dyMa, ние в Пирогов имаме контакт покрай ушите на буболец, ако имаш нужда
Помните ли ни 

Знаеш колко се възхищавам от това, което правиш с кооператива. Още го мисля за Ники и ще мина да те видя, само нека се върна от Бургас след другата седмица. Той Ники и без това е у дома, че имат варицела, а той не е бил в контакт (а и аз се притеснявах да го пусна точно преди да пътувам, че ще ми се провали обучението за учителите, а не мога да си го позволя).

много много успехи, спокойствие и истинско удовлетворение от работата.
Мисля, че ако няма желание не бих настоявала..и също смятам, че бих търсила друга форма на спорт и забавление за нея - вярвам, че просто е въпрос на време да се намери нещо, което да я радва и ангажира...просто трябват достатъчно опити да се намери подходящия спорт за нея. 

за стиснатите палци. декември и януари ще се по изчистя от хормоните и ако е рекъл Господ Февруари почваме.
Иначе ходим от време на време на музика за деца и много му харесва, пее много вярно и честичко си пее, бързо научава песничките. Напоследък "пише" стихове
Определено страстта му е в животните и всякакви сцени и истории, в които ги подрежда и разказва. Казва, че като стане голям, щял да стане изследовател на дивите животни в африканската савана
Препоръчани теми