Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 094
  • 739
  •   2
Отговори
# 45
  • Бургас
О,тази паста и аз я взех,само лев и нещо беше,на касата ми я предложиха,душ пяната и шампоана с малина са лимитирана колекция,шампоанът беше само един,но пък има всякакви видове шампоани на Балеа,които разгледах,ако ми хареса ще си ползвам техните,на много добра цена са,има всъщност всичко-душ гелове,кремове,пяна за коса,моите като свършат пак ще отида да си харесам нещо

# 46
  • София
за да не спамя
да питам очакват ли се нови лосиони в ДМ

# 47
  • Ст Загора
Аз да питам някой да е ползвал четките на Ebelin , с четина помня ,че една мацка преди беше много доволна от такава четка. Аз бях гледала , но нямаше , днес мернах набързо една за 13 лв и нещо и ми  се стори , че е такава не пишеше на нея нищо

# 48
а аз купих една спирала на мисс спорти вчера в ДМ от шарената им колекция с розови,сини,жълти-купих синя е не ми допадна,не е за моите мигли и не е наситен цвета
Аз съм много доволна от ей тази тяхна спирала:
Скрит текст:
В началото, докато беше още нова, се цапах доста, обаче сега, като поизсъхна, стана екстра. Напластява хубаво миглите и им придава много драматичен вид. Simple Smile Чак до 15 пъти не повишава обема, но за тия пари е добра.

# 49
Запис
Докога важи -15 процента в ДМ НДК?
Иначе очаквам с нетърпение пигментите на Есънс.

# 50
Искам само да споделя, че ФДТ на Катрис Фото Финиш ми причини дерматит. Внимавайте!

# 51
Аз съм много доволна от ей тази тяхна спирала:
Скрит текст:
В началото, докато беше още нова, се цапах доста, обаче сега, като поизсъхна, стана екстра. Напластява хубаво миглите и им придава много драматичен вид. Simple Smile Чак до 15 пъти не повишава обема, но за тия пари е добра.
[/quote]

+1 за тази спирала и от мен  Mr. GreenМного я харесвам  Heart Eyes

# 52
  • Бургас
и то не знам в кои градове , но в Бургас и Варна няма и в Лили

Е, как да няма?!  Rolling Eyes
Има!  Laughing
не знам аз гледах уж и не видях Катрис
Аз така и така ще ходя,ако не видя ще попитам и после ще кажа със сигурност

# 53
Взех си прозрачен лак за нокти на Еssence - Colour & go.
Предимството му е че съхне бързо.

# 54
Запис
Докога важи -15 процента в ДМ НДК?
Иначе очаквам с нетърпение пигментите на Есънс.

Три дни от откриването, т.е включително и днес.

# 55
  • Бургас
и то не знам в кои градове , но в Бургас и Варна няма и в Лили

Е, как да няма?!  Rolling Eyes
Има!  Laughing
не знам аз гледах уж и не видях Катрис
Аз така и така ще ходя,ако не видя ще попитам и после ще кажа със сигурност

В Бургас Катрис продават само в Лили.
Казвам, със сигурност, все пак нали все от там пазарувам.  Peace

# 56
  • Бургас
Да,има Катрис в Лили,в МОЛ Галерия Плаза в Бургас,сега се връщам,за съжаление този руж на който бях хвърлила око е свършил,не значт дали ще зареждат,обаче ми направи впечатление,че в Лили е по евтино дори от DM

# 57
Да,има Катрис в Лили,в МОЛ Галерия Плаза в Бургас,сега се връщам,за съжаление този руж на който бях хвърлила око е свършил,не значт дали ще зареждат,обаче ми направи впечатление,че в Лили е по евтино дори от DM
Май в ЛИЛИ-тата винаги е по евтино  Hug Последно си взех бебешки сапун от там на тяхната марка-уникален е  Heart Eyes Искам да споделя също,че вече от няколко седмици ползвам овлажняващата маска за лице на БАЛЕА с екстракт от папая и алое вера,и понеже кожата ми е по-суха я ползвам през ден...Много съм доволен,хидратира перфектно,прави кожата гладка и подобрява и изравнява тена  Heart Eyes

# 58
като заговорихте за четки... кажете ми тази https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284437948327853&set= … ype=3&theater или на есенс е по-добра? може да ми препоръчате и др марки ако сте останали доволни : )

# 59
Тази на Катрис не съм я пробвала, но имам другата двустранна (само за очна линия) и съм доволна - меки, но жилави косъмчета, много лесно се работи с нея. На Есънс двете четки за сенки не ги препоръчвам, моите се чудя какво приложение да им намеря, за да не ги изхвърля.. Скосената за очна линия е добра, както и тези за лице.

Общи условия

Активация на акаунт