Нашите кухни - тема 46

• 89 498
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
На мен пък тези кантови дръжки,честно казано ама изобщо не ми харесват. Навремето,ако си спомняте,във всички панелки,стандартните кухни бяха с такива и естествено ги асоциирам с тях. Израстнала съм с такава кухня и още ми е в спомените,колко неща се събираха в тях,като се тръгнеше да се готви  Confused

Дилибили,честита кухня и със здраве да си я ползвате!

# 46
На мен пък тези кантови дръжки,честно казано ама изобщо не ми харесват. Навремето,ако си спомняте,във всички панелки,стандартните кухни бяха с такива и естествено ги асоциирам с тях. Израстнала съм с такава кухня и още ми е в спомените,колко неща се събираха в тях,като се тръгнеше да се готви  Confused

Ама пък много здрави бяха. На мен не са ми толкова омразни, вероятно защото нашата не беше такава.

# 47
  • Варна
dilibaby много готина кухня, нареждаш ми се в класацията до кухнята на nelina  Grinning. Да си я ползваш със здраве!

Кант дръжки/ вкопани дръжки ми напомнят на СКШ .... бели със сиви дръжки.
lorenca и на мен на това ми напомнят и както е писала Мара на соц кухните в панелките.

# 48
fever, благодаря за проекта, но има някои неща, ноито се разминават с моите представи.
Можеш ли да ми кажеш с каква програма правиш проектите и съответно от къде да я изтегля?

# 49
lorenca, мерси за образователните снимки. Разбирам за какво говорите. Едно време почти всички кухни бяха такива. Аз поради същата причина имам ненавист към "персийските" килими и не мога да ги да възприема даже и в така модерните напоследък скандинавски жилища Mr. Green Нашата кухня по време на соца беше по-различна и явно за това тези лайсни не ме дразнят толкова.

Мара Подробната, когато плотът е малко по-напред нищо не се събира в лайсните. Ама едно време кой ти е мислил за удобство и практичност Simple Smile

# 50
  • София
Здравейте , пускам малко снимки макар и не особено добри и на моята почти готова кухня .Черпила съм идеи и съвети от вас и мисля ,че е редно да покажа и ако някои има въпроси да отговоря .
Смесителят е от ebay , аспираторът е Гери , долен ред на каиндл плот също , горен ред гланц акрил . Мивката само не ми е по сърце, на Фат е ,но те имаха вътрешен размер на коритото за шкаф 60 който най ме устройваше. не сме слагали водобранна лаистна , а профил като на dalil, което ме подсеща да и благодаря , че ми показа подробна снимка на неиният плот и гръб.
 http://dilibaby.snimka.bg/other/kuhnya.703309    ще покажа и по добри , тези са от телефон
Честита кухня, dilibaby! Аз съм купила същия смесител от ebay, но още нямам кухня : ) Ще ми е интересно да споделиш впечатления от него, като започнеш да използваш кухнята си!

# 51
Момичета за кухнята ми трябва бяла маса, но разтегателна,защото няма да имам достатъчно место, а искам да я разпъвам,когато имам гости само например.Та не можах да открия нещо хувабо.Моля ви ако сте виждали някъде из интернет ми пратете страницата  Cry

# 52
dilibaby, честито и от мен... мн ми хареса аспиратора и белия слизащ надолу шкаф... мн оригинално. Simple Smile

# 53
  • Русе
Бисквитка, показвала съм я преди, има я и в подписа ми, надявам се, че няма да досадя на никого пак да я покажа: http://klas1995.snimka.bg/architecture/kuhnya-hol.618037.25611990 оттук нататък. Така и не съм правила нови снимки.

# 54
  • Стара Загора
Момичета за кухнята ми трябва бяла маса, но разтегателна,защото няма да имам достатъчно место, а искам да я разпъвам,когато имам гости само например.Та не можах да открия нещо хувабо.Моля ви ако сте виждали някъде из интернет ми пратете страницата  Cry

https://www.facebook.com/evrodom?ref=stream#!/media/set/?set=a.10150375963281502.353396.143321441501&type=3

Аз също търсих бяла маса разтегателна , в крайна сметка жзех венге от айко , за което сега ме е яд....но столовете ми ще са бели с тъмна дамаска и така ще компенсирам  Simple Smile
Дано на теб ти свърши работа

# 55
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета   bouquet , Vayana смесителя засега се държи добре много е удобен , като за тези пари от ebay ,хич не се притеснявай , тук са по 300 пари , и да издаде багажа  ще го смениш.

# 56
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet , Vayana смесителя засега се държи добре много е удобен , като за тези пари от ebay ,хич не се притеснявай , тук са по 300 пари , и да издаде багажа  ще го смениш.
Благодаря ти, и аз така мисля! Да го ползваш дълги години със здраве, както и цялата кухня! Simple Smile

# 57
  • Пловдив
Meggysan, много ти е хубава кухнята, коя фирма я прави?

# 58
В Платан съм виждала бели разтегателни маси.
Тази маса изглежда доста функционална, защото се разтяга от 50 см до 2 метра:

http://www.platan.bg/bg/furnitures/view/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82 … %D1%81%D0%B0-t385

# 59
В Платан съм виждала бели разтегателни маси.
Тази маса изглежда доста функционална, защото се разтяга от 50 см до 2 метра:

http://www.platan.bg/bg/furnitures/view/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82 … %D1%81%D0%B0-t385
Доста и се чудихме на тази маса, на промоция е. Накрая взехме кръгла.

Общи условия

Активация на акаунт