Априлки 2013 - тема 6

• 23 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Моя само обясняваше в началото как ще ги спира.
Мъжът ми въобще не ми каза, че ще отказва цигарите -  реши ли да направи нещо... не говори, а действа! Овенска му работа!  newsm68 Ако му натяквах да ги отказва - нямаше да се откаже от пушенето.  smile3532

# 526
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, не беше ли в София? Там поне има от всички марки по магазините. )
Виж я, може и да ти хареса на теб.
Но да ти кажа, колелата и бяха по-малки отколкото на детската количка-играчка на дъщеря ми. )))

# 527
За количките сам се спярала на 3-Tec Abc Design или Cobra Abc Design...

И аз редовно преглеждам английските сайтове.Много хубави бебешки дрешки има в next.co.uk.

Вчера се записах на женска консултация,прегледа ме лекарката,с бебо всичко е наред ,но кистата ще я оперирвам на 100% около 20 октомври.Каза ми ,че най вероятно ми е вродена,но незнам...
Утре сутринта отивам за кръв и урина.Уфф дано всичко е наред Cry

За покупки се въздържам още,искам да мине тази прословута операция.Пък как ме е страхх Shocked

Това е от мен за сега Hug

# 528
И аз да се включа днес  Wink Като ви чета как смело пазарувате  от сега, а аз още не смея да се зарадвам, и упорито крия за бременността. Освен мъжа ми на никои  не сме съобщили. Ще изчакам да мине прегледа към 15.10-16.10 и ако всичко е наред може би ще се престраша да кажа на нашите, поне. Как ми е гузно сега, че крия от тях, ама ще почакам още малко.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 21:17 от valentina_n

# 529
MimsSsy, и аз много бях харесала 3-тек на АВС, но...много голямо това чудо. )))
С кистата, дано всичко да мине безпроблемно.
В некст са хубави дрешките, но са малко скъпи. На намаления са изгодни, но да си в Англия, на сайта почти никога няма кавото ти трябва.

# 530
Честно да ти кажа само така на снимка и отстрани съм наблюдавала количката,просто ме грабна визуално.Може би съм безопитна и не мога да преценя дали е голяма,но мисля ,че не е тежка Simple Smile

Благодаря,и аз се надявам всичко да е ок ! ooooh!

Да скъпички са,но със сигурност качеството им е много по добро от дрехите по нашите магазини Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 531
MimsSsy, 3-тека тежи 13.4кг само количката. )
Да, качеството си е ок, но има и по-евтини английски марки, които не отстъпват по качество на некст. )
Но разбира се всеки си знае финансовото състояние. )

# 532
За количките сам се спярала на 3-Tec Abc Design или Cobra Abc Design...

И аз редовно преглеждам английските сайтове.Много хубави бебешки дрешки има в next.co.uk.

Вчера се записах на женска консултация,прегледа ме лекарката,с бебо всичко е наред ,но кистата ще я оперирвам на 100% около 20 октомври.Каза ми ,че най вероятно ми е вродена,но незнам...
Утре сутринта отивам за кръв и урина.Уфф дано всичко е наред Cry

За покупки се въздържам още,искам да мине тази прословута операция.Пък как ме е страхх Shocked

Това е от мен за сега Hug

Аз имам киста на единия яйчник,която установиха с установяването на бременността...на мен също ми говорят за операция,но аз така съм се настроила,че ще започне да се смалява и ще изчезне.,нали по принцип към 12 г.с. започвали да се смаляват или изчезвали ..не е ли малко рано да ти говорят за операция,видях че си в 10 г.с.

# 533
По повод кистите, и с предишната бременност имах и сега също имам една киста.
И двамата лекари, при които ходих не са ми казвали изобщо да се маха.
Както и предния път също.

# 534
По повод кистите, и с предишната бременност имах и сега също имам една киста.
И двамата лекари, при които ходих не са ми казвали изобщо да се маха.
Както и предния път също.

Моята киста е доста голяма 7см ...но явно различните лекари различно мислят как трябва да се процедира в такива случаи...ама аз нещо съм си решила,че няма лесно да се дам и да се съглася лесно на операция,плюс това АГ ми ми каза,че по време на бременност не било хубаво да се прави лапароскопия,а трябвало коремна операция.друг гинеколог пък ми каза,че се предпочитало лапароскопия....ама ще видим накрая какво ще стане.

# 535
dghigova, на това основание е да. Потвърдено от 2ма специалисти.
Аз съм доста против и вече се замислям и за трето мнение, но се чудя има ли полза. Ще видим, има още време да го реша.

kotarache_87, хмм, не съм специалист, но според мен ми се струва доста по-добре лапароскопска операция, отколкото коремна. Особено ако после ще раждаш естествено.

# 536
Здравейте.аз след малко се мятам да спя,че снощи неможах.Лека 1countingsheep 1countingsheep smile3524

# 537
И аз след малко ще се гмуркам в леглото. Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 538
Преди малко си говорих с майка ми и ми раказа и за трите бременности. Много мило ми стана, никога не я бях разпитвала така.  Heart Eyes Каза ми, че е качила 7кг, качвала е само на коремче.  Blush След три бебчета е успяла да си запази фигурата, въобще не й личи, че е раждала. Много се надявам да съм като нея.. нали казват - погледни майката, за да разбереш в какво ще се превърне жената! Mr. Green  

Усещам се, че апетитът ми е започнал да расте, първите два месеца нищо не ми се ядеше, НО СЕГА - налитам на сладичко, днес изпих две чаши горещо какао, една вафла, 10 курабийки Shocked, а преди малко си купих 2 вафли, ама те са ми за утре. Права беше сестричката ми, когато ми казваше, че ще имам шоколадови деца. Joy

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 22:21 от maminka23

# 539
dghigova, на това основание е да. Потвърдено от 2ма специалисти.
Аз съм доста против и вече се замислям и за трето мнение, но се чудя има ли полза. Ще видим, има още време да го реша.

kotarache_87, хмм, не съм специалист, но според мен ми се струва доста по-добре лапароскопска операция, отколкото коремна. Особено ако после ще раждаш естествено.

И аз така мисля,явно ще сменяме гинеколога...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт