Пак вият сирените в София

• 2 250
  • 34
  •   1
Отговори
Пак техническа проверка. Май много зачестиха през последните 1-2г. По-рано свиреха само на 2-ри юни.

# 1
  • В Космоса
Мхм, неприятно.

# 2
  • Пловдив
Тъкмо се чудех кога и кой че изока.
Ми 2 пъти годишно - не виждам проблем.

# 3
  • Sofia
Аман вече. Онзи боботи, детето пищи и не хич не можах да чуя проверка ли е, да бягам ли... Цялата треперя вече. 2 пъти годишно изненадващи проверки малко множко ми идва.

# 4
  • out of space
Е какво треперите толкова? Съвсем в началото се казва "внимание, ТЕХНИЧЕСКА проверка"  Tired

# 5
  • Пловдив
Проверките не са изненадващи, периодични са. На 01.04 и на 01.10 всяка година.
Удобството да ти сигнализират, че се е случило нещо си има цена все пак.

# 6
Aма всяка година е на 1-ви. И казаха сутринта навсякъде.

# 7
Aма всяка година е на 1-ви. И казаха сутринта навсякъде.

е да ама няма кой да чуе, а за паника се редят на опашка  Mr. Green

# 8
  • В Космоса
А, паника... чак... просто е неприятно, поне за мен, а и за мъжа ми явно. Каза, че било като от филм на ужасите. hahaha

# 9
Шести албански флот е в полите на Витоша, бегайтееее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 10
  • Sofia
За 1.04 ясно, на 1.10 досега не се сещам да съм чувала.

Интересно при толкова чести проверки дали някой ще вземе насериозно истинската опасност....   Rolling Eyes

# 11
  • София
  Имаше предупреждения по новините.Аз знаех, но забравих да кажа на дъщерята и като засвирили и изкарали акъла.

То дано наистина не се наложи да ги използват, както бавно говорят и неразбрано, докато хората разберат какво става, ще има сума ти инфаркти.

# 12
 Имаше предупреждения по новините.Аз знаех, но забравих да кажа на дъщерята и като засвирили и изкарали акъла.

То дано наистина не се наложи да ги използват, както бавно говорят и неразбрано, докато хората разберат какво става, ще има сума ти инфаркти.

Може да е имало предупреждения, но аз от години не гледам и не слушам новини.

Противно е, досадно е. Не всички се паникьосват, но може и такива да има, знам ли. Чудя се откъде идва тази необходимост да ги проверяват толкова често. И на 2-ри юни пак ни досаждат с тях. Специална тема посветихме за техния вой на 2-ри юни.

# 13
  • Пловдив
Често за мен е 2 пъти месечно, 2 пъти годишно си е ок. Техниката се влияе от климатичните условия - студ, жега, влага .... Нормално ми се струва след големите студове и снегове и след 40 градусови жеги, да се провери дали всичко работи нормално.

# 14
  • Пловдив
Още през уикенда срещнах някъде в нета информация, че ще има такава проверка

Общи условия

Активация на акаунт