АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 554
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Привет и от мен , не си меня мнението а казвам какво е Тинче това че защитавам Джан незначи че съм и им фенка харсване е различно  Peace Peace Peace
Емир все още не готов за нови контакти камоли за връзки  Peace Peace Peace
Ивче колкото до клипчетата , ако не искаш да ги гледаш недей аз ги поствам защото ясно че тук сме Фемирки пък и така помагам за гледанията на потребителите досега никой не ми е правил забележка за клиповете но ако е проблем спирам да пускам такива  Peace Peace Peace
Наде благодаря ти за кафенцето   bouquet  

# 526
  • в очите на дъщеря си

# 527
  • в очите на дъщеря си
Диди, чудно ми е как си извади умозаключенията за отношенията на Емир и Джан от  3 сек. откъс от фрагман?

# 528
# 529
Диди, чудно ми е как си извади умозаключенията за отношенията на Емир и Джан от  3 сек. откъс от фрагман?
Нищо не съм преценила по фрагмана казвам каквото виждам  Peace Peace Peace.
Сто пъти съм казвала харесвам Джан за Емир , но все още е рано да се получава нещои камоли след 3 месеца след смърта на жена му  Peace Peace Peace

# 530
Тинче сега остана да преведеш какво пише на снимката в долния ляв ъгъл  Mr. Green

Днес имам проблеми със сайта,трудно влизам и много време ми зарежда докато пратя нещо написано.  ooooh! Вие имате ли проблем?

Рени  Hug Ей тия фенове опасни веднага откриха нещо Simple Smile

# 531
Леле и жилетката на Фериха си пази горкичкия  Sad Sad

# 532
  • в очите на дъщеря си
Какво да кажа за фрагмана тъп от по тъп:
Зюлял толкова ме погнусява че само като я видя и мислено повръщам  Sick Sick Sick
Емир не му завиждам не е лесна неговата и двете моми все по петите му  Joy Joy Joy
Джан каква работа има в 10 ап и така се радва на снимката като че ли тя е до Емир  ooooh! ooooh!
Зюлял пък как можа да влезне там и да отвори вратата на 10 ап  Sick Sick че и на всичкото отгоре седи като прът пред Айсунчето и тя пак закъсняла както обикновенно.
Корай пак най-положителен хубави думи казва.
Емир сигурно е поканил Джан на бисквитки и чай че му е станало жал докато го е пазила майтап няма ако не направят по хубав сериала ще се издънят щото професията БОДИГАРД важи само за жените.
И не на последно място Йомер тоя боклук ни знае нищо и се прави на интересен кой си ти бе ?
Един вчерашен мършляк така ли ще правиш това ли ще правиш толкова е тъп че минава и Мехмет по тъпота  ooooh! ooooh! ooooh!

Диди, визирам този ти пост. Peace

Тинче сега остана да преведеш какво пише на снимката в долния ляв ъгъл  Mr. Green

Днес имам проблеми със сайта,трудно влизам и много време ми зарежда докато пратя нещо
написано.  ooooh! Вие имате ли проблем?

Рени  Hug Ей тия фенове опасни веднага откриха нещо Simple Smile

Пише:

Арахманииии, мухарамиии, майнамиии , алабинн. Аллафами харааами. Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 533

Тази чанта май е като на Фери, ако не е същата? Така ли е или аз се заблуждавам?

# 534
  • в очите на дъщеря си

Тази чанта май е като на Фери, ако не е същата? Така ли е или аз се заблуждавам?

Тъкмо щях да пиша, че и Пънар подноси саковете на Фериха. Joy

# 535
Какво да кажа за фрагмана тъп от по тъп:
Зюлял толкова ме погнусява че само като я видя и мислено повръщам  Sick Sick Sick
Емир не му завиждам не е лесна неговата и двете моми все по петите му  Joy Joy Joy
Джан каква работа има в 10 ап и така се радва на снимката като че ли тя е до Емир  ooooh! ooooh!
Зюлял пък как можа да влезне там и да отвори вратата на 10 ап  Sick Sick че и на всичкото отгоре седи като прът пред Айсунчето и тя пак закъсняла както обикновенно.
Корай пак най-положителен хубави думи казва.
Емир сигурно е поканил Джан на бисквитки и чай че му е станало жал докато го е пазила майтап няма ако не направят по хубав сериала ще се издънят щото професията БОДИГАРД важи само за жените.
И не на последно място Йомер тоя боклук ни знае нищо и се прави на интересен кой си ти бе ?
Един вчерашен мършляк така ли ще правиш това ли ще правиш толкова е тъп че минава и Мехмет по тъпота  ooooh! ooooh! ooooh!

Диди, визирам този ти пост. Peace

Само не разбрах какво ми има на поста тя не е в района каква работа има при него е това искам да кажа разбирам ако я поканил ама ме съмнява ама аз да си млъкна че все съм крива  Peace Peace Peace

# 536

Тъкмо щях да пиша, че и Пънар подноси саковете на Фериха. Joy
  bouquet
Значи не се бъркам.  Hug

# 537
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте  Hug
Отдавна не съм ви посещавала и малко съм поизостанала,даже не бях видяла,че Диаадипе превела епизода.Благодаря за което  bouquet Надявам се тези дни да наваксам.Че Зюлял ми става все по-голяма "любимка".
Как може да има такава увереност,че тя ще е тази,която ще помогне на Емир и то като жена.Тя почна да отваря вратата,,да му рови в гардероба...ми тя ще вземе и да заспива в леглото му  Sick
Мисля си,че колкото и добронамерено и не чак толкова натрапчиво да е присъствието на Джан,Емир ще реагира остро на взимането но снимката.
Юмер е на ясно с тайните срещи,разговори и прочие между ФЕмир,а наясно ли е с държанието на баща си към Фери и какво я накараха да преживее,че обвинява за всичко Емир.
Раза много либерален станал,та чак и сляп.На Фери не даваше да ходи никъде и я караше да дава обяснение за всяко е едно нещо,а тази Зюлял не и държи сметка къде ходи като"сцепен крачол" та саже и в дома на мъж ходи да му прани чай.

# 538
Тинче ,то това и аз го разбрах(мерси за превода)  Laughing

Май реквизита не им достига  Simple Smile

Ганушка  Hug

# 539
  • в очите на дъщеря си
Вани, превода е:

Искаш не искаш шЪ ли ми дадеш, шЪ ли ми дадеш, шЪ ли ми дадеш...... hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Диди, не си ми крива, просто изказванията ти понякога се люшкат ту в единия, ту в другия край и се зачудих на кое да вярвам, четейки те. Peace[/b][/i][/color]

Общи условия

Активация на акаунт