Страхотно име...Дано бързо да свикнете всички с новия ритъм и баткото да помага и той, като слушка...
Да ви е жива и здрава малката Матейа, да расте много щастлива и усмихната. Страхотна новина, така се зарадвах, а и като гледам разликата с баткото е същата като при моите деца и ми стана едно такова мило и носталгично
. Ех, че хубаво, пожелавам ти да влезеш бързо в ритъм и ще се убедиш, че с две деца е двойно по-хубава и завършена всяка една емоция. Да не пропусна - името е изключително красиво и интересно, с удоволствие ще се радвам да видя и самата Матейа 

Сега като се замисля, се чудя къде ги побирахме тия неща....

Не познавам майката. Не бих казала директно на непозната жена, но и завоалирано не съм сигурна дали трябва. Затова исках да събера различни мнения. Слушам лелките като им оставят децата, репликите са идентични за всички. "Много слушка, плаче рядко и за малко, хапва"
Не ми изглеждат небрежни, страраят се според мен, но явно предпочитат да не тревожат родителите.
все едно нямаше още Х деца, само "Браво Гоше, браво хубавец, колко си умен" .... охххх доста се забавлявах, явно давам вид на шаранче.

дъъъълъг отпуск дали означава това което си мисля