Има ли радикален ислям в България?

• 24 894
  • 672
  •   1
Отговори
# 120
Не е нужно някой да каже нещо, за да го намекне. Постването на тази статия в тази тема само по себе си е намек, да не кажа натвърд.

# 121
Разбира се, че няма връзка с темата, защото аз мога да пусна линкове към статии, свързани с педофилската история в Католическата църква.

# 122
  • Под липата
По лесно щеше да е статията да се отмине без коментар като несъответстваща на темата, а не да се нищят фереджета и дали всички мюсюлмани са фанатици.  ( а на мен дори ми се накараха, че съм казала нещо дето не съм  Crossing Arms  Sunglasses)

# 123
просто показва отношението на исляма към християнството - дъртите пакита , тормозещи сексуално малки загубени бели момичета ...

# 124
Касита, можеш, но темата не разисква християнството.
Ако грешно съм разбарала аз е вероятно това да са го направили и други. А авторката на поста така и не разясни защо метна тази статия тук. Писа, че тя имала общо с исляма. Не разбрах какво общо друго би могло да има?

ПП Ооо, Каренина, този език е просто кошмарен.  Confused Пакита, бели ... ислям.
Имаш ли ясна идея къде свършва границата на расовата нетърпимост и започва тази на религиозната?

# 125
  • На земята, която е всъщност звезда.
Едно мнение на местен човек:

http://islambgr.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html

Личното ми мнение е, че има наченки на радикален ислям, и че нещата трябва да бъдат поставени под контрол преди той да се е разраснал. Както се казва в една друга тема "Бий дупе, за да не биеш дупище!". Но съм за това, границите и контролът да се "сложат" елегантно, както казва и главният герой от интервюто.  

# 126
  • В полите на Пирин планина
ПП Ооо, Каренина, този език е просто кошмарен.  Confused Пакита, бели ... ислям.
Имаш ли ясна идея като свършва границата на расовата нетърпимост и започва тази на религиозната?

Няма. От подобни настроения тръгва пътя към екстремизма от всякакъв характер - нетърпимост към всичко различно.  ooooh!

# 127
ооо , почнете тия работи - как религиите са измислени за манипулация , как коранът и библията са глупости - тия работи почнете да ги говорите на някой мюсюлманин и чакайте да ви погледне с разбиращи очи ... хаха ...

а Родопите са си поислямчени вече , една позната ходи наскоро в Неделино на почивка , върна се ужасена ...

# 128
Бибилията и Коранът са написани от хора за хора. Сигурна съм, че никой тук не си мисли, че наистина Аллах е диктувал на Мохамед какво да пише в Корана.

ana_karenina според мен малко по-силно драматизираш  newsm78 Живея в район, в който има много мюсюлмани, контактувам с такива без проблем. Радикалният ислям не произлиза от нашите ширини. Някой се опитва да го приложи на наша почва.

# 129
ооо , почнете тия работи - как религиите са измислени за манипулация , как коранът и библията са глупости - тия работи почнете да ги говорите на някой мюсюлманин и чакайте да ви погледне с разбиращи очи ... хаха ...

а Родопите са си поислямчени вече , една позната ходи наскоро в Неделино на почивка , върна се ужасена ...

Т.е. християни са станали мюсюлмани?

# 130

Т.е. християни са станали мюсюлмани?

През Турското робство  Thinking

# 131
В наши дни. Каренина пише, цитирам "а Родопите са си поислямчени вече , една позната ходи наскоро в Неделино на почивка , върна се ужасена ...".
Ти как го тълкуваш?

# 132
В наши дни. Каренина пише, цитирам "а Родопите са си поислямчени вече , една позната ходи наскоро в Неделино на почивка , върна се ужасена ...".
Ти как го тълкуваш?

Mr. Green Така го разбрах, като теб, затова се сърбя, където не ме сърби ...

# 133
Каренина, опитвала ли си се да говориш с друговерец? Ама така, че и ти да чуваш нещичко от казаното?

Lady Brinne, така е. Няма грам търпимост към нищо различно.

Вселена, в сатията пише, че от 8 години деца от региона учат в арабските държави. Нормално е да пренесат това, което са видели тук. Трябва първо да се види има ли проблем. Работа на прокуратурата е това. Сезирана е. Повдигнато обвиение има, но това изобщо не значи, че има извършено престъпление по смисъла на Бг законодателство. Съда ще реши.

А на мен пък ми прави впечатление, че всеки път когато стане въпрос за важен държавен проблем, на преден план изскача Рибново.
Хляб и зрелища. В последно време само зрелища ...

# 134
В Родопите се троят много джамии. И те стоят почти празни. Вуйчо ми беше послушник в манастира в Хаджидимово. Често ходим там. Не зная да има някаква сериозна промяна в религиозния статус на тамошното население.

Общи условия

Активация на акаунт