Кюретаж и забременяване след това - 39

• 35 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честита синя радост на мама Дион!!!Да е жив и здрав малкият юнак и много да радва всички вкъщи! Hug
Все пак познах хронологичния ред-Тони,Дион,Светлето Simple Smile.

# 151
  • NE
Честит малък мъж на мама dion! Пожелавам му да бъде силен и здрав и много упорит и щастлив в своя живот и да носи много радост вкъщи. smile3525 Бързо възстановяване на мамa dion!  Hug
Светле Стискам палци срещата с малката принцеса да мине леко и по план!  Hug Hug Hug С теб сме  Hug Hug Hug
Lucky Plam Много хубава новина! Пожелавам ти всичко да е наред до края на бременността. Hug
basis Страхотен е твоето малко мъжле (пу-пу). Стискам палци да се нормализират бъбречетата и да и да си отдъхнеш на следващия преглед. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Луни То май повечето почват друга песен преди самото раждане. Като друг паралелен свят са тези доктори. Не им се хващай, а потърси друг лекар който да се погрижи за вас с бебо. Hug

Аз оживях тази седмица, а мислих че никога няма да дойде петък.  Crazy
Поне гадната инфекция отмина без да стигна до доктор и сега се моля да не ни попречи нещо за бебеправенето.  Praynig
Днес много тъжно ми стана когато влязох в 11 клас и едно момиче си гледаше ехографски снимки на кисти, а всички я нареждаха че е бременна. Направо полудях и им казах да не говорят за неща които нямат информация. #Cussing out Самото момиче го приеха в болница за още сумати проблеми. В крайна сметка не винаги е розово и хубаво като по филмите.

Силно гуш  Hug Hug Hug

# 152
Eха, имаме бебче.
ЧЕСТИТ ЮНАК ДИОН. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Аз днес затворих рано-рано магазина. Не издържах. Ама си намирам извинение, че е ден на майстора

# 153
Честито на мама Дион! Пожелавам много здраве и щастие на малкия Сава

# 154
Честито синьо щастие на мама Дион! Нека е жив и здрав, усмихнат и много щастлив!

# 155
Sas,ти сега гледай да се пазиш и да си почиваш,работата е на втори план yes
Феичке,много тъжно за това момиче Sad.като се замислиш-толкова болни хора има около нас без изобщо да подозираме Tired.
Една приятелка в понеделник ще прави ин витро,така се моля всичко да се получи от раз Praynig Praynig Praynig.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 15:42 от luni4ka_77

# 156
дион, честито! Да ти е жив и здрав!  newsm51
Flower Fairy , успех с бебеправенето!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
ПП. Макар да нямам много време да пиша искам да ви споделя, че ви чувствам много близки. Стискам палци на всички очакващи двете чертички и на всички бременни за успешен и безпроблемен край.
Вие ме подкрепихте в трудните моменти, с удоволствие ще помогна и аз на всяка с каквото мога.  Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 10:57 от basis

# 157
Браво още една успяла! Така се радвам! Прегръщам ви момичета! Hug Hug

luni4ka_77 стискам палци за твоята приятелка.

# 158
Луни , стискам палчета за твоята приятелка! Дано да стане от първия път!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Да дам отчет от моята ЖК от днес : Бебчо е добре, продължава да се развива със 7-9 дена напред, обърнал се е главично в момента, отново 100% мъж , тежим 1800гр. Simple Smile Водите са ми добре, плацентата също. Док каза да пия магнерот до 35г.с , т.е. още 5 седмици. Ами това е Simple Smile

# 159
Мименце,браво на твоя бебчо! smile3501Отличник е момчето! Hug А твоят термин кога беше?Измислихте ли име вече? Mr. Green
Аз вчера усетих първите подготвителни контракции Shocked,и бая се ушашках да ви кажа Confused.До сега не бях имала толкова рано преди термин контракции.Мименце,ти в каква доза пиеш Диаспорала?
Благодаря ви за палците за моята приятелка Hug!Дано да имат късмет и да стане! Praynig
А някой има ли новини от феята на зъбките?Тя не беше ли за септември? newsm78

# 160
Мамо Дион,колко се радвам,браво мила,ти успя newsm44 newsm68 Нека ти расте мъжа жив и здрав и много,много да ви радва,да бъде най-умното и послупно дете на мама и тати Hug  bouquet

Мименце,като че ли вчера се притесняваше как ще потръгне бременността ти и сега ето,вече си 30 г.с. браво мила за бебчо,тоя мъж бееее,ще излезе голям юнак Heart Eyes

Луни силни fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за приятелката ти,дано всичко мине по най-добрия начин Hug Praynig Подготвят те контракциите,спокойно повече почивка  Hug

Светле успеееееех Hug Praynig Peace  bouquet

Lucky Plam ,честито мила,една безпроблемна и лека бременност ти пожелавам изпълнена с много спокойствие и щастлив финал Hug Flowers Four Leaf Clover

# 161
  • NE
Здравейте момичета! Hug

Мименце Страхотни новини носиш! Браво на бебо и мама и ви пожелавам да сте така винаги. Hug Hug Hug Голям юнак расте в томбачето на мама.  Heart Eyes
basis Много благодаря за хубавото пожелание, сега остава да свършим работата  Heart Eyes.
Луни Не се шашкай! Бебо може да иска да излиза вече, но каквото и да стане стискаме палци всичко да завърши по най-безболезнения и прекрасен начин. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Стискам палци за твоята дружка, надявам се вече тяхното чудо да поеме по своя път в мама.Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Впрочем и аз се насилих да пиша в другите теми, но вие сте ми най-близки и само тук изпитвам кеф да ви чета, вълнувам с вас и да споделям. Благодаря ви!  Hug Hug Hug
Иначе съм страшно доволна че се възстановихме от гъбичките с мъжо без да се налагат по-крайни мерки. Той доки ми е казал да се явявам пред кабинета без цикъл и изпълнявам. Mr. Green
Впрочем списъка с бъдещите мами нещо намалява, така че трябва да се захващат за работа Зузи, Боби, Мира, Таси, Креми 30, Табеа и всички други момичета.
Обичам ви!  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 11:40 от Flower Fairy

# 162
Тони,Дион,честити ви момчета!!!Да са здрави,щастливи,много любов да дават и да получават!
Светле,леко да е,мила! Praynig
Много се радвам,че има нови бременни коремчета! Hug
basis,Тео е голям сладкиш Heart Eyes
Ние сме добре в къщи така да се каже...с малки изключения.Готвим каката за операция на ингвинална херния другата седмица и ми е едно свито сърцето.А преди това едни гадни сополи трябва да преборим,че за операцията трябва да е здрава.
Хич не мога да се включвам в темата,въпрос на организация ли е ..,но си мисля за вас  Hug
Хайде другия път като вляза тук да няма нови попълнения ,а само бебета в коремчетата Praynig

# 163
  • София
Мименце, браво за добрите новини от ФМ. Малкия голям мъж много добре  се развива  Hug Все така де сте до края  Hug
luni4ka_77 , стискам палци  бебчо да си изчака до термин и да не те шашка толкова от рано   bouquet Hug Стискам палци на твоята приятелка и се надавям, че опитът й ще бъде успешен и след 9 месеца ще гушка поне едно прекрасно бебче.
На нас ни остават още няколко изследвания и след това започва стимулацията за моят първи инвитро опит. Може би е въпрос на месец-два да стартираме процедурата. Много искам нещата този път да се случат и да успеем от първия път. Моля, за вашите вълшебни палчета  Hug
Flower Fairy , браво за успешната борба  с гъбките. Хайде, твой ред е да се похвалиш и да се впишеш в списъка на първа страница  Hug

# 164
  • Пловдив
Дион, честит син!   bouquet Ти успя майче, успя да дадеш живот на своето прекрасно детенце! Да ти е живо и здраво и нека носи радост и топлина в дома и сърцето ти  Hug Hug Hug

Мименце, чудесни новини от малкия съквартирант!  Hug Пък и добра позиция е заел от сега  Wink

Данип, стискам палчета всичко да е наред с голямото ти момиче! Дано операцията мине бързо и леко  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт