Бебеправене Тема 14 - Да прогоним лелката за следващите 9 месеца! :)

• 23 244
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Веси обсолютно си права и затова аз само си седя и си чакам да му дойде времето...пък каквото сабя покаже...ако не сега може подарък за РД да имам другия месец   bouquet  Hug

Принцес миличка и за се нареждам в твоя отбор  Hug

Ели през октомври са белите а тези от ноември са чернита до колкото си спомням Stuck Out Tongue Ааа твойто мъжле и то от клуба на теленцата ма не точно  Hug

# 76
Честито алекс и for girls who ride   bouquet пожавам сладки и пухкави бебчовци  Hug пожелавам хубавите новини да не спират да валят и само + тестчета да виждам   bouquet

# 77
момичета, и за да не е само запис, да ви питам, вие пиете ли фолиева киселина? Аз исках да почна, но мъжо каза, докато лекар не каже - нищо не пиеш. Та сега ще ходя на лекар да питам.

# 78
момичета, и за да не е само запис, да ви питам, вие пиете ли фолиева киселина? Аз исках да почна, но мъжо каза, докато лекар не каже - нищо не пиеш. Та сега ще ходя на лекар да питам.

Добре е да пиеш няма да ти навреди това е витамин само ще помогне на бебчо за развитието му като стане  Peace даже е препоръчително 3 месеца преди да забременееш, е при мен точно така се получи Simple Smile

# 79
  • София
Охх и аз се помотвам...все си казвам утре ще си взема...ама се успокоявам, че бях почнала да пия едни витамини в които има фолиева киселина...ама понеже са ми гадни и не съм ги пила последните 4-5 дена.

# 80
  • В една слънчева къща...
Аз като бях на профилактичен, казах на моята док, че приятелят ми вече много настоява да започваме с опитите и тя веднага ме попита дали съм започнала прием на ФК или да ми изписва. Аз вече бях започнала Simple Smile

# 81
Аз ги пия от юни месец даже, всяка вечер по едно. Гинеколога ми каза когато решим за бебе 3 месеца преди това да ги почвам Wink

# 82
И аз пия фолиева киселина от началото на август, а от 1 седмица давам и на мъжа ми!
Няма да ви навреди, трябва да се пие! Peace

# 83
  • София
В момента, в който казах на док, че ще почваме с опитите, той каза да я почвам.
А от вчера започнах и други витамини, да видим докъде ще я докарам.

# 84
  • София
Аз пиех тези дето са на Центрум...ама са ми много големии и направо като ги иизпия имам чуството, че са ми залепнали на гърлото  Sick А Фолиевата още довечера я взимам и я почвам  Simple Smile

# 85
Аз пиех тези дето са на Центрум...ама са ми много големии и направо като ги иизпия имам чуството, че са ми залепнали на гърлото  Sick А Фолиевата още довечера я взимам и я почвам  Simple Smile

Аз давах 1 месец на моя Центрум, но ги спрях и сега му давам Неофолик!

# 86
И ние цокаме витамини, но при мен ФК е 0,4мg. Цвети, и на мен са ми големи и аз едвам ги пия, да не говоря, че и единния спазмалгон го цепя на две  Laughing

# 87
  • София
Здарвейте и от мен момичета, много сте изписали, сега се връщам да ви изчета  Hug

Аз да кажа за мен, поне ви споменах че съм ходила вчера при доки и тя нищо не видя и се уплаших доста, пуснахме кръвчица, резултата е 381.900 /доста е рано да се види нещо/ четох в нета, че това горе долу отговаря на 4 седмица, та се поуспокоих малко. Вика ме в петък пак на ехограф и дано се види точката където и е мястото и всичко да е наред  Heart Eyes

# 88
Аз малко късно я почнах ФК,преди 3 седмици някъде....  Heart Eyes

# 89

alex__n всичко ще е наред, желая ти го от сърце Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт