И октомври си дойде...Нека радост донесе!

• 4 179
  • 43
  •   1
Отговори
  • Талант на 2012,2013 г.
Това е... Hug Heart Eyes

# 1
Дано бъде и за вас по - лек, МарѝHug

Здраве и късмет за всички!

# 2
  • Варна
Нека новия месец донесе на всички много късмет и радостни емоции.
Мари нека на теб и цялото ти семейство донесе много радост. Hug

# 3
Дай Боже ,Октомври ни донесе само хубави моменти ,здраве и повече да се усмихваме. Heart Eyes :hug

# 4
  • Разград-София
Нека октомври да донесе много радост и щастие на всички  Hug Heart Eyes

# 5
Хубав, слънчев и усмихнат месец, момичета!  bouquet

Мари, от сърце пожелавам този месец да се похвалиш с добри новини от вкъщи! Praynig

Момичета, аз лошо подкарах месеца. Здравословно. Съмнения за дискова херния. Болките са жестоки и ме смачкват. Пия много силни обезболяващи. Няма ефект. Утре съм на изследвания. Стиснете по едни палчета.

# 6
Хубав, слънчев и усмихнат месец, момичета!  bouquet

Мари, от сърце пожелавам този месец да се похвалиш с добри новини от вкъщи! Praynig

Момичета, аз лошо подкарах месеца. Здравословно. Съмнения за дискова херния. Болките са жестоки и ме смачкват. Пия много силни обезболяващи. Няма ефект. Утре съм на изследвания. Стиснете по едни палчета.
Много лошо си загазила ,много добре те разбирам ,стискам палци изследванията да са добри ,и да се намери някакво решение ,което да ти подобри състоянието. Praynig

# 7
  • Талант на 2012,2013 г.
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Hug Hug Heart Eyes

# 8
  • София
хубав месец,с много положителни емоции!

Светле,стиснати палчета за утре и скоро да се оправиш! Hug

# 9
Стискам палци за бързо оздравяване!  Praynig

# 10
  • Варна
Светле и от мен имаш стиснати палци. fingerscrossed

# 11
Момичета, след цял изтощителен следобед в болницата още нямам диагноза. Оказва се, че това че имам тремор на крака прави поставянето на диагноза по-сложно. Вероятно ще се наложи скенер. Някой има ли представа колко сериозно е облъчването при скенера? Утре съм на невролог. Та това е при мен. От физическата болка, висенето в болница и напрежение от неизвестността се чувствам много изтощена. Благодаря на всички за стиснатите палчета! Hug

Леле, Зоренце, то съвсем мъничко останало до финала! Hug Grinning

# 12
  • Варна
Стискам ти палци и тецелувам, да минава бързо!

Да споделя - много съм щастлива - Slavi Yo е станала мама на прекрасна малка бебка! Нямам търпение да орисам госпожицата с всичко най-хубаво! Simple Smile

# 13
Супеееер! Честито бебенце на Славинка! Да е много, много здравичко и весело дете!  Hug Hug  Hug

Не познах кога ще се роди ...  baby_neutral

# 14
  • Талант на 2012,2013 г.

Честито!   bouquet Честит нов живот! Hug Добре дошла на този свят мъничка бебка... Бъди здрава, щастлива и изживей всички мечти за радост на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт