Пак вият сирените в София

• 2 250
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тук ги проверяват на всяко първо число от месеца. Явно усвояват много пари  Blush (що пишете такива небивалици?)

Малко е! Това трябва  да става всяка седмица!

Може. Намирам се на 5 м под морското ниво и ако има проблем с дигите трябва да сме добре подготвени. Та по-добре често и да знаем, че работят, а не обратното. Не съм чула някой да мрънка или да подскача (ние сме царе по тази част).

# 31
То и названието е такова-"Ниска земя". Но в Бг няма такъв проблем, няма приливи и отливи. В Англия биели камбани, когато идва приливът.

# 32
Гласът говори неразбираемо.
При реална опасност ще създаде повече паника отколкото някой да разбере какво точно говори.

# 33
  • Пловдив

Малко е! Това трябва  да става всяка седмица! И още.....Трябва да се репетира строяване пред блоковете, после обличане на униформа, вземане на оръжието.....

Такива тренировки ги правехме служебно, по училища и предприятия. Напъни се малко и ще си спомниш.
А за това кой какво казал през 1997 - може и така да е било, ама вече не е.
То „гуяма тъгедия” дето казва 3 годишната ми дъщеря. Laughing

# 34
Подтискащи и стряскащи са ми тези проверки, особено ако не са предупредили за това. Звукът е много лош, направо неразбираем на моменти и докато разбера, че става дума за проверка първия път се стреснах. Наистина зачестиха, преди не си спомням да са били толкова на често.

Общи условия

Активация на акаунт