CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 700
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
White_roses, късмет на новото работно място. Peace

Плами, браво и на теб ! Дано да ти хареса и всичко да е наред.  Hug

Аз си харесах позиция от обявените в БТ, ей няма такова чакане. На единия ден чакам два часа да получа информация, на другия ден отивам да получа документи и пак чакам час и половина да ги получа. На третия ден отивам да подам документите и да си взема насочващо писмо и пак чакане.  ooooh! Получих го писмото, сега остава и работодателя да каже че позицията да е заета.  Mr. Green

# 61
И моите впечатления са такива - едни и същи фирми пускат постоянно обяви в Jobs.BG.

за мен това не е читава фирма и преустановявам да пращам Автобиографии... не си заслужава  Peace

Ех защо не съм до 29 годишна ... поне за 6 месеца щях да почна работа някъде и после пак на борсата  за няколко месеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink

# 62
И моите впечатления са такива - едни и същи фирми пускат постоянно обяви в Jobs.BG.

за мен това не е читава фирма и преустановявам да пращам Автобиографии... не си заслужава  Peace

Ех защо не съм до 29 годишна ... поне за 6 месеца щях да почна работа някъде и после пак на борсата  за няколко месеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink

Аааа недей че ако си до 29 годишна няма да имаш пък необходими опит и стаж, то не е една беля.  Rolling Eyes

# 63

White_roses Flowers Four Leaf Clover желая ти от все сърце успех на новото работно място!Започнах работа рано - на 18, на 29 имах достатъчно опит, и определено много лесно си намирах работа...А сега нещо се отчайвам...

# 64
  • КиТ
Плами, браво и на теб ! Дано да ти хареса и всичко да е наред.  Hug

Ох недей така,докато не седна в стола съм на тръни  Crazy #Crazy Crazy Joy Joy Joy

Недейте така до 29 години пак не е лесно,то много програми има,но връзките се оказват по-силни дори и от програмите  Tired А със стажа хептен е зле работата  ooooh!

# 65

Аааа недей че ако си до 29 годишна няма да имаш пък необходими опит и стаж, то не е една беля.  Rolling Eyes

Не бе сега съм на 40 и влизам в категорията на младите/ възрастни ... Хем не съм младичка хем не съм възрастна и познай колко интервюта изпускам щото не им отговарям на "изискванията" ... Всички искат  да си на 20 и да имаш стаж 15 години  Wink Wink Е откъм стажа го докарвам ама май ще трябва да спретна някоя и друга пластична операция поне да се докарам към 30  Laughing Laughing Laughing

# 66
  • КиТ
Да бе оня ден на едно интервю ми казаха много си малка  ooooh! Joy Joy Joy Работодателите и те не знаят какво искат  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 67
  • София
Плами, поздравления Simple Smile Не знам точно как ще е в администрацията на Топлофикация, но понеже майка ми е от 20+ години в ТЕЦ София, да кажа, че като изключим факта, че парното ти трябва да е платено в срок, иначе те изкарват в едни списъци на неиздължилите се служители и че заплатите не са кой знае колко високи, имаш едни допълнителни пари на месец - "представителни" + примерно пари за очила + мисля, че и някакви пари за храна. Та, като сумираш накрая, може да се каже, че не е толкова зле Simple Smile

# 68
здравейте Simple Smile
И аз си мислих, че това че съм млада не е минус, но е. Стаж имам и по специалността даже, но не съм работила постоянна работа, понеже съм била студентка. Като ме видят, че съм на 24 почти и се плашат да не реша да раждам, а недай си боже да съм твърде квалифицирана за длъжността (което често ми се случва до сега) още повече ги плаша.
Вярвайте и мислете позитивно и всичко ще се нареди  Peace

# 69
  • Пловдив
Добре де, като си млада, има опасност да раждаш. Като си родила, децата са пречка. Като поотраснат децата, да могат се оправят сами, пък хем си остаряла, хем опит нямаш кой знае какъв, защото предните години не са те искали  ooooh!

# 70
Добре де, като си млада, има опасност да раждаш. Като си родила, децата са пречка. Като поотраснат децата, да могат се оправят сами, пък хем си остаряла, хем опит нямаш кой знае какъв, защото предните години не са те искали  ooooh!
Обобщено за ситуацията на бг пазара на труда.  Laughing

# 71
Аз от седмица съм на работа и много,много ми харесва.
Заплатата....за нея ще се включа след месец  Laughing

# 72
Не е толкова черно навсякъде. Под секрет, нова компания идва, от 1-ви Март ще искат хора. Започваме с високите позиции от другата седмица. Ниските по-натам.  Peace

# 73
Хайде и аз в новата тема и успех на всички Simple Smile

Ред разкажи нещо повече за тази нова компания.

# 74
  • Варна
 bowuuАз съм за висока позиция ,но без език #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт