Има ли радикален ислям в България?

• 25 413
  • 672
  •   1
Отговори
# 600
  • Costa Rica
Тази тема се обърна на ислям vs  християнство. Притеснителното е, че тук привържениците на исляма са повече, отколкото християните, а уж живеем в православна България.  newsm78
Ти живееш в православна България. Аз живея в България на мислещи хора, които не смятат ютюб и уики за връх на човешкото познание и заместител на липсващите връзки между невроните в мозъка. Усещаш ли разликата?

# 601
Calm down baby...Че ако не беше ю тюб и вики-мики, щеше да си мислиш, че мюсюлманките ги возят на каляски в Афганистан, примерно. Радвай се, че има интернет, щото ако нямаше, сега щеше да се пениш на огледалото в банята...

# 602
Лейди, ти ли си на аватара?

# 603
Calm down baby...Че ако не беше ю тюб и вики-мики, щеше да си мислиш, че мюсюлманките ги возят на каляски в Афганистан, примерно. Радвай се, че има интернет, щото ако нямаше, сега щеше да се пениш на огледалото в банята...

Дай да избием всички които не са православни Simple Smile да ги нареди в една редица и да ти връчим един калашников  Mr. Green

# 604
Е аз де аз... #Crazy

# 605
  • Costa Rica
Опитът ти да ме зашеметиш със знанията си по английски определено ме забавлява Mr. Green

Ще се повторя - излагай се, не ми пречиш #Silly

# 606
Изляхме доста справедлив гняв срещу мракобесието на православната църква в друга тема. Не трябваше ли това да се повтори и тук? Да не би исляма да носи свобода и светлина? Mr. Green

# 607
Ми тя темата е за радикален ислям, за опасност и страхове на местното население. Ама тука налазиха каки, дето ни обясняват колко хубаво нещо е исляма, чак на човек му идва сам да си сложи бурката. Е, имаше и по радикални, дето директно на шамари си отидоха...Моля другата тема да се завоалира под трудно разпознаваемо заглавие за да не бъдем нападнати и там Laughing

# 608
  • София
Леле  ooooh! Темата е за радикалния ислям, а не за исляма.

# 609
Православието накъде се развива, развива, развива?

Накъм митрополит Николай.

# 610
християнството се е развило и тоя свят , който е изградило то , не може да се сравнява с другия ,

Православието е най-ранното християнство , след това е католицизма , а после - протестантството - то е възникнало последно ... никога не съм крила , че много ми се ще да сме протестанти

# 611
  • Costa Rica
Яяяя, някой развял метлата!

Леле  ooooh! Темата е за радикалния ислям, а не за исляма.
Е да, де Wink Само дето някои индивиди не правят разликата. А опитите да им бъде разяснена удрят на кухо Mr. Green

Православието накъде се развива, развива, развива?

Накъм митрополит Николай.
Да си дойдем на думата Joy Астралното братче на аятолах Хомейни.

Както вече се каза за енти път идиоти има във всяка религия. И са идиоти, защото са идиоти, а не защото са мюсюлмани, християни и прочие -ани. За съжаление, радиоактивният облак от техните действия пада и върху читавите представители на дадената религия.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 10:58 от Делфина фон Ю.

# 612
  • София
Както вече се каза за енти път идиоти има във всяка религия. И са идиоти, защото са идиоти, а не защото са мюсюлмани, християни и прочие -ани. За съжаление, радиоактивният облак от техните действия пада и върху читавите представители на дадената религия.

Много ми хареса горецитираното. Бих добавила само - нека бъдем разумни и да не им позволяваме /на идиотите/ да ни превземат.

# 613
Кои по-точно са идиотите  newsm78. Имена имат ли си? Или си говорим пак за абстрактното зло. Аз мога да посоча, а вие?

# 614
  • Насред хаоса
А аз се чудя защо в днешно време само от исляма май се раждат такива радикални течения. Не съм чула например след поредния кървав атентат над невинни да се обадят от радикалната групировка *Християнски воини на вярата* и да поемат отговорност за него.

Общи условия

Активация на акаунт