Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тези новини чаках  Grinning

Честито на мама Тони   bouquet Бебчо да расте много здравичък и двамата с баткото много да ви радват!

При мен още няма контракции, тоновете са идеални и докторката ми даже беше малко учудена, че май съм щяла да изкарам до термин, нали тя ми изпрогнозира, че сигурно съм щяла да родя малко по-рано  Laughing И по-добре, че на бебка си й харесва там вътре, че аз след няколко опита за разболяване, все пак успях да изкарам и един съвсем нормален грип последните няколко дни и още се сопполивя и покашлям, дано да си поизчака още 2-3 дни да се оправя съвсем.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 18:51 от svetla81

# 106
Честита радост, Тони! Да ви е жив и здрав момъкът, да расте послушен и да носи много поводи за гордост на мама и татко! А на теб бързо възстановяване   Hug Hug Hug
Светле, хайде ти си на ред тези дни!  Party
Съжалявам за новозаписалите се момичета! Желая ви бързо да забравите преживяното и скоро да сбъднете мечтите си!  Praynig

# 107
Честито на мама Тони. Хубава новина донесе.Много радости с малкото момче  bouquet
Благодаря момичета за подкрепата. Няма да се предавам, тежко си е ама превъзмогва се голямата болка. Иначе вие след колко месеца почнахте с опитите че чета тук че може и по рано newsm78

# 108
hixxy , според всичко е доста относително и трябва да се следи как се възстановяваш. Различните доктори казват различно - едни 6 месеца, други 2 цикъла и т.н. Според мен отиди на преглед след 2рия цикъл и виж какво ще ти кажат.  Peace Важно е лигавицата да се е възстановила. Иначе горе главата, тежко е, но гледай колкото се може повече да не го мислиш.  Hug

# 109
Честито Тони, да ви е жив и здрав малкия с пожелания да го съпровождат само щастие и сбъднати мечти!

Хикси, съжалявам че се записваш тук  Hug

# 110
мамо Тони, ти успя, искам да кажа и да ме разплачеш от радост Hug Hug Hug Hug Hug да ви е жив и здрав малкия юнак, ти да се възстановиш бързо и да долетиш с разказ Hug Hug

Светле, дано устискаш до термин, макар че не е кой знае колко далеч Laughing

Креми30, щом си почнала хапчета не ги спирай, но и това не пречи да търсиш още консултации Peace

# 111
ТОНИ ЧЕСТИТОООООООООООО. ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБЧО. ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВА
Зузи, я кажи за изследването за листериоза. Мога ли сама да си го пусна, без да се допитвам до лекар? А колко струва?

# 112
Саси, аз сама си го назначих, прави се в ХЕИ, поне тук е така. Цената е 20 лв + 3 лв за вземането на кръв.

# 113
Тони,честито щастие!Да е жив и здрав малкия човек и само радости да ви носи!!! Hug Hug Hug

Светле,твой ред е,стискаме палци!Дано по-бързо да пребориш хремата! Hug
Аз вчера бях на преглед-тук и в Плевен.Всичко изглежда е наред,само дето моята док ме сюрпризира,че излиза в отпуска точно когато трябва да ми е секциото Rolling Eyes.И сега съм в голяма чуденка как ще я коландрим newsm78.Тя иска да изтеглим датата една седмица по-рано,демек да е на 1-ви ноември,а не на 7-ми,както го мислехме.Да,но бебчо си върви с 2 седмички назад и реално терминът ми е около 16-ти ноември.Сега е 2200гр.,след 3 седмици няма да е повече от 2600-2700 Shocked,има ли смисъл да се вади толкова рано,само и само да ми направи тя секциото no.Тази нощ не съм спала да го мисля.Другият вариант е да родя в Плевен при другия док когато преценим,че е достатъчно пораснало.И започна да си ги съчинява едни-"ооо,имаш отоци",а такива нямам и не съм имала тази бременност въобще #2gunfire;после-"плацентата ти може да е вече калцирала и затова да не расте бебето"-в Плевен не се видяха никакви калцификати #Cussing out;"кръвното ти е високо-опасно е"/после се оказа,че не е/,околоплодните ми води били малко/док в Плевен ги мери-ми,вика,съвсем нормални са си... ooooh!Въобще ме наплаши толкова много.. Донесе ми вода от 10 кладенеца,само и само да ме убеди да изтеглим напред датата,заради нейната отпуска Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.Изписа ми някакви протеини,да пораснело по-бързо,по 2 чаши на ден.Но не съм ги взимала и не мисля да ги взимам,честно казано.Не знам как ще свърши всичко,но мисля да настоявам да изчакаме да стане 3кг и тогава да действаме,не и по-рано,дори с риск да се скарам с нея.Оф...

# 114
Луничка, какви са тея простотии, коя е тази лекарка бе #Crazy леле тия хора нормални ли са просто  ooooh! ooooh! ooooh! как така доктор ще се обърне и ще каже 'може да е калцирала Shocked' тя за какво има узи, да погледне и да прецени, ако е калцирала да се прави по- рано секциото ooooh! божееееееееееее колко мъка има по тоя свят ooooh! направо съм втрещена от компетентност ooooh!моята плацента започна да калцира към 36-37 седмица и си дочаках до датата- един ден преди термина, защото док каза- нервната система се развива до последно, колкото по на термина, толкова по- добре ooooh! а за отоците- да не ти показвам снимки- 25кг бях качила, от които 20 бяха отоци- червения ми конец буквално се изхлузи през ръката ми още в Майчин дом и кожата ми цялата още е сбръчкана от зверското подуване, дето се бях подула, добре че беше лято че се ходеше с чехли, които също едва обувах ooooh! въобще нямаше шанс да стоя седнала и краката ми да са на земята, трябваше да са поне леко повдигнати иначе ставаха буци...страшна работа беше....тъй че тая жена май само си прави свободни съчинения и си играе с хорското здраве, ей значи, думи нямам! според мен- отивай си в Плевен и на тая един хубав тупаник Naughty

# 115
  • Пловдив
Тони, честита рожба! Да ти е живо и здраво детенцето! Нека да расте весело, умно и усмихнато! Бързо възстановяване и те чакам с разказ!  Hug

Луничка
, тая докторица я зарязвай и си раждай в Плевен. То щом е почнала чак и причини да си измисля само и само да те секцира когато й е удобно.... Вместо бебчо да си порасне още малко. Моята плацента беше кофти и въпреки това с малко лекарства док поддържаше до края. Беше ме предупредил, че всеки един момент може да се наложи секцио по спешност, но пък е добре бебчо да порасне още малко (той вървеше почти 3 седмици назад). В крайна сметка родих 8 дни преди терми бебе малко под 3 кг. Представи си 3 седмици предварително за какво ще става на въпрос - може и под 2500 да е... Така, че не гледай отпуската на никой, а гледай ти да се чувстваш добре и най-вече кое е добре за бебчо  Hug

# 116
  • София
Луничка, я не й се връзвай, леле, какви ти ги е наприказвала  ooooh! Моята плацента беше 2-3 степен още в 36 г.с., водите също ми бяха вече понамалели, казаха ми, че всичко това си е нормално за тези седмици, при това на две места и просто изказаха предположение, че МОЖЕ и да родя малко по-рано, а не че с нещо пречи на бебето, ама като гледам така ще си откарам до термин. А повече не са ме и поглеждали на УЗ, вече само тонове всяка седмица и чак днес изрично ме предупреди, че ако все пак изкарам до другата седмица, когато ми е терминът, тогава ще трябва да ми направят гинекологичен преглед за разкритие. А за раждането изобщо нямам никакви претенции, не съм правила уговорки с никой доктор и ще си раждам при дежурния екип, то не че там са кой знае колко доктори, малко по-малка частна болница е, но от всичките налични ми е все тая кой ще се падне.

# 117
Луни, каква е тая докторица бе. Тя наред ли е? Хич не и се връзвай. Щом в Плевен са ти казали, че няма такива неща, горе главата и се наслаждавай на последните дни от бременността. Нека бебчо си поседи още малко на топличко, че да порасне

# 118
luni4ka_77 не се вързвай на глупостите на тази докторка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Щом в плевен са ти казали че всичко е наред си не се притеснявай

# 119
Луни, и според мен не я слушай! Naughty То си е ясно, че тя просто иска да те убеди да изместите датата заради нейната отпуска. Аман от такива!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт