Отговори
# 705
Момичета, благодаря ви за отговорите, в понеделник съм на преглед и после ще споделя!
Успех на всички!  Hug

# 706
  • pleven
Здравейте, момичета и аз да се отчета на 13.10 бях на биопсия днес говорих с Персенска/ кога почиват тези хора не ми е ясно/  имам проблем с NK клетките, на 10 ден след края на МЦ трябва да отида, за да ми назначи лечение.
Моля, за малко инфо. с какво лекуват този проблем в клиниката и колко струва.
Не знам дали са завишени или намалени показателите, тя само ми каза съотношението не е добро и аз не питах  повече.

# 707
  • София
Моля, за малко инфо. с какво лекуват този проблем в клиниката и колко струва.
Не знам дали са завишени или намалени показателите, тя само ми каза съотношението не е добро и аз не питах  повече.
С вливания,цената  зависи от дозите.

# 708
  • пловдив
здравеите и от мен Grinning предстои ми инвитро и когато питах за кои ден да си запиша час ми казаха 8-9 ден нее ли малко късно Thinking аз мисля че придния път беше на 2 ден от мц моля помогнете

# 709
като пие естрофем няма овулация, тогава следят лигавивицата мисля  newsm78
Ами аз и досега продължавам да го пия... Започнах след пункцията.

# 710
здравеите и от мен Grinning предстои ми инвитро и когато питах за кои ден да си запиша час ми казаха 8-9 ден нее ли малко късно Thinking аз мисля че придния път беше на 2 ден от мц моля помогнете
Най-вероятно искат да ти видят лигавицата първо и след този преглед, ако решат, че ще си по къс протокол ще ти кажат да изчакаш да ти дойде следващия цикъл и да отидеш на 2-ри ден.
Поне при мен такава беше схемата.

# 711
  • Русе
Момичета, чакам заповед от фонда за втори опит в началото на 2013. Трябва да направя ендометриална биопсия - предполагам, че много от вас са я правили. Аз имам проблем с NK клетките, останалите изследвания са добре. Но се чудя кога да я направя - предварително или като си получа заповедта от фонда, за да са "пресни" резултатите, защото за тези биопсии казват, че показателите с менят от цикъл до цикъл? Някой знаели кога ще почива имунологичната лаборатория през декември?

# 712
  • UK
Момичета, чакам заповед от фонда за втори опит в началото на 2013. Трябва да направя ендометриална биопсия - предполагам, че много от вас са я правили. Аз имам проблем с NK клетките, останалите изследвания са добре. Но се чудя кога да я направя - предварително или като си получа заповедта от фонда, за да са "пресни" резултатите, защото за тези биопсии казват, че показателите с менят от цикъл до цикъл? Някой знаели кога ще почива имунологичната лаборатория през декември?

Нали, цялата клиника ще бъде в процес на местене в периода 15.12-15.01.2013 г newsm78 newsm78

# 713
  • София
Тази информация сигурна ли е?

# 714
  • София
нищо не е сигурно, има информация и че от 20 ще се местят  ooooh!
аз си попитах лекарката, тя каза не се знае, ако има нещо ще ви се обадят, но аз я питах дали за следващия ми записан час ще са се преместили вече .
а може и да преценят по-късно, защото ще има започнати процедури, които отсега не е ясно кога ще приключат  Rolling Eyes

# 715
Пациентка съм на филиал на Надежда, но след неуспешно ин-витро направих биопсия при д-р Персенска. Резултатите са лоши и трябва да ми правят вливки, но моят лекар ще отсъства и няма да може да ми проследи оволацията. Ще трябва да ходя при друг лекар за проследяване и след това да се обадя на д-р Персенска. Обясни ми,че на 9 ден от цикъла трябва да се проследи дали има фоликул и неговата големина и след това да се правят вливките.
Някой може ли по-подробно да ми обясни:
- Трябва ли задължително да има фоликул,за да се правят вливки?
- Трябва ли да се е спукал фоликула или не?
- На кой ден се правят вливките?
- На кой ден от цикъла се прави контролна биопсия?

Някой знае ли в края на седмицата дали д-р Персенска ще работи или ще ходи на конгрес, че нещо зачестиха тия конгреси ? newsm78

# 716
аnia12 на мен в клиниката ми правиха вливания за завишени НК клетки. Вляха ми Октагам 10г. всичко ми излезе 990лв. имаше и друг по евтин вариант на друго лекарство ,но това е по пречистено и с по бърз и добър ефект.

# 717
  • София
Добро утро, предполагам, че някой е писал вече, но нямам спомен Simple Smile колко струват генетичните изследвания и пак ли е с взимане на кръв. Моля, ако сте правили скоро да ми кажете (може и на лични), благодаря!

# 718
Добро утро ,аз не съм правила ,но знам ,че е с вземане на кръв.

# 719

Не е късно, ако е на ЕЦ. Аз отивам днес, 9-ти ден за първи преглед  Peace

Общи условия

Активация на акаунт