защото на мен по-скоро ми трябва твърд матрак.

# 40
За матраците нищо не мога да кажа, но имам 2 възглавници на дормео- класическата и анатомичната и... нищо особено не са. Нито са ми кой знае колко удобни, нито пък прехвалените им качества са реални. От моя гледна точка дормео просто имат добра реклама и неоправдано високи цени. С нищо повече не се различават от други фирми, с по-малка реклама, които предлагат същите стоки. На мен също ми предстои да си закупя матрак, но няма  да правя грешката да е на тази фирма със сигурност.

# 41
Преди 4 седмици си поръчах он-лине Топ матрак Риню 6 см + възглавница размер 140х190. Преди 10 дни ми казаха, че поръчката ще пристигне до седмица. Уви това не се случи. Днес звъня да проверя до къде е стигнала поръчката и ми се сервира, че същата ще ми бъде доставена в началото или средата на м.Март (т.е. 40-50 дни след направената поръчка). Държа да подчертая, че това е абсолютно некоректно от Ваша страна и понеже на зная какво ще ми кажат в началото или средата на март най-вероятно ще бъда принуден да ползвам услугите на друга фирма.

Пазете се! изключително некоректни!!!

# 42
Момичета, някой ползвал ли е матраците на Дормео с мемори пяна, например Айсилвър? Мерси Simple Smile

# 43
Ние сме с Дормео Риню и сме много доволни.За този който конкретно питаш нищо не мога да кажа.

Antarian,на кой телефон звъня?Аз имах подобен проблем-звъннах на номера за рекламации и всичко се оправи до няколко дена.Успех!

# 44
Аз също съм много доволна от Дормео като цяло...От 8 години имам травма на гръбнака счупена дъга на прешлен,изкривяване,шипове,дискова херния и т.н. Закупих си матрак с Мемори пяна и анатомично отлята възглавница с Мемори пяна-Незаменими са ми,Миналта година си купих и завивка 4 сезона от която също съм много доволна,топли когато има нужда,но без да ме запарва и поти...
Родих се с продуктите на Дормео сега в момента съм бременна в 9 месец и не мога да си представя да спя на нещо друго когато отидем на гости и се наложи да спя на друго освен на моите си дормео заспивам трудно,спя неспокойно,ставам с болки...
Аз избирам Дормео...

Общи условия

Активация на акаунт