Отговори
# 600
Рика, честита дъщеричка. Много радост да ви носи!
Страхотно име...Дано бързо да свикнете всички с новия ритъм и баткото да помага и той, като слушка... Laughing

# 601
Честита дъщеричка на Рика  Hug Да ви е жива и здрава малката Матейа, да расте много щастлива и усмихната. Страхотна новина, така се зарадвах, а и като гледам разликата с баткото е същата като при моите деца и ми стана едно такова мило и носталгично  Hug Heart Eyes. Ех, че хубаво, пожелавам ти да влезеш бързо в ритъм и ще се убедиш, че с две деца е двойно по-хубава и завършена всяка една емоция. Да не пропусна - името е изключително красиво и интересно, с удоволствие ще се радвам да видя и самата Матейа  Heart Eyes

Ники, и при теб почти не останало, скоро ще гушкаш едно прелестно бебче. стискам палци и от сърце желая само хубави неща  Hug

Кали, супер е палатката, а Ая в нея е толкова сладка. И моите сега искат такава и ще им вземем за коледните празници. Да си имат свое, тайничко местенце, те и сега си правят къща под масата в хола и страшно се забавляват.

Добра, не бих казала. Имахме такова детенце в групата миналата година. То не спря да плаче почти цяла година. Сега във втора група е доста по-добре. Сигурна съм, че причината не е в госпожите или лелките, често като вземах моето дете съм сварвала госпожата да е гушнала въпросното детенце, но въпреки това то си плачеше за мама. Просто има деца, които се адаптирам по-трудно. А и майката едва ли не знае за това нещо, на мен винаги ми казваха, кога, защо и колко време е плакало дъщеря ми - сетила се за мама, после за тати, на обяд и се доспало по-рано, пак се разплакала и така. 

# 602

Кали, блазя ви за голямата дневна, че има къде да разпъвате къщички. У нас няма как да стане, но за Филип би било голям кеф!
Ние живеехме в гарсониера, когато моят син се роди  и до 4 год. възраст беше така... Ние имахме такава къщичка, разпъната в хола, освен това караше и джип вътре, от тия които са с акумулатори.
 Joy JoyСега като се замисля, се чудя къде ги побирахме тия неща.... ooooh! Thinking

# 603
Рика , честита ви дъщеричка! Да е жива и здрава и много радост да ви носи!  Hug

# 604
elli_g Мерси много, да малко остана както върви и напред бебка с около седмица..  Laughing Heart Eyes

# 605
Рика,добре сте се завърнали у дома с принцеса Матейа,името наистина е прекрасно.
Много се радвам за лекото и бързо раждане,точно такова си представях ,че ще имаш.

# 606
Рика, браво мамче, честита да ви е Матейа, да расте здрава и усмихната!   bouquet

Момичета, в петък (23 ноември), в Хиполенд има 25% отстъпка на всички стоки. Simple Smile

# 607
Това за всички магазини Хиполенд (в цялата страна) или само за софийските се отнася?

# 608
Рика, честито! Бъдете здрави и щастливи заедно!

# 609
Рика, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

Добра
, ако майката ми е приятелка, бих й казала. На непозната майка - не, защото не се знае как ще реагира и дали ще приеме, че е добронамерено.
Ники  Hug Hug Hug

За подаръците з РД на Малена й купихме една пързалка за вкъщи, голям кеф е. Купихме и топки, слагаме ги в един басейн и не мърда от пързалката цял ден  Grinning
За самия РД мисля да й купим едно килимче за рисуване с водни моливи, прахосмукачка,, обмислям и от тези колички, - центрове, с кухненски уреди по тях. (не знам точно как се казват)

На Малена й откриха плоскостъпие. Сега е със ортопедични стелки, които ще трябва да носи 2-3 години, за да се коригира крачето. Със стелките върви много по-добре и като тича не замята крачета. Преди като тичаше се спъваше, защото стъпваше с едното краче много навътре. Хубавото е, че сме го открили на време и ще може да се оправи.

# 610
ЧЕСТИТО, РИКАААА!!! Да е здрава, весела и щастлива, малката Матейа!

Благодаря за съветите на всички! Погледнато от страни се виждат повече неща, от колкото да си вътре в проблема. Ще направя както ме посъветвахте -само позитивизъм за новата ясла и това е.
Секънд, Росикосефи, Калина, Роси, Мари, БНади ,  Hug Hug Hug
Аз вече съм на работа, свиквам постепенно. Ама то докато свикна и ще излизам в дъъъъъълъг отпуск. Коки и тати се гледат вкъщи, добре се справят ... даже повече от добре  Wink

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 19:51 от Аз!

# 611
Благодаря за коментарите  Hug Не познавам майката. Не бих казала директно на непозната жена, но и завоалирано не съм сигурна дали трябва. Затова исках да събера различни мнения. Слушам лелките като им оставят децата, репликите са идентични за всички. "Много слушка, плаче рядко и за малко, хапва"  Wink Wink Wink Не ми изглеждат небрежни, страраят се според мен, но явно предпочитат да не тревожат родителите.
Днес стоях 20 мин в коридора, не стиковахме времето с учителката, точно започваха да обядват. Обадих се, че съм отвън и ще почакам, т.е. знаеха. Ех какви хвалебствия се лееха за Гошо отвътре на висок глас   Joy все едно нямаше още Х деца, само "Браво Гоше, браво хубавец, колко си умен" .... охххх доста се забавлявах, явно давам вид на шаранче.

Кали, добра идея за палатка! Аз отдавна искам да им взема, та да не пълзят под масата. Сега си мятат чаршаф на главите и така играят на палатка.

Plams, хубаво е, че сте го хванали рано. Аз съм с плоскостъпие и да ти кажа, не е кой знае каква драма. При мен го хванаха на 6-7г. и не ми се получи със стелките.

# 612
ЧЕСТИТООООО НА РИКА!!!!  Party Time

И а мен ми се прииска второ  Blush

Аз съм на работа трета седмица и едвам свиквам. Още по-неприятно ми е обаче, че малкият е у баба си на антибиотик - с гнойна ангина пак от яслата. От 3 месеца на ясла 13 дни ходене - е как да се адаптира Crossing Arms
  Както се ядосвах, че не искам майка да го гледа, то съдбата така се стече, че точно така стана.

Добра, аз мисля, че не трябва да и казваш. Тя вероятно е наясно, но няма какво да направи...
Аз! Аз също мисля, че  ще отшуми проблемът, може би ако промените и малко маршрута за известно време, ще забрави за точно тази ясла. И все пак не може да подготвим децата за всички промени в живота, понякога те просто изненадват и нас самите.

Успешна седмица на всички!

# 613
Рика,честита да вие принцесата и много да я слушкате заедно, с баткото

# 614
ЧЕСТИТО, РИКАААА!!! Да е здрава, весела и щастлива, малката Матейа!

Благодаря за съветите на всички! Погледнато от страни се виждат повече неща, от колкото да си вътре в проблема. Ще направя както ме посъветвахте -само позитивизъм за новата ясла и това е.
Секънд, Росикосефи, Калина, Роси, Мари, БНади ,  Hug Hug Hug
Аз вече съм на работа, свиквам постепенно. Ама то докато свикна и ще излизам в дъъъъъълъг отпуск. Коки и тати се гледат вкъщи, добре се справят ... даже повече от добре  Wink

Wink дъъъълъг отпуск дали означава това което си мисля 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт