Отговори
# 240
Днес ми пристигна поръчка пуната на 02.10, на стойност 29.78$ в пощата  newsm78 на пакета бяха написали 23.78$

# 241
  • София
Ренесме без 6 долара...доставка Peace

# 242
Ахъмм не са вписали доставката Simple Smile  А каква е разликата между това http://www.iherb.com/Beautiful-Curls-Shea-Butter-Deep-Conditioni … 8-oz-235-ml/29755  и това http://www.iherb.com/Beautiful-Curls-Curl-Activating-Cream-For-C … 8-oz-235-ml/29754 и балсам ли е или нещо като маска  Embarassed

# 243
Ренесме, първото е с отмиване, второто - без Peace Аз второто го гледам от известно време, ако си вземеш, сподели после впечатления.

Благодаря за мненията за самбукус-а. Щом може да се пие и профилактично от време на време, май изобщо няма да взимам чистата ехинацея.  Peace
Аз миналата година преди яслите давах само коластра и витамин Ц - е, боледуваше, ама веднъж месечно (все около 20-то число Crazy), което за ясленец-новобранец си беше постижение.

Пинко, каква е далаверата с острилките Mr. Green Че и аз понасъбрах, ама то толкова моливи има вкъщи, че и още не са излишни  Mr. Green
На варненската митница едно време всичко беше затрупано с ЛаРедут, скоро като ходих - само рециклирани кашони, от 'наште'  Mr. Green

# 244
кака Лара - точно в това е проблемът - острилки много, а далавера никаква. Sick

Така преди година събрах 25 дървени химикалки. Започнах да ги подарявам, но хората като си тръгнат все си забравяха подаръка...Пълен провал на екологичната кампания.

Сега имам и Френелови лупи "айХърб" и шивашки метри "айХърб". А за седмичните кутийки за лекарства - да не говорим... Mr. Green

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 245
  • София
Последната ми поръчка беше с активатора за къдрици...беше се спукал и омазал всичко в кашончето....голямо бърсане падна.
Всички около мен се сдобиха с подарък острилка  Simple Smile .
 Между другото много добре острят и всички са много доволни. Simple Smile Химикалките също бяха много хубави, а шивашкия метър редовно си го ползвам.

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

# 246
mamaLina, kaкви добавки за кожа пиеш?

Ти ли се бореше с розацея или бъркам?  Thinking

При мен тя ми създава страхотни проблеми зимата. Ето сега, когато е още топло съм ОК, но само още малко да паднат температурите, вятър, смяната на топло-студено и ставам ужас  ooooh!

При мен вероятно е някакъв начален стадий, защото дерматолозите си противоречат в диагнозата.  Mr. Green Взех си един много хубав крем на Клиник и специална козметика за розацея и още първият ден видях ефект.

Пия (от сайта):

Омега3-от време на време, защото имам чувството, че ще ескплоадирам от масла  Blush
Ежедневно:
Омега 7+Биотин
Мало от Вечерна иглика (редувам го с Масло от Пореч, с което също съм се заредила)
Бирена мая  + Б1,Б2, Б6,Ц и Е, фолиеева киселина
Цинк(от време на време), Магнезий, Спирулина и Хлорела
Биофлавоноиди
Aстаксантин - от време на време, когато се сетя
Имам и Кю 10(Убихинол), но миналия месец бях по-активна

Най-интересното е, че не съм си променила хранителния режим ни най-малко, ежедневно прегрешавам с черен шоколад и кока кола, а нямам нито една пъпка, което е прецедент... Crazy

Мислите ли, че трябва да си взема Коластра, както и някакъв Пробиотик или за сега съм ок?  bowuu  chef

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 18:45 от mamaLina

# 247
1 месец ли съветвахте да се чака поръчка, преди да си я търсим на митница?

Код за $10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 248
  • София
1 месец ли съветвахте да се чака поръчка, преди да си я търсим на митница?

Да, нека да мине поне 1 месец и тогава  провери  в Митницата

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

# 249
Мерси, уф, много ме е яд, пуснах 2 поръчки на 15.09 на една и съща стойност, едната дойде отдавна в пощата, другата я няма, а точно тя ми трябва. Веднъж една поръчка ми се мота 2-3 месеца, бях я отписала и тя изскочи отнякъде, дано не стане и този път така.

# 250
neba - масло от пореч трябва да се пие заедно с рибено масло ( дълго е за обяснение...).

При кожни проблеми с неясна етиология, добре е да се включе мощен пробиотик, например:

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s-60-Vcaps/19518

Вечер по едно.

bg Код за 5 - 10 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

Защо казваш да се пие вечер ? Да не би да се усвоява по-добре ?  newsm78 Аз го пия сутрин , на гладно , 30 минути преди храна . Трябва ли да почна вечер ?

# 251
  • София
кака Лара - точно в това е проблемът - острилки много, а далавера никаква. Sick

Така преди година събрах 25 дървени химикалки. Започнах да ги подарявам, но хората като си тръгнат все си забравяха подаръка...Пълен провал на екологичната кампания.

Сега имам и Френелови лупи "айХърб" и шивашки метри "айХърб". А за седмичните кутийки за лекарства - да не говорим... Mr. Green

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037
Пинко, не ти ли остана някоя друга кутийка за подарък?  Rolling Eyes

# 252
Какво ще кажете за тези витамини http://www.iherb.com/product-reviews/Hero-Nutritional-Products-Y … 814/?p=7&sr=5 личния ги препоръча на дъщеря ми. Сега и давам коластра и водорасли но на 20 дни е болна, та да пробвам и още нещо

# 253
  • Димитровград
Global Mail by DHL Free Shipping
Orders up to $80.00, and 4 pounds (1814 grams)
Usually Takes 1-4 weeks, 10 days to Europe and Pacific
Takes 2-12 weeks to Russia
Very Reliable, But No Tracking.
Free! if subtotal is over $40.00!

Пратки над 40 долара са безплатни и до България, доколкото разбирам!!!!

LOZ914       кодче за отстъпка при първа поръчка!

# 254
  • София
Да, над 40$    Безплатна доставка най-после Simple Smile

Global Mail by DHL Free Shipping

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

Общи условия

Активация на акаунт