14-то Тортено предизвикателство

• 19 917
  • 402
  •   1
Отговори
# 360
Gufi,ей това не мога никога да го направянда пазя снимки токова време.
Та аз ще се пръсна и няма да мога да мигна спокойно.

# 361

Дистан, дай тортата на мен, аз ще я опазя Mr. Green
Накрая празна чиния ще представиш, да знаеш  Embarassed.
Направи си тогава тортата в последния момент, преди крайната дата и направо я пускай в предизвикателството.

# 362
  • у дома
спестихте ми мисленето  Mr. Green  Mr. Green

и въпреки това се чувствам прецакана  Crossing Arms

# 363
  • Norge

Дистан, дай тортата на мен, аз ще я опазя Mr. Green

Ъ-ъ  Naughty. На Гуфито дай да ти пази снимките, а тортата дай на мен!  Heart Eyes Голямо пазене ще и ударя.  Joy Постоянно ще си пъхам главата в хладилника да проверявам дали не я пази и някой друг и  да ме подяжда  #2gunfire  Упс, пардон Mr. Green, исках да кажа да ме конкурира.  Sunglasses

Иначе честито ни. Все ми е пред очите на Елито онази певица в националната носия... Simple Smile

# 364
  • Vaudreuil Canada
Все ми е пред очите на Елито онази певица в националната носия... Simple Smile

Оф и аз за това се сетих в мига в който видях темата.

# 365
  • Norge
Шемете, нали?  Peace Виж как някои неща остават да се помнят.
Замислих се обаче по какъв повод беше?  newsm78 Не можах да реша веднага, та отидох да прекарам малко време под душа, да помисля в друга среда.
И стигнах до заключение, че аз участвам рядко, а тогава бях на линия. Като направя ретроспекция, май ще да е била 3Д. Thinking

Тя и Игличка прави една носия, но нейната беше по друг начин...за нея пък съвсем не мога да се ориентирам по какъв повод.  Confused

А ти, ако ти се разказва за състезанието, в което участва, чувствай се по(д)канена.  Hug

# 366
  • Vaudreuil Canada
Ето ги и двете на Ели е за 3Д, а на Иглика за Празници
http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/sets/72157622729426054/
http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/sets/72157626134593410/

За състезанието ще разкажа тия дни като си събера малко акъла - има интересни неща които човек е хубаво да знае и се научават предимно с лично участие та ще споделя какво ми направи впечатление.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 00:43 от shemet_neveroiaten

# 367
  • варненка от София
Ами на Ели онази зимната с лампичките, беше страхотна. Така ме беше впечатлила с идеятта си тогава. Изобщо къде се загуби това момиче. И Тандурката липсва. Доста хора ни изоставиха. Рая и тя замлъкна...

# 368
  • Vaudreuil Canada
Айдееее извадихме архивите .. Рая не знам що се губи ама се губи  Confused Тандурката напусна бейкърито където работеше и ще следва мечтите си  Heart Eyes Ели последно отказваше да прави торти май щото няма кой да ги яде (най-вече по диетични причини). Ей на изпортих ги всичките  Mr. Green

# 369
Честита ни нова тема! Дано успея да измисля нещо по темата, има време до тогава.
И добре, щом не щете Айсинг явно ще си правя нещо сама, че много ми се иска да се пробвам.

Беше ми приятно, че се събрахме обединени от нашето общо хоби, побъбрихме си, обменихме опит и идеи!
До нови срещи, момичета!

# 370
  • София
О, Руми, и аз много се интересувам от айсинг, пробвам се полека, без резултати засега.  Laughing
Ще им го пробутаме, споко!  Mr. Green

# 371
  • Vaudreuil Canada
И добре, щом не щете Айсинг явно ще си правя нещо сама, че много ми се иска да се пробвам.

Ти много лично го прие - споко ще му дойде реда и на айсинга - явно сега има повече мераклии за етно и народни обичаи ...
А айсинг можеш да вкараш навсякъде.

# 372
  • София

А айсинг можеш да вкараш навсякъде.

Именно! Оттук насетне, Руми, каквато и тема да се падне - претвори я с айсинг. Ние, дето изкушението и възможностите не стигат, ще се радваме много:) Hug

# 373
  • Norge
Шемете, мерси и за линковете, и за предстоящия разказ. Интересно ще ми е от първа ръка, от обективен и земен човек като теб.  Hug

Иначе и на мен ми е като на Ели, няма кой да яде.
Сериозно започва да ме занимава идеята да нося в дома за възрастни. chef
Ако реша да участвам следващия път, със сигурност ще правя американски торти Grinning. Да се чете такива, които после могат да стоят на открито цял ден, до каната с кафето.

А ти, Марулке, изобщо недей да споменаваш Тандурката Flowers Bouquet, не ни трябва тя на нас тук. Stuck Out Tongue #Silly Кой знае какви нива е достигнала, а се е появила, а на нас не ни е останало нищо друго освен да не посмеем да покажем каквото и да било. Blush

Нещо ми мина мисъл за дъмитата ( както си седях). newsm78 Така, както на места са неизбежни, на други те просто са пречка. Трудно се обработват в желана форма, веднъж покрити, няма поддаване наникъде - когато такова е желано, това е минус, отделно, че вън от стереотипните форми трудно може да се намери нещо различно. Струва ми се, че при нас малко хора биха пожелали да изберат този вариант. Мисля си и аз като Мечо (нали беше Мечо?), че все пак при една многоетажна торта може да се впише един етаж от стиропор. Все заради това нямане кой да яде...  Confused

Руми, сори за айсинга.  Sad  Hug Ще му дойде и на него времето.  Hug

# 374
  • София
Нелка, като решиш да оставиш някъде твоята торта свирни и ще попрескочим/малко си ни далечко май  Blush/ и ще я вземем за изяждане. Аз казах, че нямам проблем ако в многоетажна има и етаж дъми, но мен ме е страх от многоетажни, така, че не ме грози тази вероятност, пък и не ми се е случило да се задържи у нас неизядена торта  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт