Кратък цикъл 2-3 дена.Възможно ли е?

• 1 257
  • 3
  •   1
Отговори
Аз съм на 20 години и с приятелят ми правихме секс вечерта на 15.09(от половин година го правим без презерватив,но той винаги свършва вънка).По принцип очаквах цикъла си между 28-30 септември.И дойде ми на 28ми вечерта и днес 01.10 като станах и отидох до WC нямах нищо изцапно,грам кръвчица нямаше.А като ми дойде на 28ми всичко си беше нормално както всеки път,но днес като нямаше нищо и се поизплаших малко,защото още не са минали дори 3 дена.Малко по късно следобед имах две-три капчици и сега незнам какво да правя.Някой ми казва че е от промяната на климата,от притеснения и такива неща,но досега мисля че не си спомням да ми е било само 3 дена.
Цяло лято съм на морето и сега от 22.09 съм в габрово и някой ми казват че е от тази промяна.Но дали може да е от това?
Или от това че ми е скучно и мъчно за приятеля ми,който сега не е при мен.
Незнам ,не мога да си го обесня.Ако някой може да каже някакво менение или да му се е случвало това ,ще съм му благодарна да го сподели.  Embarassed Rolling Eyes Cry

# 1
Здравейте,

Причините за такива индикации може да са от различно естество.
Бихме Ви препоръчали да си запишете час за консултация при акушер гинеколог, който да ви прегледа.

Поздрави,
Екип на АГ Болница "Д-р Щерев"

# 2
Здравейте,

Причините за такива индикации може да са от различно естество.
Бихме Ви препоръчали да си запишете час за консултация при акушер гинеколог, който да ви прегледа.

Поздрави,
Екип на АГ Болница "Д-р Щерев"

Да така е.Ще посетя гинеколог,но се притеснявам за бременност.Междо другото вчера имах зацапване и неска също но вече е малко.смисъл вече е към края си,но ме притеснява тая пауза за около половин ден

# 3
Здравейте. Имам много странна ситуация с цикъла. Попринцип цикъла ми е между 5 и 6 дни , като миналия месец спря на 4тия ден, а този месец на 3
За мен това е много странно,защото никога не ми е вървяло само 3 дни. Като дори на третия ден започна да ми прецапва кафеникаво. Да вметна само че сме от бебеправещите и не знам дали това има някаква роля

Общи условия

Активация на акаунт