Строеж, къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 24

• 57 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
А, Меги, честита Румба! Със здраве да те слуша Hug
След категоричното ми твърдение, че Дядо Коледа е скапаняк, ще си я купя сама Laughing
Извинете за офф-а, ама си е нещо, за което трябва да честитиш! Embarassed

# 496
  • Варна
Мерси за включването, момичета! Видях, че има и тема за бани, та хвърлих едно око и там също са положителни за вградените казанчета. Та сега остана и сметките да излязат, защото действително са си по-скъпи, но пък ще ни трябват само 2... Whistling

# 497
  • Русе
А, Меги, честита Румба! Със здраве да те слуша Hug
След категоричното ми твърдение, че Дядо Коледа е скапаняк, ще си я купя сама Laughing
Извинете за офф-а, ама си е нещо, за което трябва да честитиш! Embarassed

Децата вкъщи знаят, че Дядо Коледа спи с мама, а Баба Яга с тати. Май Дядо Коледа нещо не те слуша  Laughing?

# 498
  • Бургас
Децата вкъщи знаят, че Дядо Коледа спи с мама, а Баба Яга с тати.
Joy Joy Joy
Меги това много ми хареса!

# 499
Вкъщи сме с вградени казанчета на GROHE - немски са и може би най-доброто.Ползваме ги вече осем години без никакъв проблем.Да сложиш моноблок или нещо друго си е престъпление  Peace

# 500
Вкъщи сме с вградени казанчета на GROHE - немски са и може би най-доброто.Ползваме ги вече осем години без никакъв проблем.Да сложиш моноблок или нещо друго си е престъпление  Peace
Пращайте полиция у дома  Laughing

Стига де, за мен 2-3пъти по-високата цена изобщо не е оправдана. В съчетание с 2 познати случки на протекли бутона и хората се видяха в чудо, едните такава кръпка направиха, нито плочки същите, нито фуга... Евентуално за нашата баня бих се прежалила  Wink Предимствата не ги оспорвам  Stop

Меги, честита Румба! На мен Дядо коледа ми обеща, ама друг път  Grinning

# 501
И ние сложихме вградени структури.На Видима са.Помня,че двете излязоха около 600 лв с чиниите,нещо такова  Thinking /или малко по-малко може би  Thinking /.

Държах на такива,защото ми е по-естетично,красиво и се почиства отдолу.Няма ръбове,където да се събират гнусотийки и някакси имам чувството,че изглеждат по-дискретни и не заемат място Laughing

# 502
  • Русе
Мерси за Румбата, дано да ми служи вярно и безпроблемно.

Аз държах на вградените, защото като си помисля каква тоалетна имахме в апартамента, отзад с една гофрирана тръба, а отдолу с някаква поцинкована или нещо от сорта, но не скрита. Ами никога не са били чисти, сменихме навремето каквото можахме около тях, но винаги са били прашни и с нищо не се чистеха. А и нямахме сифон в тоалетната и само с парцал и пароструйка ги чистех колкото можех. Затова исках вградени, засега съм доволна, цена от порядъка на до 380-400 лв всичко. Не взехме на Видима, защото не ни хареса бутона на казанчето.

# 503
  • София
И аз предпочитам вградена структури, но в моя случай това ще доведе до един допълнителен блок, който само ще стесни визуално банята, която и без това е достатъчно тясна. Още мислим.

Другият проблем, който обсъждаме тия дни е осветлението на две от спалните + баня, които са със скосени високи тавани облицовани с дърво (сачак).
Ще ми се да минем без таванско осветление - само със настолни лампи и лампиони, но не съм сигурна дали ще е достатъчно.
Хареса ми една идея, която видях тук - лампи с насочено осветление на таванските греди, но за съжаление при нас греди няма, само летви (нещо такова) и ще изглежда малко неуместно според мен.

# 504
Не мога да видя примера, който си дала, но мога да споделя опит. Нашите бани са само със стенно осветление. Разположени са по едно тяло  над огледалото и на срещуположната стена. В хола имаме аплици на стената и използваме почти само тях. Имаме и централно разположена 5-ца от тавана, но много рядко я ползваме. С две думи, особено в спални, няма никакъв проблем осветлението да не е от тавана.

# 505
В настоящата ни баня имаме осветление само от шкафа над мивката (2 крушки са и не е тъмно, а банята не е малка.
При брат ми сложиха от пурите над огледалото си и банята ъщо е достатъчно светла. Та стенното е достатъчно. А в спалните не знам какво да те посъветвам. Особено ако някоя от тях е детска според мен е хубаво да прецените много добре осветлението.

Иначе съм виждала хубави "настолни" лампи. Пусни в чичко Гугъл "свободно стоящи лампи" или само стоящи лампи и можеш да видиш различни модели.

Ние след умуване запратихме индустриалните подове в небитието. Понеже съм оградена от химици единодушно заключихме, че няма да слагаме такова нещо над подово. След като нито знаем какво ще отделят тези смоли при нагряване нито как би им се отразило такова, решениението дойде от самосебе си Simple Smile

# 506
Ох , момичета имам нужда от помощ.Имам вече някакъв примерен план, но все нещо не ми е по сърце.Я някоя стена, или липса на такава , я някой прозорец.Нещо не мога да се определя.Бих показала чертежа, но нали казахте ,че някой се  опитва да краде Mr. Green.Не че ми пука нещо,то в нета картинки колко щеш.Къде да кача снимки ,та да ме посъветвате малко?

# 507
Снимки ще кача малко по-късно,че сега пак всички ще огладнеят.Мога да пиша само какво ме притеснява.Първата ми чуденка е за вътрешното стълбище.В момента е проектирано да е вита стълба и като го видях на програмата не изглежда никак зле  или да го направим стандартно?
После разпределението на кухнята ми е нещо много разпокъсано  ooooh!  ще продължа по-късно.

# 508
  • София
Качи снимки където решиш, само сложи парола на албума Peace
Аз вито стълбище не бих избрала, нямам на идея защо....
Принципно, на вили и малки почивни къщи харесвам безумно много.

# 509
Ох, писах на Буболечо май , но няма значение.

http://tblagoeva.snimka.bg/other/proekt.724667.29449252

я кажете иска ли парола,че за първи път го правя Embarassed,ако не да ги трия

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 22:00 от tblagoeva

Общи условия

Активация на акаунт