А и не съм убедена ,че Алекс ще иска да седи на едно място повече от 5 мин ,ама да видим. Вие като ходили на тези занимания - по колко време са ???
Много успехи и дано новите ви работи ви носят радост и удоволствие

Виждам го дребния,че си иска разни разнообразни занимания та събирам идеи за хубави места . 
Аз бих я завела в София възможно най-скоро,на профилактичен за сърцето и може би алерголога...Също пулмолог мисля,че е важно да я види...това са много пневмонии.Ако искаш да разпитам неото ни за добър детски пулмолог, ако има предвид нещо.
От известно време насам всеки ден правим опити за рисуване..5 мин...Аз й рисувам,показвам,тя драска по всички страници с моливите..и след малко Айде Чао:)Имаме и един шедьовър,пиленца мое дело на трева,която тя е нарисувала-надраскала:)Стои на стената като първа рисунка
Иначе й пускам музика,подрусва се,танцува,върти се..май там й е по-силната страна засега;)Но като цяло не си задържа дълго вниманието в нищо.Исла да й чета книжки,почна,слуша,показва каквото я питам,но след това й писва,прелиства бързо и пак скача...Вчера й давах да премества бобени зърна от една купа в друга..Смях...Това го намерих в темата за Монтесори игри у дома.Та развива и фината моторика..Всичко добре,премести няколко,много точно..и след това надигна купата и директно ги изля в другата..
Що да се мъчи едно по едно??
Пробвах да месим тесто и да правим фигурки...То аз си играя..Тя го пипна,пипна,опита да хапне...И после се кефи на мечетата дето съм направила:) Та не я виждам много да изкара и на тези занимания...
Ти сега само с едно бебе вкъщи...ще ти се струва като да си на курорт сигурно 

добре е джимборето,но няма никаква подробна информация и т.н.
,дядо му го учи на тях ,познава боите и като почне да ги нарежда -пика,пука/купа/, као/каро/, татия/спатия/
, много се кефи и с удоволствие играе по 30мин
Дано скоро открият причината за честите ви боледувания и предпишат адекватно лечение. 
Радвам, се че и Сиянка свиква полека-лека с яслата, за да си и ти по спокойна.
и на вас. Сега наистина може да се посветиш само на най-малкото момче от голямата мъжка банда.
, надявам се да ги опровергае
Дано Бори изкара лесно шарката
другата седмица вече сме с приспиване:-) надявам се да е спокоен вече. И сега се мотаем из двора след като го взема, което е добър знак за мен-не бърза да се изнесе:-))Препоръчани теми