Нашите кухни - тема 46

• 88 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
  • София

Как реши, че цената е висока.

Нормална е за такава кухня.
Кухнята е около 7м дълга.
Горните шкафове са по 1м високи, значи лицето на кухнята е около 14кв.м. (има видими страници дето също е боядисват)
А сега ми сметни една цена за боя гланц на тази квадратура.
Имаш гръб стъкло лакобел - не е страшна цена но е по скъпия вариант.
Механизми и панти Блум - колко и какви - има доста чекмеджета като гледам, повдигащи механизми и немалко панти.

Напълно нормална е цената - може да намериш и малко по-ниска, но дали качеството ще е
същото.

# 438
Паркет за гръб Simple Smile

Скрит текст:

Оттук  

# 439
Здравейте,  някоя от вас има ли за гръб на кухнята си гранигрос 60/60 см. Мисля такъв да си сложа,за да се чисти по-лесно и се чудя гланциран или матов да е и едноцветен или на шарки.

този  е гланцирания

този е матовия

Кухнята ми е горе-долу такива цветове

Плотът е нещо такова

Ние сме с такъв вече 7,8 години и не е мръднал, при нас е и плот и гръб на кухнята и не съжалявам, че преди доста време експериментирахме да го сложим.  Peace

# 440
Февер, какво стана с твоята кухня? Нямам спомен ...  newsm78

# 441
  • Варна
Teresa големи преговори бяха с последния майстор. В крайна сметка в четвъртък му оставих капаро и се надявам най-много до месец да имам нова кухня. Имам още терзания около принт стъклото и обкова на долните шкафове. Майсторът иска да слага Samet, но аз ще искам Блум, защото мисля че оскъпяването няма да е голямо.

# 442
  • # супернатурална #
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам с молба за съвет, но въпросът е спешен. Разделяме хола от кухнята с плот, под който са печката и хладилника. Гърбът им трябва да се скрие с декоративна преграда, която  да се прикрепи плътно. Хладилникът има възможност да се дръпне по-напред, но печката - не. Дали ще има проблем? Благодаря предварително.

# 443
Teresa големи преговори бяха с последния майстор. В крайна сметка в четвъртък му оставих капаро и се надявам най-много до месец да имам нова кухня. Имам още терзания около принт стъклото и обкова на долните шкафове. Майсторът иска да слага Samet, но аз ще искам Блум, защото мисля че оскъпяването няма да е голямо.

Стискам палци до месец да имаш готова кухня и да е точно такава, каквато искаш.  Hug Какъв цвят избра последно за вратичките?

# 444
  • Варна
Стискам палци до месец да имаш готова кухня и да е точно такава, каквато искаш.  Hug Какъв цвят избра последно за вратичките?
Горните вратички ще са такива http://fever78.snimka.bg/other/kuhnya.283747.28774583.big, плотът и гърба бели, а долните вратички подобно на това виолетово http://mebelilazur.bg/bg/product/2527.html

# 445
Ммм, какъв вкусен виолетов цвят. Напомня ми на малиново сладко.  Grinning Ще чакам с нетърпение крайния резултат!

# 446
  • Пловдив
Всички чакаме  Laughing !

# 447
# 448
Горните вратички ще са такива http://fever78.snimka.bg/other/kuhnya.283747.28774583.big, плотът и гърба бели, а долните вратички подобно на това виолетово http://mebelilazur.bg/bg/product/2527.html
fever, взе ми цвета на кухнята ти.Simple Smile)) светлия де:)))Не можах да го до4акам аз

# 449
  • София
Пак се включвам аз...рових в старите теми, но не мога да си спомня/намеря обсъждането на аспираторите и абсорбаторите и тн..

Имам следния въпрос: аз съм останала с убеждение, че задължително ми трябва  комин в кухнята...но се опитват да ме убедят, че всичко вече се прави с отдушник с поли..незнам си какви тръби... виждат ми се лесно запалими/стопими при високи температури..
И в тази връзка се сетих, че аспираторите и абсорбаторите имат различно изискване към отвода на парите...

Моля някой да помогне, че вече съвсем се обърках   bouquet и ми е една мъгла тази тема...а трябва да избирам между апартаменти с различно решение на отвеждането миризмите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт