Стесняване на брачни халки - къде?

• 2 508
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, поръчахме си брачни халки от онлайн шоп и се оказаха широки, а уж мерихме 300 пъти мярката... Халките са от титан, моля да препоръчате бижутер който може да помогне... По възможност в София..

Идея нямам как могат да се смалят, със съвсем малко, но са широки, а нямаме опцията да ги върнем..
 ooooh!

# 1
Ако бяха златни, да , добър златар може да ги намали като размер, но от титан.
Титанът , доколкото знам е много труден за обработка, тъй като е много твърд метал.

# 2
  • София
Не може ли да ги върнете в магазина, от който сте ги купили те да ги стеснят? Не може да няма никакъв вариант за замяна/ връщане на продукт, който не ти пасва. Thinking

# 3
Не може ли да ги върнете в магазина, от който сте ги купили те да ги стеснят? Не може да няма никакъв вариант за замяна/ връщане на продукт, който не ти пасва. Thinking

За жалост няма, тъй като ги гравираха и отказават да ги приемат обратно... потърсих из нета, и се предлага да се направи удебеляване от вътрешната страна, нещо като допълнителен слой и по този начин да се намали размера със злато или сребро...

Та ако имате координати на добър златар ще съм изключително благодарна, дано да има начин.

# 4
Мога да ти препоръчам златарница, там ни правиха халките и сме супер доволни, обаче дали работят с този материал ще трябва да попитате  Peace

http://zlatarnica.eu/

# 5
Мога да ти препоръчам златарница, там ни правиха халките и сме супер доволни, обаче дали работят с този материал ще трябва да попитате  Peace

http://zlatarnica.eu/

Благодаря за споделения линк, надявам се да намерим решение.   bouquet

# 6
 Здравейте, можете ли да ми кажете къде мога да дам сребърни халки за стесняване? По възможност във Велико Търново, но може и в Стара Загора или София.  Rolling Eyes Халките са от Ирландия и евентуалната им замяна е невъзможна. Благодаря ви, предварително!

Общи условия

Активация на акаунт