CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 733
  • 776
  •   1
Отговори
# 330

Иначе по въпроса за частните Агенции за подбор на персонал, обадиха ми се от една такава и ми казаха елате да поговорим с нищо не се обвързвате, има доста свободни места като за Вас! newsm78 Та отивам аз и ми казват, че трябва да платя такса от 5 лева за да ми съхраняват CV-то. Ей така се опулих  Shocked, пожелах приятен ден и си тръгнах. Направо вече ми писна....

Ние затова пишем през няколко страници да ходите само в известни, за които всички знаят,че не искат пари.

Аз МО-то го завърших като втора специалност, и то защото много ме кефеше (при мен е с Политология).
В крайна сметка си работя с първата специалност, но като завърших имах шанс да започна С ВРЪЗКИ в едно министерство. Обаче тогава беше тройната коалиция и нямах желание. Иначе имах страст да се занимавам точно с политика.

# 331
Здравейте,утре в 9 съм на интервю в Цептер,позицията е продавач-консултант в офис.
Прочетох из бг мамата за Цептер,но има само негативни коментари,които са доста стари.
Имате ли някаква нова информация за тази фирма?Ще се радвам някой да даде малко инфо.

# 332
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам някой дали има някаква информация за Алико България ЖЗД ЕАД, компания на Метлайф ? Викат ме за позиция Regional sales coordinators , но понеже интервюто е в София и не мога да преценя дали ще си струва пътя....

Благодаря предварително!  bouquet

# 333
За Цептер нямам много положително мнение, общо взето мен са ме спирали на улицата за определни анкети ,вземат ти телефона и след известно време те прозвъняват да те поканят да си получиш подаръка, който си спечелил(подаръка е Белачка за картофи:)))). Отиваш в офиса, съответно незнаеш какъв ти е подаръка и се налага да слушаш презентация, 1 час. После те вкарват в една друга зала,където т.н. консултанти те убеждават да си купиш нещо от тях и ти подаряват т. нар. подарък! Предполагам за това става дума, също знам че заплата зависи от продажбите, сами си правете извода дали си заслужава!

# 334
  • София
Нинче? Нали намери работа?

# 335
Нинче? Нали намери работа?
Aз бях намерила, ама напуснах след 7 месеца, защото не беше моята работа. Peace

Сега очаквам най-доброто! Mr. Green

# 336
Нинче,и в Алико няма да е твоята да знаеш.

# 337
Нинче,и в Алико няма да е твоята да знаеш.
Защо?Обоснови се, моля. Peace

# 338
Здравейте,утре в 9 съм на интервю в Цептер,позицията е продавач-консултант в офис.
Прочетох из бг мамата за Цептер,но има само негативни коментари,които са доста стари.
Имате ли някаква нова информация за тази фирма?Ще се радвам някой да даде малко инфо.
Моята информация също не е съвсем нова, но една съседка ми каза, че имали условие да закупиш продуктите, които презентираш. Отделно, пазарът вече толкова се наводни и са им толкова скъпи нещата, че не си представям опашка от клиенти. Мен също ме викаха, но не отидох. Ти си прецени, но според мен не може да няма грам истина в коментарите. Вчера например много съжалих, че отидох на интервю на място, за което бях чела ужасно негативни коментари. Оказа се истина, че и отгоре - чаках над 40 минути след уговореното време да ме приемат, връчиха ми някакъв малоумен тест ( нарисувайте двуглаво чудовище ?!!!? ), най-накрая като дочаках интервюто то мина в презентация и хвалби на фирмата, сякаш съм очаквала да кажат друго...загубено време.
Момичета, днес ме викат на друго място, ако не забравите и имате желание стиснете по един палец.
Успех ви желая !  bouquet

# 339
Аз пък от МИО-то си съм предоволна досега. Даде ми страхотна база и познания за финансовото счетоводство, с което се занимавах през последните години. Поправете ме, но не знам други специалности, освен МИО и Финанси и банково дело, в които да се изучават в детайли почти всички видове финансови инструменти, технологията им, сделките с тях и плюсовете от употребата им. Докато учех, си мислех, че тези знания никога няма да имат реално приложение, но слава Богу не се оказа така. Когато работиш в инвестиционен посредник, дилинг или бек офис на банка, това е от голямо значение. Финансовото счетоводство е специфична материя и тези знания и умения са ценни. Иначе счетоводители под път и над път...
Вие какво сте си представяли, че ще работите с тази специалност? Питам, не се заяждам, и то за да си сверя часовника, тъй като не знам дали ще остана в сегашната сфера. Както всички знаете, борсите се сринаха, сделките с ценни книжа драстично намаляха, а в България масово фалират посредници. Освен това, мисля, че почти всичко съм взела като знания и искам да се развивам и да научавам нови неща.

# 340
# 341
http://www.jobs.bg/f1590493

".....ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТА:
- Висше образование
- Отлично владеене на Аглийски език - писмено и говоримо
- Чувство за точност и организираност.
- Работа с офис техника
- Работа с документи
- компютърни умения: Windows XP/7, Microsoft Office, Internet среди.
- Добра комуникативност.
- ПОЗИТИВНО И ЕНЕРГИЧНО МИСЛЕНЕ !!!
- С чувство за хумор ..."

За пръв път срещам такова 'изискване', ще ми се да имаше повече такива....Аз съм на мнение, че хубава работа няма, но ако се разбираш с колегите си, и сте се сформирали като добър екип и най-лошата работа можеш да я вършиш с удоволствие.

# 342
  • Варна
За Цептер и аз да кажа, че не си заслужава - на граждански договор, без твърда заплата, каквото си изработиш, т.е. продадеш.

Стискам палци на всички днес за интервютата! И аз утре имам едно, че и за работа която искам, по моята специалност!

Емма, с теб гледаме едно и също Laughing

# 343
За Алико--имах близък познат на тази позиция. Никакви пари не можа да изкара, а е много добър търговец. (а аз разбирам от търговци). Просто ситуацията там е хаотична.

# 344
http://www.jobs.bg/f1590493

".....ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТА:
- Висше образование
- Отлично владеене на Аглийски език - писмено и говоримо
- Чувство за точност и организираност.
- Работа с офис техника
- Работа с документи
- компютърни умения: Windows XP/7, Microsoft Office, Internet среди.
- Добра комуникативност.
- ПОЗИТИВНО И ЕНЕРГИЧНО МИСЛЕНЕ !!!
- С чувство за хумор ..."

За пръв път срещам такова 'изискване', ще ми се да имаше повече такива....Аз съм на мнение, че хубава работа няма, но ако се разбираш с колегите си, и сте се сформирали като добър екип и най-лошата работа можеш да я вършиш с удоволствие.

Много интересна обява, а чували ли сте за абсурда в който чистачките вземат повече от учителите? Аз наскоро бях попаднала на нещо такова Sad
Успех на всички, дано да намерите работа, която да ви удовлетворява Hug

Общи условия

Активация на акаунт