Нашите кухни - тема 46

• 88 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
С какво я почистваш и какъв гланц е при теб точно, че се оказаха доста видовете и аз съвсем се обърках вече.....

# 406
Почиствам е с обикновена кърпа микрофибърна .Може и с памучна . Моя е пръскан гланц
Сега погледнах фактурата - Лакиране с цветен интензивен гланцов лак .Цвета си го избираш ти по каталог .Ако мога да те ориентирам и като цена - за квадратен метър
Дано съм била полезна

# 407
  • Пловдив
Tina, нашата кухня е от акрил /цвят бордо/. На долния ред вратичките се цапат много повече предвид и това, че имам двама мъника, които пипат и остават следи от пръсти. Почистват се много лесно с микрофибърна навлажнена кърпа.  Peace

# 408
Благодаря ви момичета, това поне е малко успокоително.... ама пък седят страшно ефектно като тази...... стига да не излезе много солено, май ще е гланц и нашата........ съпругът ми малко се дърпа, той е на вълна масив...... но .... аз нещо не си падам... та от сега усещам как ще се заформи война,  все пак кухнята си е моя територия.....  Stop

# 409
И да питам нещо - как си избирате пералня. По какъв критерий.... / е, освен финансов имам предвид/. В апартамента, който сме все още пералнята ми е с горно отваряне, но почти е пътник.... и се чудя каква да избера за новият апартамент. Дайте съвет, от кои сте доволни?

# 410
И моят мъж се дърпаше в началото . Но като отидохме в Аико -каза това е 
Все пак ти ще си е чистиш . И е така . Изглеждат страхотно .А ако си избереш модел и си намериш дърводелец да ти е разчертай и сглоби ще ти излезе в пъти по-евтино

# 411
  • София
Здравейте!
Ние напреднахме с проекта и сега сме на етап фурна и котлони за вграждане. Ще дадете ли съвет към кои марки, от които сте доволни да се насочим, както и за какво да гледаме при избора?
Благодаря!

# 412
  • Раковски
Има лъскави плоскости които според мен са с по-здраво покритие от акрила и дори по-евтини.

# 413
Здравейте!
Ние напреднахме с проекта и сега сме на етап фурна и котлони за вграждане. Ще дадете ли съвет към кои марки, от които сте доволни да се насочим, както и за какво да гледаме при избора?
Благодаря!

Не купувай скъпа фурна за вграждане вършат една и съща работа , без значение дали е НЕО или АЕГ примерно ...нашата е скъпа 1200 беше някъде само фурната.....та дисплеи та електроники та на 2 нива може да пече самата фурна с разделител по средата..та отгоре едно ядене от долу друго , на различни градуси....дрън дрън та пляс...никога нищо не сме използвали. А ако се прецака извън гаранция с тези дисплеи електроники..ходене по мъките , вземи си най-опростената с копчета дето се връткат там няма нещо което може да се развали дефакто. или риска е 100 пъти по минимален, имаш копче жица реотан и един термо датчик и това е ..

При плотовоете от горе е същото положени със Самсунг съм , сензорно управление...най-вече един ден деца да не врътнат копчето, но не съм доволен от Самсунг..нещо покритието много лесно награжда мръсотия и  зорлем се чисти а при други не съм виждал така.

# 414
И да питам нещо - как си избирате пералня. По какъв критерий.... / е, освен финансов имам предвид/. В апартамента, който сме все още пералнята ми е с горно отваряне, но почти е пътник.... и се чудя каква да избера за новият апартамент. Дайте съвет, от кои сте доволни?

Единствено гледай да е с по-дълга гаранция и всевъзможно с най-малко ектри като таймери дисплеи...Индезит са едни по -тихите но пък лагерите капсоловани и много трудно се менят в сервизите отказват и трябва майстор на частно и се обезмисля. Всички перат еднакво , но с 5 години гаранция си ти е най-спокойно. Ако вземеш да гледаш та барабна да не пласмасов да е от алпака и тем подобни значи мислиш да я ползваш като старите по 20г което силно ме съмнява...имаше БЕКО с 5 години за по 400 лв ориентировъчно, има и  БОШ за тези пари но с 2г и ако нещо стане почва плащането, и като те сюрпризират 150лв за електроника примерно и си казваш -хайде по добре нова за 380лв

# 415
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря!
Ако имате възможност вземете си индукционни котлони. Само имай предвид, че не всички съдове стават за тях, трябва дъното да хваща магнит. Ние имаме стъклокерамика, но в последствие купихме индукционен свободностоящ. Сега стъклокерамиката така си стои, защото нямам нерви да готвя на нея, супер бавни са в сравнение с индукционните.

Има лъскави плоскости които според мен са с по-здраво покритие от акрила и дори по-евтини.
Може ли да кажеш какви са, че искам да сменям едни стъклени вратички, които се счупиха, с такива лъскави, а не ми се дават пари за акрил   bouquet

# 416
И тенджерите под налягане, и индукционите, и керамиките готвят бързо, а казват, че къкрилата на бавен огън манджа е по-вкусна....

# 417

Кои са и аз искам да разбера?

[b
casparcho [/b]  така е, но БЕКО нещо съм малко резезелвирана към тази марка, незнам защо....

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 10:10 от Tina_k

# 418
  • Раковски
Единия материал е полиестерполиестер, други за който се сещам сега е полиглос, има и други, ся ми казаха, че имало някакви нови и не се драскат, но да ги видим.

# 419
  • В центъра на моретата
Момичета, спешно ми трябва следната информация:
въпросът ми е следния, ако сложим свободно стояща пералня под кухненския плот и след години решим да сменяме пералнята и да сложим вградена пералня - дали ще е възможно да се вгради в шкафа от старата пералня. Свободно стоящата пералня се е в шкаф с ширина 65 см, а ако е вградена - шкафът е 60 см. Пречи ли нещо ако остане луфт от 5 св за  вградена.
От мебелната фирма, от която купуваме и уредите, казаха, че по пронцип свободно стоящи перални на 45 см сега има, но след години, може и да няма, в смисъл, че големите производители вече наблягат  вградени уреди. Та, ако е така и сега си вземем свободно стояща, развали се, и се наложи да я сменяме, ще може ли да си сложим вградена на старото място.

Общи условия

Активация на акаунт