Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 34 182
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,момичета  Simple Smile
гледате ли Misfits?  Crazy От няколко дни това гледаме с мъжа ми,а рядко се случва да харесаме един и същи сериал  Laughing

Сега гледам С1 на Управление на гнева и докато чакам С2 започвам Особняците, много ми ги похвалиха момичетата в темата Heart Eyes .

# 676
  • Пловдив
Момичета, гледа ми се сериал тип "Sex and the city", "Триумфът на червилата", "Отчаяни съпруги", нещо леко, женско и не много тинейджърско. Започнах "Дневниците на Кари", като си мислех, че ще е свързан по някакъв начин, но не ми е интересен изобщо. Някакви предложения?

Препоръчвам ти Being Erica http://www.imdb.com/title/tt1149608/ Толкова свеж и позитивен сериал не бях гледала скоро Peace Тъкмо снощи си приключих с финалните две серии и днес съм в абстиненция за главните герои Mr. Green А и те са в ранните 30,така че ги няма типичните тийн драми ooooh!
Не е и дълъг,четири сезона от по 10-тина серии.Много бързо върви Simple Smile

Как няма да го гледам бе, ще участва Капито Heart Eyes

И е с дългата коса Heart Eyes Embarassed Принципно не си падам по такъв тип сериали,но заради него може и да го прегледам Mr. Green

# 677
  • Пловдив
"В стил Джейн"? Но е леко тийн, все пак пробвай.

# 678
  • София
Благодаря за бързите отговори  Heart Eyes Jane by design i 2 broke girls съм ги гледала, ще прегледам другите предложения и разбира се съм отворена за още  Simple Smile
И аз обикновено чакам да завърши даден сезон и тогава започвам да гледам. Но пък лошото е, че ги гледам на един дъх и много бързо оставам пак без сериалче  Simple Smile

# 679
Здравейте момичета да се запиша и аз тук  Simple Smile.В момента следя около 10-12 сериала явно имам достатъчно време  Laughing.Един от любимите ми сериали в момента е The mentalist, иначе следя Grey's anathomy,Fringe, White collar, How I met your mother,90210, The Good wife,Royal pains,Haven,Glee,True blood,The vampire diaries,Hart of Dixie,Person of interest,Newsroom,Grimm,Revenge and Covert affairs  Laughing

# 680
Момичета, гледа ми се сериал тип "Sex and the city", "Триумфът на червилата", "Отчаяни съпруги", нещо леко, женско и не много тинейджърско. Започнах "Дневниците на Кари", като си мислех, че ще е свързан по някакъв начин, но не ми е интересен изобщо. Някакви предложения?

Препоръчвам ти Being Erica http://www.imdb.com/title/tt1149608/ Толкова свеж и позитивен сериал не бях гледала скоро Peace Тъкмо снощи си приключих с финалните две серии и днес съм в абстиненция за главните герои Mr. Green А и те са в ранните 30,така че ги няма типичните тийн драми ooooh!
Не е и дълъг,четири сезона от по 10-тина серии.Много бързо върви Simple Smile

Как няма да го гледам бе, ще участва Капито Heart Eyes

И е с дългата коса Heart Eyes Embarassed Принципно не си падам по такъв тип сериали,но заради него може и да го прегледам Mr. Green
Being Erica e страхотен сериал даже мисля да го гледам отново Wink

# 681
  • София

[/quote]
Направо си го свалям, навихте ме  Laughing

# 682
# 683

Направо си го свалям, навихте ме  Laughing
[/quote]
определено няма да сбъркаш  Simple Smile

# 684
  • Разпиляна във въображението
Докато не мине 1 сезон от даден сериал на АВС,не го почвам  Naughty Twisted Evil Twisted Evil

Много истина Peace

# 685
Загледах снощи Homeland/Вътрешна сигурност, първите два епизода ми харесаха   Grinning

# 686
  • Варна
Загледах снощи Homeland/Вътрешна сигурност, първите два епизода ми харесаха   Grinning

Сериалът ми хареса, но след средата на първи сезон малко го развалят.

# 687
  • в морето до колене
Да докладвам, че изгледах вчера първите 7 серии на House of Cards - други не съм видяла още качени, но дебна  Grinning
Доволна съм!
Кевин Спейси естествено е добър. Но и двете мацки - Робин Райт и Кайт Мара - също много ми харесват (особено Робин). Както и голяма част от мъжете във второстепенния каст.

Имам много смътни спомени от британския оригинал и се каня да си го сваля и да го изгледам отново за сравнение. Но американците са успели на направят съвсем своя си версия. Изобщо не изглежда копирано нищо.
Британската и американската системи на управление имат разлики, разбира се, и още оттук идват предпоставките за различен краен резултат. Но аз имам предвид, не само фактическите разлики. Просто се е получил самостоятелен телевизионен проект, а не сляпо копие.

Надявам се все така да ми доставя удоволствие до края.

# 688
Suits
666.Park.Avenue.
Последно тия 2та много ни зарибиха Simple Smile

# 689
  • Другата България
Да докладвам, че изгледах вчера първите 7 серии на House of Cards - други не съм видяла още качени, но дебна  Grinning
Надявам се все така да ми доставя удоволствие до края.
Само в Арената ли ги има?
И субтитри?

Общи условия

Активация на акаунт