14-то Тортено предизвикателство

• 19 942
  • 402
  •   1
Отговори
# 30
хахахаха-тортааааааааааа
Нямаш грижи ,стига да се появиш та да можем да те черпим Mr. Green

# 31
  • София
Татитче, на следващата среща ще съберем пари за годината плюс тримесечието. Не мисля, че е правилно да ги поемаш, пък за почерпката си си я заслужила и само заради главоболията по организационната част  Heart Eyes
Аз измислих как да прехвърля идеята за една торта за рождения ден на близки приятели. Малко шантаво ми се струваше, но се съгласиха  Mr. Green Така че уикенда ще се боря, да видя какво ще стане  Mr. Green  За съжаление ще трябва пак да правя ганаш с лешници, но миналата година много са си я харесали и ще повтарям  ooooh!

# 32
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татитче, на следващата среща ще съберем пари за годината плюс тримесечието.
Ами и това ще е трудно, защото Шеметчето ни е купила Гифт Про. Така че след тримесечния ще имаме платена още година.
Аз се опитах да поспоря, ама искам и вашата подкрепа  Whistling Heart Eyes

# 33
Не знам какво е това дето го е купила Шеметчето (досещам се де), ама щом е за всички, значи всички плащаме. Така че на следващата среща събираме по някой лев и ги пускаме по сметката на Шеметчето, а ти Танче си ни наблизо и другия път ще си разчистим сметките и с теб  Grinning

И голямо благодарско, момичета, супер сте!

# 34
  • Vaudreuil Canada
Я се спрете малко догодина ще събирате пари сега няма нужда.

# 35
Сладурки, вие и тема сте отворили, а аз блея....

Татитке, чудо си ти. Шеметката тоже. Аз смятам, че трябва да се съберат пари и се дадат и на Танчето и на Шеметката.

Иначе аз имам идея!!! Майка ми ще се уреди с ....хм... странна торта за рождения си ден, но тя на всичко ще е доволна , така че ...този път ще се класирам...вярвам!

# 36
  • София
Моята торта е готова, за съжаление Нощта ми за работа отиде по дяволите  ooooh! Алиса беше решила да се съдере от рев и само търчах от спалнята в кухнята и обратно  Tired Имах една идея, не успях да я осъществя съвсем, но рожденника е останал супер доволен, което е най - важното.  Още не съм се отказала съвсем и за моя рожден ден да си правя торта, но ще го видим.
Татитче, щом сваля снимките ще ти ги пратя, да има нещо за пълнеж, че да изпъкват другите  Mr. Green

# 37
 HugЧРД Пухче, най напред!!!  Heart Eyes

Станаха две за пълнеж значи...  Mr. Green Ще има да коментират хоратаааа!  Crazy

Темата с парите е затворена! Ще я отворим след около 25 месеца Mr. Green

# 38
А защо не съм уведомена за новата тема???
Тамън се чудех какво се случва с това предизвикателство и защо такова гробно мълчание... пък то - моят телевизор не работи Simple Smile
Имам 3 торти този месец и ни една в темата. За произволни изобретения време йок, ама ще коментирам  Whistling

# 39
Темата с парите е затворена! Ще я отворим след около 25 месеца Mr. Green
Колко????  Rolling Eyes Що 25? Как така стана че за 2 години е платено??? Кой се скатава и го раздава благотворително?

# 40
Абе това е мойта математика. Платена е 1 година от 8.10.2012 до 8.10.2013 от Шеметка и 3 месеца след това от мен.  Crazy значи........ 15, а не 25.

Приемам шоколад и шоколадови изделия във всички форми
 Mr. Green

# 41
Оправили сте се с плащанията, аз тамън да се включа и пропуснах. Но пък се записвам и ще гледам да участвам в самото предизвикателство.

# 42
  • София
Татитче, благодаря и тук  Heart Eyes Амче пълнеж да има, както казва Мечо Пух, колкото повече, толкова повече  Mr. Green Да се оплача и тук, от обмисляне на туй торте, голямата торта за РД-то ми остана непомислена и сега самотно си стои измазана в хладилника  Mr. Green
Хайде бе хора я се раздвижете, спретнете по едно малко торте, че е по- забавно с повече участници.
Има ли нужда да напомняме на Валерия, че колите са си част от Бита  Mr. Green

# 43
  • Пловдив
Здравейте отново. И аз нямах известие за темата.

Така като гледам повече следящи ще има тоя път. Дано има и какво да се следи Mr. Green
Аз смятам да участвам, стига да няма извънредни обстоятелства. Не съм я почнала, но моето РД е на 28-ми, та до тогава трябва да съм готова.

# 44
  • варненка от София
Почнах да моделирам фигури пък да видим. Не ми се отказва някак, ще положа усилия да су класирам.

Общи условия

Активация на акаунт