Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 34 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Сигурно Фатих Аксой и някои от АФКЕЙ празнуват след този рейтинг. ooooh!

Тинчеbouquet
  Сигурно е така,макар,че на мен серияла ми харесва,а и интелигентно са показани нещата,със визуална и сценарна култура  Naughty Naughty Naughty.. махленското липсва  Naughty Naughty
  А и рейтингите не ме интерисуват,но явно за тези от АФКЕЙ са доста важни,че ги следят и по-време на излъчване.

# 61
Сигурно Фатих Аксой и някои от АФКЕЙ празнуват след този рейтинг. ooooh!

Тинче,  bouquet
 Сигурно е така,макар,че на мен серияла ми харесва,а и интелигентно са показани нещата,със визуална и сценарна култура  Naughty Naughty Naughty.. махленското липсва  Naughty Naughty
  А и рейтингите не ме интерисуват,но явно за тези от АФКЕЙ са доста важни,че ги следят и по-време на излъчване.

И мен не ме интересуват, защото сериалът ми харесва. Peace  Притеснява ме само да не го спрат, заради рейтинга, иначе няма проблем. Wink За другото си права, на Фатих Аксой мозъкът му е една касичка. Mr. Green  Като са първи пишат в дизито веднага, но като са четвърти-пети си мълчат. hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 11:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 62
  • в очите на дъщеря си
Сякаш е пресилена тази война м/у АФК и Балканите.

Рейтинга си е рейтинг и той е като едно мерило, но не мисля, че някой от екипа на АФКЙ го следи непременно. Всеки ден по едно и също време  излиза рейтинга за предния ден и не само в Диззи, а и в други сайтове. Peace

п.п Ако пък тук
Цитат
.....явно за тези от АФКЕЙ са доста важни,че ги следят и по-време на излъчване
става въпрос за мен искам да кажа , че всеки ден проверявам рейтинга на сериалите , които гледам , а не само на Балканите. [/b][/i][/color]

# 63
ТинчеHug  аз лично нямам предвид темата АФКЕЙ, а екипът на сериала. Peace

# 64
  Тинче..бъркаш  Naughty Naughty Naughty и аз нямам предвид темата за АФКЕЙ и отдавна не ви следя.. изобщо не влизам, за да следя какво става.Написала съм го защото в туита на Баръш Йош докато тече излъчването, се показва и какъв е рейтинга на всеки половин час  ooooh! ooooh! ooooh!Това имам в предвид ...

# 65
Здравейте  Hug Hug Hug
Снежи   bouquet
Рейтинга е паднал Тотал 29 място а озета 25 в АБ 17 място а озета 29  Sad

Надявам се следващите епизоди рейтинга да се вдигне Praynig

Приятен ден!!!

# 66
  • в очите на дъщеря си
Ок, Снежи, Hug Мери,  Hugисках само да уточня, че да не си помислите, че злорадствам нещо. И на мен не ми харесва тази "война " ама да ви кажа истината е някъде по средата и може би никога няма да разберем точно каква е.

# 67
Ок, Снежи, Hug Мери,  Hugисках само да уточня, че да не си помислите, че злорадствам нещо. И на мен не ми харесва тази "война " ама да ви кажа истината е някъде по средата и може би никога няма да разберем точно каква е.
аз имам определено мнение за нещата,което няма нужда да споделям със всеки и всички,но то определя кого да харесвам и кого -НЕ и да давам подкрепата,вниманието и съпричастността си

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
Здравейте. Hug
Не успях да гледам снощния епизод, но по коментарите Ви разбирам, че е бил интересен.

# 69
  Аз да попитам нещо от снощи,че само от картинките... Този Васил  ooooh! ooooh!не прави ли всичко това,защото е влюбен в Зейнеп  newsm78 newsm78 newsm78

# 70
mariola,аз снощната серия не успях да гледам,но още в първата серия загатнаха нещо такова за Васил... Той изобщо не се зарадва на завръщането на Ариф от казармата и после уж без да иска се изпусна за това,че Зейнеб я искат за снаха на бея в селото и тогава Ариф отиде да бие онзи пълничкия(че му забравих името-сори Blush newsm78)

# 71

Ще повтарят епизода  23:20 ч.  Peace

# 72
Eли, aleynambouquet  bouquet  bouquet

Това за Васил не съм го разбрала.  Peace  Виж го ти, а после реве. ooooh! #2gunfire

# 73

дано успея(ще се постарая Mr. Green)да го гледам
ще мога да отговарям и на въпроси,ако имате де  Heart Eyes

# 74

дано успея(ще се постарая Mr. Green)да го гледам
ще мога да отговарям и на въпроси,ако имате де  Heart Eyes
  ще се радвам ,ако ни се разяснят някой неща  Hug Hug Hug
  мен Васил ми се стори съмнителен  newsm78а май използва политическата ситуация за лична разправа.Интересно.Новия образ,който се появи и е приятел на Ариф/сцената беше на някаква поляна/
   Раговора м/у Емине и баща й в магазина  newsm78 newsm78мисля,че с майката й ,заради парите са се самозабравили,а май бащата не харесва дружбата на Емине с Али/брата на Ариф/.За Емине май ще се окаже драма....разочарованието от родителите й.За майка си е наясно,но за баща й... newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт