CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 727
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Момичета, да ви питам, уместно ли е в СВ-то да разместя стажа, като почна с най-старото работно място? Чудя се, защото гледам сега 1 обява, която съвпада 1 към 1 с това, което съм работила допреди 3 години. И не знам дали да не сложа този релевантния опит най-отпред  newsm78 Или те така или иначе си четат всичко, да си го оставя както си  е оригиналният формат, а в мотивационното да наблегна на опита?

Или може би да ползвам функционален формат?

За лошата обстановка, случвало ми се е и знам колко е гадно. Но не бих напуснала, докато не си намеря нещо сигурно.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 16:38 от Commelina

# 526
аз да ви попитам: бихте ли стояли на работа, където работната среда не ви допада?
Ако съм доволна от парите,да. В момента ситуацията отчасти е точно такава.

Аз също. В такава позиция и съм/бях де. Но ето, че напрежението достигна своя връх и в яда си си пуснах молбата за напускане.
Че напускам не съжалявам, защото не ми се работеше вече тук - 6 дневна работна седмица от 8 до когато има работа, но пък ми се искаше да си намеря нещо първо  Sad

Както и да е, предизвестието ми изтича на 12ти ноември. Междувременно вчера бях на интервю, работата много ми хареса, мацката и тя ме хареса. Пак има НО - така докато си стискахме ръцете се оказа, че им трябва човек, който да започне в понеделник  Sad Аз колкото и да съм разочарована и обидена от сегашния си работодател не мога да си тръгна от днес за утре  и така изтървах хубавото място. Нищо здраве да е. В понеделник съм на друго.

# 527
Има ли от вас такива в областта на здравеопазването?

# 528
  • София
к(Р)оки, нали има вариант ако не спазиш предизвестието да платиш неустойка на работодателя? Ако толкова ти харесва евентуалната нова работа не си ли струва?

# 529
  • София
Има ли от вас такива в областта на здравеопазването?

А в здравеопазването няма ли недостиг на кадри?
Мислех си, че там има много места даже.

# 530
Малкия беше болен с температура,  и пропуснах датата на явяване за подпис на борсата. За съжаление нямаше кой да го гледа... Някакви идеи какво да направя?
Болничен или някаква бележка ли да взема за деня?

Когато е с температура аз постоянно се паникьосвам и забравям дати, особено след като бяхме в болницата май месец с фибрилен гърч  ooooh!

# 531
Малкия беше болен с температура,  и пропуснах датата на явяване за подпис на борсата. За съжаление нямаше кой да го гледа... Някакви идеи какво да направя?

Болничен.

# 532

Болничен.

То хубаво болничен, ама той, нали не се плаща? И кой ще е работодателят? НОИ ли?  newsm78

# 533

Болничен.

То хубаво болничен, ама той, нали не се плаща? И кой ще е работодателят? НОИ ли?  newsm78
Питай в БТ, но мисля че там трябва да го представиш, обаче не съм сигурна на 100%. Идеята е да не не ти прекъснат регистрацията и обещетенията ако взимаш такива. Ако пък го направят може да подадеш жалба.

# 534
Болничния се представя в Бюро по труда

# 535

http://www.odit.info/?s=6&i=278338&f=3 ето тук една дискусия и то от скоро... безработен и болничен е мисия невъзможна!!!

Ако искат ще ми признаят бележката, ако не искат ще ме издухат ... и очаквам по скоро второто...
че ще подам жалба това е сигурно... Peace

# 536

http://www.odit.info/?s=6&i=278338&f=3 ето тук една дискусия и то от скоро... безработен и болничен е мисия невъзможна!!!

Ако искат ще ми признаят бележката, ако не искат ще ме издухат ... и очаквам по скоро второто...

Баща ми беше в същото положение. Подаде жалба и парите бяха изплатени.  Peace Успех!

# 537
Точно съм на вълна - напрежение на работното място, лоша атмосфера, лоши отношения, но пък е работа. От малък град съм, със тясна насоченост и няма как. Много е тегаво....  Confused Направо не знам какво да предприема?

Aми нищо да ти кажа. Чакаш да отминеш, бориш се. На мен работата ми харесва, нашият отдел ми харесва, обаче....ситуацията е както ти я описваш--точно такава,бих използвала същите думи.

В крайна сметка нервите са важни,но....като трябва да се изкарват пари,какво да правя. А и адски си харесвам работата....

# 538

Баща ми беше в същото положение. Подаде жалба и парите бяха изплатени.  Peace Успех!

Благодаря   bouquet Heart Eyes

# 539
Red Velvet преди няколко дни каза, че от 100 кандидата МП изпращат едва 10. В този случай когато изисквате такова разглеждате ли кандидатури без изпратено МП?

Общи условия

Активация на акаунт