. Той си обикаля стаята, иначе види ли отворена врата и директно тръгва натам. Ако трябва да свърша нещо го оставям в леглото му с играчки. А за музиката... мисля, че е пристрастен към BabyTV само това признава и го гледам, че на песничките се опитва да "танцува" - мята ръчички, подрусва се, много е смешен
. 
, защото доста смело го оставям сам и отивам да готвя или мия.
Днес пък се опита да да се изправи държейки се за покривката на масата, е само се опита ...
Да ми е жива и здрава! Преди малко се върнахме от педиатърката - тежим 9 кг и е дълга 70,5 см. Трябвало да я отуча вечер да заспива на шишето
и как ще стане тая работа незнам.
... 

. Димана е също много дребничка на 7м и 10д. - 64см. и7кг точно, ама тя се роди малка 2.400. Иначе е много жива, не се спира на едно място, но при нас с това куче е доста ограничена милата. За сега още нямаме зъби, но...........
направо голям тормоз. Вие всеки ден ли излизате навън? Има ли мами които дават сутрин поппара? Моето педи иска вече 3 хранения да замествам, на мене ми се струва рано
На обед взимаме баткото от училище и няма как - ако вали, с чадърите 
- ако има фиде - съобрази се с глутена, ако е застроена с яйце и мляко... доста след годинка мисля да го правя товаПрепоръчани теми