АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Сега пак мисля да го оставя да се оправя сам, по съвършенно нещо от природата никой не е измислил. Вероято обаче като се замисля това със забелването се е наложило когато в добрите , възпитани семейства е бил потиснат насила естествения процес на забелване защото е грозно детето да си играе ...та така.
Звучи ми логично... Не знам, идиотско е природата да е направила толкова важен орган толкова несъвършено, че да се налага насила да го дърпаш и буташ Confused
Блонди,
ти все пак поотваряше ли там да почистваш или просто си го миеше, както се мие пръстче да речем? Защото аз за момента правя второто. Бързо оздравяване на Криско Hug
Ние бяхме на консултация, не ни биха ваксината, защото нямали в момента Whistling Мериха, теглиха, дребо вече е 5200 гр., 57 см, всичко му е наред, според лекарката няма жълтеница вече. И наистина склерите очите му изглеждат с жълтеникав оттенък само на определена светлина и под определен ъгъл, в други случаи са абсолютно бели. В края на прегледа Бобо огладня и ревна, та си поцока малко в чакалнята. Вкъщи се дохранихме и сега - чудо невиждано по това време на денонощието - спи Laughing

# 421
Месечинка, Hugстискам палци всичко да се регулира и да си дойде на мястото.Аз много си увеличих кърмата след като изкарах един ден на жито- вече втори ден тече като из ведро. Освен това си облекчавам малко болките в зърната като се мажа с кокосово масло, но това си е мое самолечение. EmbarassedБях чела, че помага при болка в зъб и един ден пробвах и наистина ми облекчи зъбобола и затова сега се сетих- има ефект. Embarassed Wink Heart Eyes
Бейби Ати, HugУспех от все сърце, с теб съм. Hug Heart Eyes
за забелването- тук някои педиатри не питата, а направо действат- кел файда,че после ще се информираш- имайте го предвид, че така стана при Вики, на една консултация направо му го забели педито, после не ми каза какво да правя и съответно имаше проблем, но за сега не се е повтарял, а аз много рядко се сещам да го забелвам, а и много трудно Вик не дава и много се борим с това, но поне за сега не имало проблем- дано не се появи с моята несериозност. Embarassed

# 422
ще белим ли или няма да белим  Mr. Green
Марли, честито   bouquet
Бейби ати - айде пу-пу да тръгнат нещата
Аз се обадих на гинеколога..слушайте ква съм овца  Mr. Green и му обяснявам така и така не кървя  Mr. Green и той: ми чудесно  Mr. Green и аз викам: не трябваше ли да кървя  Mr. Green и той ми каза, че ако прокървя е проблем...  Mr. Green и сега имам още 5 дни да си бутам и ще ида на контролен преглед..дано ми се размине  Mr. Green

# 423
Лелеее, колко зелени човечета  Joy

Ходих с колата до двама лекари - нъц  Close
Сега мъжът ми го заведе до някакъв друг, еба си и тъпата история е тук с тия доктори  ooooh!

Месечинке
, нищо не съм пипала. Когато стана на 1г реших да видя от любопитство какво е положението и то цялата главичка се оголи тогава  Simple Smile

# 424
Имам около половин шишенце Колийф, което няма да използвам, ако някой иска да ми пише на лични да го изпратя, може да направим трампа за нещо друго.

# 425
Мами не съм ви забравила,често ви мисля, но все не ми остава и секунда време. Нямам време даже да си изчистя и да сготвя  ooooh! Голям сме цирк, малката сме я научили все у нас да стои- тц, тц...
 Thinking иначе голям рев..  Whistling
 WhistlingИначе започнахме рехабилитация, даже за този месец я приключихме, сега ноември- пак.
Питата мина чудесно. Ще се включа отново. Целувки!

# 426
Почти 4 часа няма нито един пост newsm78
Спящи или ревящи бебета има Thinking
Аз само наминавам на проверка.Току що надрусах моя бонбон с АМ,ще влизам за душ и после и аз ще се отдам на съм евентуално Mr. Green
Спокойна вечер Hug

# 427
  • Добрич
У нас народа спи, чак се чудя на себе си защо не спа и аз.  Thinking Mr. Green

Котка и Калинка, ти в кой град се намираш?

Мен ме стяга гърлото, дано не се натръшкам сега болна  ooooh!

# 428
  • София
При нас какъв беше тоя сън не знам. Сашунката заспа снощи към 7,30ч. и се събуди сега в 5ч. А аз си легнах в 22,30ч., направо съм като свежа марулка  Laughing
Марли, дръж фронта, смучи прополки  Hug
Пърпъл, как върви рехабилитацията? Дано има успех бързо Hug
Блонди, намерихте ли лекар? Как е Криско?

# 429
Току що надрусах моя бонбон с АМ

Joy Joy Joy

Лежа си горе и не спя. Гледам я и да ви кажа честно, още не съм се осъзнала, че имам второ дете и то момиче  Rolling Eyes Странно ми е, особено, непознато.... какво ли го чака и защо е избрала тази душа точно при нас да дойде. При мен? Аз не съм добра майка...

Дарлена, липсваш, чакам те да дойдеш и да ми удариш два шамара, нещо съм се разкиснала  Tired

Расте момичето, умаляват й дрешките... повече новородено няма да имам и ми става едно тъжно и носталгично...

Кърменето да ви кажа, че си е направо страст  Crazy егоистично съм щастлива, че само на гърда се успокоява, че ме иска и чака, и че се храни така... започвам да разбирам майките-кърмачки, ама все пак не и тези, дето кърмят до втори клас  hahaha

5 и 30 е тук... навън вали... не ми се спи.  Simple Smile

О, и Би би не спи  Hug Намери мъжа ми, добре е, благодаря ти, че питаш  Heart Eyes даде сироп и капки. Сиропът го имах и дадох снощи, капките утре, т.е. малко по-късно ще взема  Simple Smile И още нещо е дал, ама не знам какво е  Crazy

# 430
Добро утро,дами!Аз пак с чаша в ръце и вода седнах да ви изчета!И започвам веднага с Блонди-защо смяташ,че не си добра майка?Защото 9 месеца беше на тръни,пращаха те на всевъзможни изследвания и поставяха все „хубави“ диагнози и изтърпя всичко това?Защото  оставяш Камито да виси на балкона ти до забрава?Затова ли не си добра майка?Аз пък напротив,мисля,че си страхотна!Именно защото си силна,Камелия е избрала да се появи във вашето семейство!!!  Hug Hug Hug Радвам се,че Криско е по-добре вече.Дано бързо отмине всичко.Страхотно е,че намираш нещо толкова положително и силно в кърменето.Наистина е незаменимо чувството,че за едно толкова малко същество ти си всичко.И само ти и никой друг може да го успокои и да му даде така нужната сигурност.И аз се чувствах по подобен начин при първата ни ваксина.Тогава цял ден малкият не се отлепи от мен.Просто искаше да е гушнат и никой да не го докосва,освен мама Embarassed
Обожавам да вали,а аз да съм у дома на топло,с топла напитка в ръка,в топлото легло и да гледам/чета нещо интересно(много топли неща станаха  Mr. Green).
Радвам се,че неписането във форума се е дължало на спящи бебоци и мами Hug
Бютка,дано скоро приключи твойта минкина сага Hug
Гунди,ако не ти представлява проблем,да споделиш през тези дни на жито какви количества хапваш,само жито или и плодове и ядки?

Днес добре поспах.От 00:30 до 02:30,после до към 05:30 часа.Можех и още да поспя,тъй като се накърмихме и малкият отнесе плувката,но чух едни мощни звуци откъм памперса,които не вещаеха нищо добро.Добре,че станах да сменя пампа-беше се оклепал до над ушите.Та  се преоблякохме и михме,той пак цицоманства и заспа.А аз допивам кафето,дописвам поста си и смятам да метна един кекс,че съм обещала на половинката от една седмица
Хубав,спокоен и изпълнен с много усмивки ден Heart Eyes

# 431
Маргиии, благодаря ти  Heart Eyes зареди ме!
Дай рецептата за кекса  Blush

# 432
Ааа Блонди недей така.. Ако ти не си добра майка ще комплексираш половината майки от форума, че са ужасни майки Wink

# 433
Михи... не, не мисля  Heart Eyes Кажи ти как си?  Hug

# 434
Ами.. как да съм... мъча се да възстановя хубавото кърмене, което имах дадено наготово и се опитвам да не се сдухам, че вече храненето стана мъчение и за мен и за Ангелина. И си търся доводи защо не съм лоша майка Grinning Чак завиждам на мъжа ми, че неговото зърно го намира и захапва без никакъв проблем през дрехите Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт