Неплатените потребители по форумите

• 12 573
  • 341
  •   1
Отговори
# 210
  • Kопенхаген

Аааааааа, Мадам - демек някои ги е яд, че не са в списъка  Joy

Анджък де... щото това да участваш в разни списъци пускани за всеобщо четене си е един вид форумско извисяване в очите на другите  Laughing

В една друга тема някой питаше дали "онзи" не е Калифорниеца.... аз съм се дъвкала с него в една тема преди време и мисля, че не е , ама кой знае.......

Merri_An, възможно е, подвизаваше се един такъв живеещ в Америка пишеш с акцент и вкарвайки английски думи на кирилица  Grinning

Лоана , всъщност копито не се знае кога се е случило. Но път трябва да ти е гот че си удостоена с честта Grinning
Възможно е, подвизаваше се един такъв живеещ в Америка пишеш с акцент и вкарвайки английски думи на кирилица  Grinning

# 211
Кейси, засрами се  Naughty
Дъ Калифорниън гай е уникален, как може да пропуснеш този гений на мисълта форумска  Naughty

# 212
  • София
Кейси, засрами се  Naughty
Дъ Калифорниън гай е уникален, как може да пропуснеш този гений на мисълта форумска  Naughty
И аз не го знам, гив ми линк, плийз.

# 213
  • Другата България
Изобщо не смея да питам, кой е този толкова известен форумец "Калифорниеца", че току виж пак разгневя тези, които са по-нависоко от мен  Embarassed
Joy Сигурна съм, че нямаш предвид мен /а и аз съм ти от фен клуба, забрави ли/ Thinking
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2&search=cali … =1&advanced=0
но те този елемент имам предвид. Не аз де някъде някой се чудеше за това.

# 214
  • Kопенхаген
Да де същия Хишника, който беше започнал да учи китайски  Laughing

НЕма такъв образ...

# 215
  • n/a
Съфорумче съм аз прекрасно,
паса сред планини "зелени".
Платен агент да ме наричат,
първа радост е за мене.

Обяснявам ... Като стана дума за честта да съм в Оня списък, направо на поезия ме избива.
Но да, възможно е по друго време да е правен списъкът, не непременно в онзи момент.

# 216
  • Насред хаоса
Мале! Тук станало кат Нюйоркската фондова борса след Черния понеделник.

# 217
Вилико, понеже си мислиш, че нежеланието ми да коментирам е поради липса на аргументи веднага ти обяснявам. Когато чета пост от Краси визуализирам розово небе, тлъсти сладникави животинки и нейният упорит писклив гласец как всички трябва да живеем върху дъгата. Когато чета твоите постове картината е същата, но гамата е л*****о кафява. И двете сте първични и емоционално ексхибиционистични, а бутона "отговор" приемате за задължителен. Дори когато всеки друг няма какво да каже, оставате в тема и със страници си чатите сами. И все пак Краси е една идея по-умна и търпима от теб.

Време ми е за бан, благодаря!

# 218
  • Bapнa
Сега... от вашите писания не мога да видя линк къде да си прикача автобиографията да ме вземат и мен за платен потребител.  Mr. Green Мотивационно писмо трябва ли? Айде, че тез ценове - капка по капка ....

# 219
  • Kопенхаген
Oкто, ето това вече един прекрасен завършек на шибаната тема  Grinning

Presiqna , объркала си се душа, платените са в другата тема, ние тук сме неплатените с други думи за бог да прости  Grinning

# 220
  • Bapнa
Е и аз съм неплатена все още, а и другата тема е заключена ...

# 221
  • Другата България
Oкто, ето това вече един прекрасен завършек на шибаната тема  Grinning

Мисля, че темата още не  е приключена Мадам Confused

# 222
  • Galaxy 13197853088
Чудя се само дали, татмън ще спретне стихче за финал или просто ще е "достатъчно".

# 223
  • В Космоса
Какъв финал, бре? Едва сега се внесе малко живец в темата, вие - финал...

# 224
В една страна, но златна чалга се пееше нещо от сорта на "Има любов и нищо, нищо друго!". Така така и тук.
Каква прекрасна прелюдия към номинациите.

Общи условия

Активация на акаунт