Да преправим старите мебели с любов - 17 тема

• 91 018
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Момичета , ако може някой да ме посъветва, ще ви бъда благодарна. Отдавна си търся една етажерка и най после намерих такава , дори с точните размери в Юск, но нещо ужасно ми скъпее . Мажът и каза , че и той можел да я скове , естествено няма да го направи... Там е 260 лв , ето такава , с гръб :
http://www.jysk.lt/?l=5#!p=37&product=2492
и по малка . Дали можете да ми кажете , къде в София да я поръчам по евтина, чамва например, аз така или инъче ще я боядисвам

# 736
нещо линка не се копира целия защо ли ? Етажерката се намира на 37 страница от каталога

# 737
  • София
Дали можете да ми кажете , къде в София да я поръчам по евтина, чамва например, аз така или инъче ще я боядисвам

Нещо подобно няма ли да ти свърши работа?

# 738
  • Пловдив
VK, смях се с глас  Joy
Чак ми се прищя да викна и мъжо да чете, барем му дойде малко ентусиазъм за вехтошарство...че все съм му крива Mr. Green

И аз съм си заделила един такъв куфар, от на баба ми багажите. Отвътре предполагам е сравнително чист, защото е пълен с разни чеизи. Но със сигурност закопчалките му не работят, защото е овързан с тел  Shocked
Ще следя как се развива твоето куфарно преобразяване, а и на nataly_gs , ако намериш вариант за поправяне на закопчалката...

За закачалката... няма да нахалствам  Mr. Green nataly_gs, както ти е по-удобно и по твоя преценка...
Изобщо няма да се сърдя ако не дойде при мен  Peace Къщата още е толкова празна и незапочната... че всички идеи са плаващи  Mr. Green

# 739
У нас проблема не е мъжо. Та нали точно той домъкна рамката, която стана пано със снимки. Проблем ми е щерката. Беше потресена, като и разказах за рамката. Тя отсъстваше, когато мъжо я донесе. Абе..това дете е антиклошарче и антиценителче. Не е мое  Mr. Green
Да ви кажа, че единственото място, където ми идва на ум да сложа куфара за шкаф е тоалетната. Моля, не ми се смейте. Може да си държа вътре препаратите, резервната т.х-я, дамски принадлежности.

# 740
НОВА ТЕМА

Заповядайте! Има и мото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт