Отговори
# 690
  • Живее на Луната
Благодаря момичета  Hug

# 691
Здравейте момичета имате ли информация кога клиниката ще се мести?

Различни версии имаше. Последната информация, която научих, е от Зачатие. Там едно от момичета пише, че са й казали, че до 15.12. ще работи старата клиника, а от 15.01. - новата. В промеждутъка - местене и ваканция.
Който има информация от първа ръка или път към клиникта, да каже.

# 692
Благодаря ви, момичета  Hug Като гледам, че има и стимулирани опити с една или две яйцеклетки, започвам да си мисля, че шансът от ЕЦ не е чак толкова малък. Дано успеем всички! Hug

# 693
  • UK
Момичета, можете ли да ми кажете колко струва разширена спермограма + SDI тест в клиниката. Приемат ли хормонални изследвания, направени в други лаборатории, а не при тях?   bouquet
Ние правихме преди дни, цената беше 100 лева! Незнам, дали има значение факта, че сме техни пациенти от преди newsm78

# 694
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете колко струва разширена спермограма + SDI тест в клиниката. Приемат ли хормонални изследвания, направени в други лаборатории, а не при тях?   bouquet
Ние правихме преди дни, цената беше 100 лева! Незнам, дали има значение факта, че сме техни пациенти от преди newsm78
Мисля,че имаше значение. И на мъжО му излезна с SDi 100лв,но има преди това една там само разширена по Крюгер.

# 695
Здр!Аз отскоро съм пациентка на клиниката и правим инвитро на естествен цикъл.Доктор Персенска иска утре да си пусна хормони и евентуално в неделя пункция.Бяха много заети днес и не ми обясниха подробно ами е за първи път и съм много притеснена.Ще има ли други изследвания и може ли партньора да занесе материал,че е малко притеснен за тези неща.Освен хормоните искат ли и други изследвания?Много момичета пишат,че правят пункцията без упойка-да направя ли и аз така?
Колко струват всички тези изследвания?
Извинявайте за многото въпроси,но ще се радвам да споделите опита си с мен  Embarassed

# 696
Mirkyy,ще гледам да ти обясня доколкото си спомням аз за ЕЦ.Задължително ще поискат на теб и мъжа ти Хепатит Б,хепатит Ц,спин и васерман,които на човек в клиниката струват 72 на човек,общо 144 лв.Аз първия път не знаех и  там ги платихме,но втория път отидох в лаборатория Рамус и там за двамата платихме около 80 лв.Хормоните,които ще ти назначи бяха мисля Естрадиол и ЛХ,които струват по 18 лв всеки.Аз лично имам две пункции на ЕЦ без упойка,не ме е боляло,всичко е много бързо и моментно.Ако не е разположен добре фоликула,ще ти сложат упойка,но без упойка разбираш веднага дали имаш яйцеклетка и бързо си тръгваш.За пункцията без упойка беше 250 лв,а с упойка 350 лв.За трансфера ако е само на ЕЦ плащащ 600 лв.Няколко пъти чувах,че има и такса оплождане от 250 лв,но аз лично не съм плащала такава,последно ЕЦ правих през март месец тази година.Дано да съм ти била полезна и дано всичко е наред и това да е твоят първи и последен опит.

# 697
Само да добавя за хормоните-освен Е2 и ЛХ на мен ми пускаха и Прогестерон.
Преди пункцията се пуска и пълна кръвна картина-за цената не се сещам колко беше.

# 698
Преди пункцията се пуска и пълна кръвна картина-за цената не се сещам колко беше.
Мисля,че ПКК струваше 22лв,но не съм много сигурна.

# 699
  • София
18 лв е ПКК, но може да се донесе и от друго място, по лабораториите е по-малко.

# 700
 Да,сега се сетих и за ПКК пуснах и нея в Рамус беше 5 лв,но бях забравила,че трябва да се пусне и време на кървене и на съсирване на кръвта,Но тази ПКК е преди пункцията я искат.

# 701
Здравейте момичета Simple Smile
Аз имам един неуспешен опит ин витро, при д-р Стаменов. Предстои ми ембриотрансфер на замразени ембриони. Може ли някоя от вас, минала по този път да ми каже етапите, през които се преминава? Бях след биопсия на преглед, на 9-тия ден след м.цикъл и сега ми предписаха естрофем и да отида на 16-тия ден. Кога може евентуално да се направи трансфера? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 702
Трансфера се прави след естествената ти овулация.Връщат се на етапа има на развитие,т.е ако са замразени на 3 ден -се връщат 3 дни след овулацията ти.Така се доближават максимално до естествените условия и хормоналните нива необходими за имплантация.Аз да ти кажа от 5 трансфера съм имала бременности единствено на замразените трансфери,така че УСПЕХ!

# 703
  • София
като пие естрофем няма овулация, тогава следят лигавивицата мисля  newsm78

# 704
Не е така, естрофемът може да попречи на настъпване на овулацията, но не е задължително да се случи така. На мен в др. клиника са ми казвали, че ако не настъпи овулацията заради естрофема, опитът се отлага (това май е свързано с таймирането и на имплантационния прозорец), но не знам как се процедира в "Надежда".

Общи условия

Активация на акаунт