Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
С голямо съжаление се записвам при вас вчера загубих бебчо бях в 12-та седмица прокървих ... Казаха ми че бебето няма пулс..Включиха ми глюкоза и се започна с изхвърлянето на плацентата и така се стигна до кюретаж. Не съм паднала психически (е поне мнгог) тъжно ми е за бебо но така е било писано и сега ще чакаме 6 месеца. Но не зная от тук накъде. Казаха ми че трябва да си направя иследвания а не зная какви и да питам има ли шанс преди 6-те месеца да зачена пак безопасно ли е

# 91
Тони, стиснати палчета, мила!  Praynig Hug

Креми, на Бочева за такива неща доверие недей да имаш. За водене на обикновена женска консултация при супер нормална бременност е добра, но до там Naughty Докторът, при който си била днес е добър, но въпреки всичко аз не бих се доверила и ей така да пия противозачатъчните. Моят съвет е да направиш един преглед при Славчев, в това отношение аз бих се доверила на него, понеже наистина е добър диагностик. Може да посетиш и докторката на Тед, тя също е добра в това, доколкото зная. Не виждам смисъл да дадеш 120 лв да те прегледа Давидков и да ти каже неща, които и Славчев примерно би ти казал, само че срещу 2.90 лв потребителска такса.  Rolling Eyes или пък някой друг док на частно за 30 лв. Ти си преценяваш сама, аз просто споделям моето виждане.

Мименце, браво за хубавите новини!  Hug

hixxy, съжалявам за случилото се!  Hug

# 92
  • NE
Тони Стискам палци всичко да мине по мед и масло и след не дълго време да гушнеш своето малко момченце. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Креми 30 Много съжалявам за чакането на което трябва да се подложите с половинчо. Както повечето момичета не трябва да се доверяваш 100 %, а трябва да търсиш трето мнение. Peace
Стикам палци да не се докаже диагнозата, а да си се излекувала от  възпалението.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
hixxy Съжалявам за случилото се! Всички тук знаем каква болка е да преминеш през този ад. Важно е да бъдеш спокойна и да се възстановиш по-бързо. А изследванията е хубаво да ги направиш преди бебеправенето и оттам да се борите с дракона, който откриете. Следвайте препоръките на доки и всичко ще се нареди. Не е препоръчително да се бебеправи преди 6-те месеца, тъй като цикъла ти ще се нормализира в следващите месеци. Peace

# 93
hixxy Съжалявам, че се записваш тук! Момичетата в темата са чудесни и много помагат, но пък ми се иска никога да не бях попадала тук.
Този месец, обаче, засякох овуто с тестове, вместо да се опитвам да налучквам. Оказа се доста късна овулация, нищо чудно, че досега доста опити завършваха с неуспех. Този път обаче я изхващах!
Сега съм с нови надежди,дано стане чудо! До 20-ти най-късно чакам да ми дойде, но с цялото си сърце се надявам да не се случи! Пожелавам същото на всички чакащи!

# 94
Тони, силно стиснати палци и от мен. Всичко ще е наред
Креми, кураж. Ще минат тия три месеца. Сигурно няма да ти е леко и ще ги броиш, но ще минат
Мименце, все такива хубави новини до края да ни носиш
hixxy, съжалявам за това, което си преживяла. Дано открият от какво е и да се похвалиш с една успешна бременност. Не знам защо те карат да чакаш 6 месеца, но лекарите така са преценили. Дано минат по-бързо за теб

# 95
Сасче, голям съм заплес  ooooh! Радвам се да те видя и най-вече се радвам от новината покрай теб  Heart Eyes Прегръщам те силно и стискам палци до посиняване!  Praynig Hug

# 96
  • Пловдив
Тонинце, стискам силно палчета, маме!!!  Praynig Praynig Praynig Скоро ще гушкаш рожбата в обятията си  Hug

Креми, наистина може антибиотиците да са повлияли... Знам ли и аз  Rolling Eyes Противозачатъчните са кофти работа, но пък прецени - ако наистина се налаг и ще помонат - ок.

Мименце, чудесни новини! Успех в ремонта  Hug

Хикси,
съжалявам че се записваш тук!  Confused Бързо възстановяване и нека времето да мине бързо!

# 97
  • София
Тони, знаех си аз, изпревари ни  Simple Smile Дано всичко да мине бързо, леко и безпроблемно  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Чакаме да ни зарадваш и с най-хубавите новини за най-следкия бебешор  Hug

Креми, най-добре потърси и друго мнение по въпроса. Иначе за противозачатъчните, дори и да се наложи да ги пиеш, няма какво да се притесняваш, дори казват, че след спирането им се забременява по-лесно. Аз лично съм пила Ясмин малко над 4 години без прекъсване и то просто с цел предпазване, не по медицински причини. Нямах никакви странични ефекти, проблемите ми с щитовидната не мисля, че имат нещо общо и забременявам и от въздуха, както се оказа, а при теб щом ще са и с терапевтична цел още повече няма от какво да се притесняваш.

hixxy, съжалявам, че се записваш в темата  Hug На контролните прегледи ще се види как се възстановяваш и лекарят ти ще прецени дали може и по-рано да започнете с опитите  Peace Дано да се възстановиш по-бързо и скоро да се радваш на една успешна бременност  Hug

# 98
  • Варна
Благодаря ви момичета за съветите. Аз ги почнах вече хапчетата, колкото и да не ми се иска. Не заради друго ами просто заради чакането, така ми се искаше още от този цикъл да започнем. Тия три месеца....просто се сещам, че ако даде Господ пак ще се падне да забременявам като предния път през същия период, когато се случи всичко лошо и ми се свива сърцето.
Ще се опитам да се консултирам още някъде за сверка и каквото такова, може би наистина имам нужда от някакъв fine tunning  на яйчниците щото цикъл от точно 2 дни за последните 14 г. никога не съм имала, а само по себе си това е сигнал, че нещо не е наред.

# 99
svetla81 Светле , не остана , надявам се и ти скоро да ни зарадваш  Hug

hixxy Изпълнявай препоръките на лекарите , но аз от такова изпълнение и пазене и от въздуха забременях. Пожелавам ти го от сърце  Hug

# 100
  • София

Знам, че не съм писала от много време тук, а и не искам да се записвам, но няма как да не споделя тук  Hug Hug Hug

Щъркелова вест ви нося - днес в 09:00 се е родил сина на Тони със завидните 51 см и 3550 гр. Да й е виж и здрав!

И мама и бебе са добре  Hug

# 101
Рейни, мерси за хубавата новина!  Heart Eyes Mr. Green Hug Hug Hug

Честита рожбичка на мама Тони! Да е жив и здрав малкия юнак, светъл път и много късмет му желая от цялото си сърце! Hug Hug Hug Тони, чакаме разказ от теб, както и скорострелно възстановяване!  Mr. Green

# 102
Честита така дългочакана и мечтана рожба ,мамо Тони!

Да е жив и здрав юнака и много да ви радва,да изпълват къщата ви с радост и детски смях двамата с бате Алекс!

Честито,мила -ти успя!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 103
Оооо , как се радвам , че Тони има син , да са живи и здрави! Така се радвам! Още една успяла! Hug

# 104
  • NE
Честита рожба на мама Тони! smile3525 Пожелавам на малкото момче да е жив и здрав и да носи много щастие, усмивки и радост на мама, тати и бати!
На мама Тони пожелавам бързо възтановяване. Hug Hug Hug

Креми Важно е да намериш спокойствие и да не се връщаш назад, а знаеш че след всяка буря игрява слънце, така че не го мисли а се пусни по течението. Когато трябва ще стане! Кураж  Hug Hug Hug
Аз съм в такава въртележка, но засега удържам фронта. Гърлото пак ме хвана,но днес съм супер, а другата гадина съм я утрепала почти. Надявам се вече да нямам изкачащи зайци и да можем да бебеправим другия месец.
Силно гуш на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт