Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви момичета. Много в началото съм. Но наистина може да си пусна изследвания за листериоза
Креми, аз съм имало подобни усещания, само че от външната част на бедрото. Така и не откриха причината. След няколко месеца изчезна, но доста си ме помъчи. Мисля, че е нормално понякога цикълът да е по слаб, друг път по-силен, но все пак нека доктора да ти каже

# 76
  • NE
Креми Цикълът наистина се променя след К. При мен и преди и след К циклъла ми е с 5 дни кървене. Един или два пъти през годината продължава до 6 дни. От тях винаги три дни ми е силно кървенето, а после се доизчиствам. Мисля, че така е нормално.
Относно ЛФ е хубаво да се засече защото може да окаже лошо влияние ако е под 11 дни. При мен в последно време се нарежда твърдо 12 дни и мисля, че е ок.
Чувала съм че д-р Козовски е добър АГ и стискам палци да начертаете с него идеалния план за успешна бременност. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 77
  • Варна
Здравейте отново. Върнах се от прегледа доста разколебана Sad Професора пее съвсем друга песен от Бочева. Според него нямам абсолютно никакво възпаление и всичките антибиотици са били напразни. Говорихме на дълго и на широко, за О за Ц за миседа...Според него в дясно образувам някакви кисти, които никой досега не видя Sad и иска сега да пия 3 месеца противозачатъчни, за да се успокоят и починат яйчниците. След 3 месец като ми дойде и свърши иска пак да ме види. Сега още 3 месеца чакане ...  Cry Много ми е гадно, все по-далечна ми се вижда заветната цел. А досега никога не съм пила противозачатъчни, много съм скептично настроена към тях, изкуствено да се тъпча с хормони да си лъжа организма. Ще се побъркам вече Sad Confused

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 11:06 от kremi30

# 78
  • Близо до морето :)))
Здравейте момичета, малко Ви поизтървах, но и аз като Теди невиждала хубаво време и постоянно навън.

Сас много се зарадвах като видях, че отново си писала, от сърце ти пожелавам това да е твоята успешна бременност.  Praynig Най-важното, е че се чувстваш спокойна, това може единствено да ти помогне  Hug само положителни мисли.

Креми съжалявам, че се чувстваш все по-объркана. Ако не си сигурна в думите на Професора  може да потърсиш и още едно мнение.  Много ще е жалко ако си пила тези антибиотици напразно. Дано намериш решение по-скоро.  Hug

# 79
Сас , тихичко честито! Дано това да е твоята втора успешна бременност!  Praynig

Креми , дали пък заради лечението с антибиотици, док да не е видял самото възпаление? Тоест вече да си се справила с този проблем? Възпалението не отрича кистите, нали така и ако противозачатъчните не вредят на възпалението, то моя съвет е да подхванеш и тая пътека, която явно трябва да извървиш. По-добре почакайте с бебенцето още 3 месеца, отколкото да се рискува.

Кляш , страхотно коремче си имаш!  Blush И дрешките са много хубавки!

Светле , ама и твоето коремче какво е хубаво пу-пу! То много скоро ще си го гушкаш това сладко "коремче" хихи  Hug

Да се отчета от ФМ : Бебчо е добре, обърнал се с главата нагоре този път. Расте малко бързичко , термина ми по размерите му от 25 декември се променя на 8ми декември, но да си е живо и здраво малкото юначе, пък ако трябва и по-раничко ще си го извадиме.  Praynig
И ние подхванахме ремонт. Нашия е от нулата, т.е. апартамента е по БДС и сега сме едва на етап финна шпакловка.  Simple Smile Тепърва ще се реди ламинат, баня трябва да се прави, мебели да се поръчват... Така че ако някоя от вас случайно знае за добри и икономични майстори в това отношение, приемам препоръки. (Извинявам се, че излязах от контекста на темичката ни).

# 80
  • Варна
Сас, много се зарадвах като прочетох новината ти. Честито, мила и леко бременеене до финал!  bouquet  bouquet  bouquet Сигурна съм, че този път всичко ще е наред. Praynig Praynig Praynig

Мименце, браво на бебчоза хубавите новини от ФМ! Hug Все така да расте до финал. Praynig

Креми, съжалявам, че се чустваш разколебана. Hug Според мен се довери само на един лекър и следвай препоръките му. Вярвам, че по този начин ще стигнете до тъй желания резултат. Praynig

Аз снощи не успях да спя от контракции и сега се връщам от болницата. Довечера ще ме приемат и утре живот и здраве ще гушна дългочаканата си рожба. Praynig Praynig Praynig Моля ви стиснете ми по едни вълшебни палчета. Hug

# 81
toni_St Стискам палци всико е както трябва! Hug Hug Hug  Айде и пак ревнах........пусти хормони  Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 14:18 от г-жа Анна

# 82
Тони ,ще стискам палчета за теб и бебчето цяла вечер!  Hug Искам всичко да мине просто перфектно, като по учебник дето се вика!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 83
Sas Hug Hug-аз също те помня и много се зардвах на новината,дано всичко е наред до здрав и пухкав бебок на финала Praynig Praynig Praynig Praynig

Тони Hug Hug Hug-стиснала съм всички палци за теб и малкият, така чакан  мъж-всичко ще е наред,мила- Praynig Praynig Praynigа после те чакаме с разказ и снимков материал Wink

# 84
  • Варна
Тони, стискаме палци!

Мименце аз го играх цяло лято това с ремонта, ако си от Варна мога да се включа с това онова ако те интересува. И ние бяхме от нулата, имай предвид къртене на прозорци и врати всички екстри покрай това, нови мебели, кухни и всичко останало. Ако искаш пиши на лични да не спамим тук.

А иначе като се замисля може би този доктор е прав. Когато О ми е от левия яйчник нямам никакви проблеми - нито кратък цикъл, нито болки (а това се случва поне 2 месеца един след друг). Следващите 2 пъти от ляво нямаше абсолютно нищо, но и от дясно не усетих типичните симптоми, а и ЦС също не беше осезаем както по принцип. Затова си и мисля че цикъла ми последните 2 пъти беше толкова кратък защото е нямало качествено жълто тяло и произхождащите от него събития...офффф, да минава това време.
А някоя от вас ходила ли е при Давидков? Обмислям да отида и при него евентуално да потвърди някой от сценариите, защото също ми го препоръчаха като много добър специалист, а и при него била най-добрата техника. Лощото при него е че прегледът струва 120 лв.

# 85
Здрасти мацки!
От доста време не съм писала, но с грижите по малката и шетането и разходките не ми остава време Simple Smile
Добре, че използвахме хубавото време да се разхождаме из Морската градина, че ако от тук нататък повечето дни са като днешния ще е  кофти за разходки.
Искам да честитя на Една от нас и basis и да им пожелая по-бърза адаптация с новите членове на техните семейства.
Тони успех скъпа ще ти стискам палци  Hug

# 86
Сас,голямо ЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  bouquet Дано този път това е късмета ти Hug

Креми Peace Hug

Тони,миличка,пожелавам ти най-бързото,леко и безболезнено раждане и едно пухкаво бебче,живо и здраво Praynig Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред newsm10 Кураж  bouquet newsm17

Мименце,много хубави новинки от бебчо,само така newsm44 smile3501

# 87
Тони, чак невероятно ми звучи след всички проблеми и надежди Hug Hugпожелавам ти всичко да мине успешно и да се похвалиш утре с малък голям мъж Hug Hug Hug

Сас Hug как ще те забравим мила Hug Hugпожелавам ти тази бременност да е успешна и след няколко месеца да гушнеш втората си рожба, радвам се на хладнокръвието ти да не правиш никакви терапии, аз сега като се сетя как като прокървих с Емма вечерта в 22ч се заинатих да не ходя до дежурния кабинет, ами да си изчакам мойта си док и си легнах с но-шпа до възглавницата чак немога да си повярвам сама на себе си че съм издържала, ама като се замисля- докато се натръскам по дупките до Майчин дом както беше отлепване, можеше да ликвидирам нещата още тогава  ooooh! както и да е де..без черни мисли Blush дано всичко е наред Hug

Креми, Каси, свърши хубавото време Laughing ние на Дружба ходихме последните дни, че там по- спокойно..чудим се къде да се размотаваме общо взето, но днес категорично няма да си покажа носа Blush

Креми30, Давидков незнам какво може да ти помогне- за мен той е много добър заради апаратурата си, ако се съмняваш дали наистина имаш възпалени и то може да се потвърди ехографски- иди, но ако е за мнение на специалист незнам дали можеш да разчиташ...не съм ходила при него, но не вярвам просто да ти помогне с мнение, той прави заключения на база на апаратурата си Peace аз не разбрах при кой професор си ходила тук във Варна, но мисля че Зузи беше ходила при Бочева и й беше съчинила някакви неща..не помня точно ситуацията обаче...спри ако искаш да се тъпчеш с лекарства и събери още 2-3 мнения, като нищо и да си намериш твоя си лекар в цялата лутаница Hug

Мименце, немога да помогна със съвет- у дома мъжа ми е майстор, иначе ние правихме от старо ново и е още по- голям зор да ти кажа ooooh!не че не се радвам сега колко лесно се чисти, ама бях родила и трябваше да се прибирам, а мъжа ми боядисваше врати вкъщи hahaha

момичета дано не пропускам някого...ама сигурно пропускам Embarassed ще стана по- редовна, ще кача и някоя друга снимчица, просто последните дни наистина беше яко дремане по парковете, днес само съм изгладила обаче и довечера ще сготвя, че пак 'ми хлопа баланса'- миналата година пак около тази дата си спомням че ми беше прилошало и кръвното ми беше станало 130/65, днес пак същата работа, явно като минава от топло на студено и ми се отразява веднага Crazy та ще си почивам, пък дано пустия вятър утихне Hug

# 88
  • София
sas3 , честито! Стискам ти палци тази бременност да е лека и успешна и с един прекрасен и пухкав финал Peace
toni_St , успех и утре ще чакаме хубавата щъркелова новина Hug
Мименце, браво за хубавите новини от ФМ.   bouquet
Аз да си споделя , че вече знаем защо няма бебче. Ще ви помоля за вашите вълшебни палчета, защото започвам подготовка за АРТ. Дано този път успеем  Praynig
На всички настоящи и бъдещи мамчета пожелавам прекрасен ден и слънчева, макар и малко ветровита седмица  Hug  bouquet

# 89
  • Близо до морето :)))
Тони  Hug стискам палци всичко утре да мине по най-добрият начин, ще чакаме да се похвалиш   bouquet

Креми аз съм ходила при Давидков и за разлика от доста момичета съм доволна, през първата си неуспешна бременност ходих на ФМ при него два пъти. За мен той наистина е много точен диагностицик. Както Теди ти е казала ако се налага да се види нещо на ехограф, няма грешка, но ако се налага гинекологичен преглед не мисля, че е нужно да ходиш при него. Дано намериш най-доброто решение.

Мименце поздравления за хубавите новини. Относно ремонта.......толкова ми е познато , и ние започнахме всичко от голи стени и подове по БДС, не искам да си спомням през какво минахме. Добре, че две седмици преди да родя бяхме приключили с всичко и си бях пренесла багажа. За съжаление не бих ти дала почти никакви координати защото с повечето майстори нямахме късмет, добре че съпруга ми се занимаваше с всички.  Whistling

Теди и аз цял ден гледам през прозореца, ама мисля като се събуди да излезем малко в квартала.

Общи условия

Активация на акаунт