Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета едва ли ме помните,но накратко и аз миналия ноември минах през К.Опити за нова бременност не сме правили по ред причини за сега.Но имам известни притеснения относно месечния ми цикъл.Според мен е по оскъден а и напоследък ми идва на 31/32 дни,при положение,че досега е бил максимум на 30 ден.Не съм бременна със сигурност.Имам предменструални симптоми но все още няма никой,днес ми е 31 ден.Мислите ли според вас този дълъг период може да се късае за хормонален дисбаланс.Аз така или иначе ,ще направя консултация с лекар,но се чудя дали първо да е с гинеколог или ендокринолог.Също така много ще съм благодарна ако ми препоръчате лекар от Варна,че не мога да случа на кадърен.

# 121
  • София
Тони, честит малък мъж! Да ви е жив и здрав, много радости и усмивки да ви носи! На цялото семейство - много здраве, щастие и късмет! Бързо възстановяване, Тони и те чакаме с разказ и снимки   bouquet
Светле, бързо да се оправяш от разните му грипни състояния, за да може съвсем здрави скоро да се гушкате с бебче  Hug
Луни, не се връзвай на тая докторица, която гледа само собствения си комфорт. Щом в Плевен са ти казали, че всичко е наред, не се тревожи и не се съобразявай с нея. Гледай бебчето и ти да сте добре и си чакай до термин Hug

# 122
Тони,ЧЕСТИТ юНАК  bouquet  bouquet  bouquet НЕКА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ И УМЕН МЪЖ,САМО С  РАДОСТИ ,УСМИВКИ И КЪСМЕТ ДА ВЪРВИ НАПРЕД Hug Heart EyesБраво,мила newsm51 smile3501

Луни,колко са ми познати тея реплики,така са в състояние да те умотат ,че не е  истина,не и вярвай на тая луда лекарка,всичко това само и само хем да родиш при нея,хем да не я занимаваш по време на отпуската #Cussing out Ееееееей,няма оправия.Бъди спокойна и не се занимавай с нея,по-важното е бебче да дочака термина,а не да го вадят преждевременно защото на нея така и изнася,айде бе,да има да взема #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Съжелявам за новозаписалите се,много сила и кураж мили момичета Hug

# 123
Пепси,и моят цикъл след К стана на 31 дена,после пък се скъси на 27...Шантава работа.Ама пак си забременях Wink.Може да си пуснеш едни хормони да провериш на този фронт дали вс. е ок.
Благодаря ви за подкрепата Hug.Въобще на когото и да разкажа,всеки се хваща за главата,особено като кажа,че ми изписа по 2 чаши протеин на ден,да пораснело бебето по-бързо Rolling Eyes.Питах в една аптека,а аптекарката ми се пули и вика:"Ами този протеин го взимат спортистите,за мускули..." LaughingСестра ми ме бъзика,че щяло да се роди някой Шварценегер и ще почне да вдига гири още в родилния hahaha.

# 124
luni4ka_77 При мен след К цикълът ми се скаси на 26-28 дни,а едва сега почти година след това се получи тази аномалия.Дано не е нещо сериозно,ще почакам още няколко дни и ако не ме навести отивам на преглед при всички положения .

# 125
  • София
pep.si, възможно е след К да са се променили малко нещата, но наистина ако те притеснява, консултирай се с лекар и пусни едни хормони  Peace

Луничка, за протеините забравих да ти пиша, яж извара, мен все това ме съветваха, че откак съм бременна все съм с малко нисък общ белтък, това се вижда ако са ти пускали кръвна биохимия - глюкоза, чернодробни ензими, албумин, общ белтък, на мен ми пускаха 3-4 пъти. В изварата протеините са в най-чист и лесноусвоим вид, а да се тъпчеш с протеини за спортисти ми се вижда пълна глупост. Не ми е особено вкусна, ама се научих да си забърквам нещо като пастет от извара, с варени яйца, малко зехтин, шарена сол и червен пипер, мажа си го на препечена филийка за закуска и така вече е супер  Grinning

# 126
svetla81 Светле не остана , чакам с нетърпение и добри новини от теб в на й- скоро време  Hug

# 127
Благодаря ви момичета,а добър гинеколог във Варна някой може ли да препоръча.

# 128
Тони, честито! Да ти е жив и здрав! Two Hearts Много се радвам за теб!  Hug
ПП. Качих снимка на бебчето в албума ни, надявам се скоро да мога да се включа и с разказ.
Прегръдки за всички!  Hug

# 129
basis, страхотен сладур е малкият! Пу-пу, жив и здрав да е!  Heart Eyes

# 130
Благодаря ви момичета,а добър гинеколог във Варна някой може ли да препоръча.
Др.Кавърджикова мисля ,че е гинеколог ендокринолог във Варна.За цикъла според мен не се притеснявай моя е винаги такъв до към 35 дена го смятат за нормално.Аз имам доста кюретажи и се попромени и цикъла,но по принцип аз никога не съм била с редовен цикъл.

# 131
  • Пловдив
basis, много е сладко бебенцето! Толкова нежно и сладко спинка! Пу-пу! Жив и здрав да ти е!

# 132
Basis, да е жив и здрав мънинкия, много е сладък Heart Eyes

Светле, Кляш- страхотни коремчета! само така до края! тъй де..Светлето може и да ражда сега Mr. Green

Пеп.си, какъв лекар си търсиш- гинеколог, ендокринолог...за Варна пишем почти през страница кой при кого ходи- по здравна каса ли искаш или на частно..?

# 133
benito_79 Благодаря ти много.Къде е кабинета на тази лекарка?
tedy_e и гинеколог и ендокринолог.Няма значение дали е по каса или не важното е да ми обърнат внимание да ми назначат изследвания а не сами да си ги назначаваме Sad

# 134
Благодаря, момичета!  Hug
Историята на моето раждане: Ако си спомняте бях казала, че чакам една роднина да ми дойде на гости от България. Вечерта преди да пристигне имах доста контракции, но сама се убеждавах, че не са такива..сутринта вече разбрах, че вероятно същият ден ще родя. 1 час след като пристигна гостенката вече се бях отправила към болницата, като набързо за всеки случай бях си приготвила и багажа. Болките бяха доста начесто и постоянни, веднага ме приеха и приготвиха за секциото. Докато чаках в операционната така се случи, че преди мен друго момиче беше родило близнаци и ги къпеха в същото помещение, където бях и аз. От силният им плач се разчуствах много спомняйки си всички препятствия, за да стигна и аз до този момент, както и личната борба на всяка една от нас в темата и се разплаках. Явно от вълнението съм получила силно сърцебиене и се наложи по време на операцията да ми бият някаква инжекция за успокоение. Бебето се роди в 10.30, 3390 г, 52.5сам. Първото, което ми направи впечатление беше, че има тъмна и права коса, докато първото ми дете е с руса и къдрава.  :Lil: 2 часа след това ми го връчиха и можех да опитвам да го кърмя. За разлика от първото секции този път нямах почити никакви болки и проходих доста лесно след като ми свалиха катетъра. На 5 ден ме изписаха, педиатъра преглеждайки изследванията от бременността беше забелязал, че на една от ФМ бъбречните  легенчета са на границата и трябваше след две седмици да отидем на ехограф, за да ги видят. Оказа се, че и двата са с завишени стойности и ни предписаха антибиотик, за всеки случай. След месец пак сме на ехограф и надеждите са нещата да са се нормализирали  Praynig Praynig Praynig, казаха ни, че това не е рядко явление при бебетата момчета. За 19 дни вече е 4 кг и 53.5 см.       

Общи условия

Активация на акаунт