Бебеправене Тема 14 - Да прогоним лелката за следващите 9 месеца! :)

• 23 244
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Алекс, не се притеснявай, всичко ще е наред, не се тревожи, сега трябва да си спокойна, заради бебо!  Peace  Hug

# 91
Аз я пия от два месеца ,но пропускам, просто забравям.Сега от 1, 2 седмици не съм пропускала.Но мисля да си взема от тези ПРЕГНАКЕЪР  за него и нея в тях има фолиева киселина.Момичета вие имате ли някакви впечатления от тези витамини.

# 92
Аз пия Неофолик мета. Единствено усещам,че ноктите ми започнаха да стават по-здрави! При вас има ли промяна след приема на фолиева кис.?

# 93
  • София
Аз пия Неофолиок от 3-4 месеца, но чесно казано не съм забелязала някаква променя в себе си newsm78

# 94
И аз пия Неофолик от около 2 месеца. И сега като каза linka_7- верно, че и моите нокти са станали по-здрави и не се чупят, нито цепят  Mr. Green Дали се дължи на фолиевата, незнам  Mr. Green
Алексче, всичко ще е наред с бебо!  Heart Eyes

# 95
  • София
Алекс, мила, всичко ще е наред! Резултаът ти е добър. нали си нашето талисманче, трябва да си ни за пример!

# 96
  • София
Момичета целувам ви много,радвам се, че ви има  Hug

# 97
Аз я пия от два месеца ,но пропускам, просто забравям.Сега от 1, 2 седмици не съм пропускала.Но мисля да си взема от тези ПРЕГНАКЕЪР  за него и нея в тях има фолиева киселина.Момичета вие имате ли някакви впечатления от тези витамини.

Не я знам тази ФК. Аз пия ОГЕСТАН, тази ми препоръча гинеколожката, малко е скъпа, но сигурно е хубава, незнам. newsm78 Иначе са 30 капсули и струваоколо 20 лв. Но имам само за около 3 седмици и после ми свършва, имам и неофолик, после ще почна нея, понеже не съм в БГ и тук я няма. Но като свършат - има и тук!  Laughing

# 98
Аз вече ще полудея #2gunfire!Имам задух,не ми достига въздуха,нетърпима болка в гръдния кош по 6-7 пъти на ден.Болки ту в единия,ту в другия яйчник Tired.На всяко ставане  болки ниско долу в корема.Какво ми става? ooooh! Thinking
Оплаках се - съжалявам.

П.С. Много силни болки в стомаха. #Crazy newsm78 Така съм от 3 дена.

# 99
Дано всичко е наред с теб Lily Trifonova! май ще е добре да посетиш лекар, ако продължава така. Успех  Hug Hug Hug

# 100
Линка забравих да кажа,че днес бях на лекар и ми каза,че всичко това е на нервна почва,и че просто трябва да се успокоя,и ме изпрати по-живо по-здраво! #Cussing out

# 101
  • София
Междо другото задух и примерно задушаване и/или сърцебиене и т.н. могат да се получат от нерви, притеснение и т.н. Според мен ако има нещо такова /да си нервиране или притеснена/ се успокой и ако тези симтоми продължат отиди при чичко доки, за да си спокойна, че всичко е ок  Hug
Между другото погледнах графиката ти... стискам палчета  Praynig  Heart Eyes

# 102
  • София
Линка забравих да кажа,че днес бях на лекар и ми каза,че всичко това е на нервна почва,и че проста трябва да се успокоя,и ме изпрати по-живо по-здраво! #Cussing out
Точно това щях да кажа и аз. Случва ми се и на мен понякога. Давай го по-спокойно и ще си по-добре!

# 103
  • София
Линка забравих да кажа,че днес бях на лекар и ми каза,че всичко това е на нервна почва,и че просто трябва да се успокоя,и ме изпрати по-живо по-здраво! #Cussing out

Докато напиша и ти си написала, че е на нервна почва.. .ей момиче, нали правим бебета, трянбва да сме спокойни  Heart Eyes /то той го казва де... постоянно писукам за нещо, ама нищо де, все някога и аз ще се успокоя... надявам се  JoyHug

# 104
лили, това е добра новина, значи от теб зависят нещата. отпусни се и прави неща, които те радват и успокояват, то каквото има да ни се случва ще ни се случи. усмивки от мен smile3525

Общи условия

Активация на акаунт