14-то Тортено предизвикателство

• 19 917
  • 402
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
И аз съм съгласна с последното уточнение и обобщението на темите. Сега да гласувам.  newsm78

# 346
  • у дома
Последното обобщение на Татит относно правилата ми допада, съгласна съм с него.

и аз така Mr. Green

# 347
  • варненка от София
Да обобщим ли нещата така?

Срокът на предизвикателството е установен и се спазва. В случай, че има много закъснели, обсъждаме и ако всички са ОК, изместваме срока с няколко дни....

Приемаме използването на готови блатове и дребни аксесоари, но все пак се предпочитат домашните торти.

Правилно ли съм разбрала общия уклон?

Не, няма проблем да се използват готови блатове или кремове, идеята е да има един готов елемент - ако блатовете са готови, то нека фонданът е домашен. Идеята е да се включим с възможно най-много собствени сили в направата на тортата.

За срока съм съгласна. Установен е, ако има наплив, променяме датата.

# 348
  • София
Браво на вас, много сте организирани този път - остава да гласуват само още трима - Копривка, Блу, Свещичка.

Имаме фаворит, но има теоретична възможност за достигане до балотаж, така че....чакаме:)

# 349
  • София
И аз съм поизморена, нещо много торти и емоции ми се насъбраха напоследък  Flutter Тъй че съм съгласна с гореизказаното, аз за себе си ще се старая да влизам в срока и да си правя всичко което мога сама  Mr. Green Пък у нас никога нямам проблем с изостанали торти, винаги има желаещи за още  hahaha Така, че на някой ако му е проблем изяждането на някоя торта ще организирам унищожаването и  Wink

# 350
  • София
И така,
имаме една тема с 6 гласа, три теми с по 3 гласа и няколко с по един. Остават да гласуват Блу и Копривка, но и двете да гласуват по тема, която в момента е с 3 гласа, ще я направят с 5. Другояче казано, имаме тема победител и като си припомням предходни гласувания, няма причина да чакаме повече - мога да я оглася.

Темата за февруарското Предизвикателство е:

Етно/народни обичаи

След малко ще пусна и гласовете на гласувалите:)

# 351
  • Vaudreuil Canada
Темата за февруарското Предизвикателство е:

Етно/народни обичаи

Утепахте ме направо  Rolling Eyes  ама като се замисли човек точно сега е сезона за такава тема с всички празници дето предстоят .... честито на печелившите аз ще се опитам да измисля нещо ама хиииииич не ми хрумва на акъла какво ще да е то.

# 352
  • София
Tatitt (Етно/народни обичаи; Епохи /Винтидж/ Шаби-шик/ Ретро)
ditsan (Изкуство (Театър, Музика, Картини, поезия); Техника/Автомобили/Транспорт)
marulka_s (Етно/народни обичаи; Кино и Филми)
dimitrina73 (Етно/народни обичаи; Кръговрат и Вода)
Nelka.nelka(Етно/народни обичаи; Ваканция)
доня КОПРИВА
Guffi (Етно/народни обичаи; Ваканция)
r.i.angelova (Криви торти; Айсинг)
blueeye
Mina(Кино и Филми; Изкуство (Театър, Музика, Картини, поезия)(
metchopooh(Кино и Филми; Космос)
sVeshti4ka(Изкуство (Театър, Музика, Картини, поезия); Епохи /Винтидж/ Шаби-шик/ Ретро)
nan4etobg(Етно/народни обичаи; Ваканция)
Shemet neveroiaten (Анимационни герои; Епохи /Винтидж/ Шаби-шик/ Ретро)

Ако някой не вижда своя глас, смята, че е отразен погрешно - казвайте си:)

# 353
За да избягам от тия народни обичаи гласувах за транспорт и пак не избягах.
Е да ни е честита темата.До март има време да измисля нещо.

# 354
  • София
Е с толкова празници около Коледа и нова година, все ще се намери народен обичай за пресъздаване  Wink

# 355
  • варненка от София
Еее, добре. Аз пък към етно клоня някак - нещо ориенталско или африкански, знам ли. Има време за вдъхновение. По традиция новогодишната ни торта е предизвикателствена, така че ще видим.

# 356
  • Vaudreuil Canada
Марулке май ще сме в един отбор ... ама да видим как ще сме с времето.

# 357
Момичета, имам питане ама не се сърдете за глупавия въпрос  Embarassed.
Доколкото разбрах, може тортата да е направена през тези 3 месеца а не в самия месец на предизвикателството (както се бях заблудила). Ако е така ще участвам със сигурност, че февруари няма да ме има вкъщи и нямаше да има как да напарвя торта. Благодаря предварително за отговора!  Hug
Темата е благодатна  Peace и тепърва и аз смятам да проуча някой обичай за да направя нещо интересно.

# 358
  • София
Точно така, може да я направиш и утре, стига да не я публикуваш на достъпно за всички място Hug преди обсъждането в темата за Предизвикателството.

# 359
Точно така, може да я направиш и утре, стига да не я публикуваш на достъпно за всички място Hug преди обсъждането в темата за Предизвикателството.

Благодаря, за пояснението   bouquet
Супер, няма да изтърва купона тогава  newsm44.

Общи условия

Активация на акаунт