Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 595
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Страната на чудесата
Здравейте, момичета! Помните ли ме? Миналото лято се включих при вас с мисед в 11г.с, после спрях да пиша. Тази година Февруари отново ми се случи, този път-кухо яйце. Правих изследвания, които все бяха нормални. Сега очаквам мартенско човече и се надявам този път да го дочакам до финал Praynig   Очаквам втора ФМ края на месеца и се надявам тогава малко да си отдъхна, този път живея от преглед до преглед и влизам винаги със свито сърце, дано на никоя повече не се случва да преживее загуба и всички до една да се наредим с бебета в ръцете Hug

# 136
  • София
basis, страхотен малък сладур си имате  Heart Eyes За бъбречните легенчета и аз съм чувала, че често се случва при момченца, без да има някаква кофти причина и се нормализират после, дано на следващия преглед да са наред нещата  Praynig

Lucky Plam, много хубави новини  Hug Дано този път всичко да е наред до края и успех на ФМ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

Аз съм най-големият заплес на света, днес си пропуснах часа за ендокринолог, просто съвсем забравих и отидох да свърша нещо друго и като ми просветна вече беше твърде късно Embarassed После се обаждах наред да се извинявам в клиниката и на докторката лично, а тя милата е толкова добричка и отзивчива, каза че изобщо няма нужда да се разкарвам, по телефона ме консултира по всичките ми въпроси и с огромно умиление ми заобяснява как раждането ще е най-прекрасното събитие в живота ми, направо сълзите ми потекоха.

# 137
Здравейте момичета Simple Smile
Тони, честито мила, да ви е жив и здрав малкия юнак, и винаги много да ви радва Hug
Сас, много се радвам , че си пак бременна, че пишеш тук и се моля с цялото си сърце този път да е успешен Praynig Hug
Светле, иде твоя ред Hug

# 138
Lucky Plam радвам се че си на път да сбъдне мечтата си, стискам палци за ФМ.

Байсик много е хубав, стискам палци всичко да е наред на следващият преглед  Hug

Светле чакаме с нетърпение добрата новина  Hug

# 139
Basis,малкият Тео е голям сладур  love001,каква коса има само Heart Eyes!Да го нагушкаш от нас!Как върви възстановяването?За това,че си се разплакала,те разбирам много добре-напрежението просто е избило.Аз също съм ревла-толкова малко ми трябва,особено сега Rolling Eyes.
Тони,чакаме и твоя разказ yes.
Светле-дори и да си заплес-виж как добре те е успокоила док по телефона Heart Eyes.Аз си купих извара и набивам яко Party.Смесих си я с лютеница Flutter.
Lucky Plam,много ще ти стискам палци този път да се радваш на една успешна бременност! Praynig Peace

# 140
  • Пловдив
Бейсис, много хубав разказ от раждане! Много добре, че така бързо си станала на крака! И бъбречетата на бебчо ще се оправя! Наше момче е - борбен ще е  Hug

Лъки Плам, страхотна новина! Стискам палчета за успешна и лека бременност до финал  Praynig Hug

# 141
Бейсис, браво мила че бързо си се възстановила Hug Hug всичко ще е наред с момчето, както вика Дони- от нашите е, борче Hug Hug Hug

Лъки плам, стискам палци всичко да е наред и да се разпишеш след няколко месеца с новина че си гушкаш малкото човече Hug

# 142
Аз много много не пиша, но Като се върна от работа към 8 часа и съм парцал. Само ви прочитам, като първо гледам Светла тук ли е и дали няма щъркелова новина Grinning. После заспивам. Даже домакинската работа съм зарязала. Сутрин само оправям леглата и долу-горе кухнята и това е

# 143
Цитат на: Doni M
Наше момче е - борбен ще е  Hug
Дано!  Praynig Praynig Praynig
Прегръдки за всички! Hug Heart Eyes

# 144
Наше момче е - борбен ще е  Hug

Ей това много ми хареса Peace!Всички бебчета от темата са борбени и силни!

# 145
  • София
Светла е тук  Mr. Green, госпожицата още няма намерение да излиза, снощи имах малко повече контракции, но сега пак се успокоиха.

Но пък имаме щъркелови новини от мама dion  newsm44 , публикувам нейното съобщение и тук, сигурна съм, че няма да се сърди:

"На 07.10.2012 г. в 15.55ч се роди прекрасния Сава - 3970гр, 52см. Вече сме си вкъщи, само спим и ядем, много е кротък пу-пу Simple Smile Батко му е много щастлив, иска вече да го храни с питка и да играят с топка Grinning Люлее му легълцето като спи или плаче, много са сладки.
Пожелавам на всички чакащи бъдещи мами една незабравима среща с малкото човече и много щастие!!!
"

# 146
  • София
Честито бебче Сава на мама Дион! Да е жив и здрав малкия мъж, да има щастливо детство и прекрасно бъдеще  Hug
Lucky Plam , честито и с пожелания през март 2013 да гушкаш най-прекрасното бебе на света   bouquet
basis , браво за бързото възстановяване! Стискам палци на малкия борец всичко да бъде наред  Hug
svetla81 , бързам да ти пожелая много леко и успешно раждане и прекрасна първа среща с госпожицата  Hug

# 147
Тони, да ти е жив и здрав макият фъстък! Много да ви радва цялото семейство, да слуша, да е любознателен и с много щастие да му е изпълнен живота! На теб бързо възстановяване!  Hug Hug Hug

# 148
Честит  момък на мама Дион! Пожелавам много здраве и щастие на малкия Сава, той е вашета гордост!   bouquet

# 149
Бейзис , видях малкото пухче, такъв срадур е , пу-пу  Blush Вярвам, че всичко с легенчетата на бъбречетата ще бъде наред!  Praynig

Светле , очаквам вече всеки момент щъркеловата ваест за теб и бебка! Отново ще ти пожелая едно прекрасно раждане и най-чувствената среща с малката девойка!  Hug

Луни , и на мен хич не ми вдъхва доверие тази докторка. Явно парите са й приоритет , пред здравето на бебенцето! Как така ще го вади по-рано?  #Crazy И така да си измисля и да те плаши... ужас

Lucky Plam , честито! Пожелавам ти една много лека бременност и март месец да си гушкаш сладкия бебок!   bouquet Не спирай да ни държиш в течение как сте с бебчето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт