Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Майката  на Нарин, Хатун, като всяка майка веднага усети, че има нещо, разбра, че нещо не е наред с бременността на Нарин - Не ми изглежда щастлива? Защо?

Разбираемо защо Нарин заблуди майка си на колко месеца е, разбираемо не пожела да каже на Мустафа какво е казал доктора, защото той никога няма да се махне от живота й, но не пожела и да го излъже...Мустафа - Нарин, това наше бебе ли е? Кажи ми истината. Ако носиш моето дете, няма да ви оставя на друг. Ако не е мое, няма повече да стоя на пътя ти. Отговори ми. Нарин  – Това е моето бебе, Мустафа. Това е моят живот. Няма повече да се месиш в него. Мустафа – Сега ще ми отговориш. В кой месец си? Какво каза докторът? Нарин  – Мустафа, пусни ми ръката. Мустафа  – Нарин, ще ми отговориш. Докато не разбера това, няма да ходиш никъде. Нарин – Мустафа, пусни ми ръката.

# 346
Марица,Вале,Дилеми,Кики,Мариана,момичета,ха наздраве и от мен!

А аз за себе си избрах това:

# 347
  • София
Асие си е Асие, чудно как е приятелка, и то добра, с нежната, плаха, добра Гюленгюл - Не се притеснявай, момиче…Няма причина да бързате, карайте го полека. И се благодари на бога, че не ти е скъсал булчинската ти рокля. Спомняш ли си ме мене първата сутрин? Е? И какво получи за първото сваляне на воала?Гюл – Ето там, гривна. Асие - Слушай, не ги оставяй тук, всички за ги гледат. Това, което си получила от свекъра, свекървата и мъжа си, нека остане тук, но всичко останало го събери и занеси при майка си, там да стои. Не се знае какво ще стане утре. Гюл - Срамота! Как ще нося на майка ми злато? Асие – Ако те е срам да идеш още първия ден, аз ще ида. Ще го занеса на моята майка, тъкмо ще ти е под ръка. Имам пред засега. Я дай да видя как ти седи тази гривна.

Мустафа е ядосан, че Асие излиза от стаята на младоженците, нищо добро не чака от Асие ...– Ти какво правиш там? Слушай! Не заразявай с твоето коварство тази жена като ангел. И през ум да не ти минава да я учиш да прави като теб, иначе ще ти скъсам главата. Асие – Ти отдавна ми взе ума, Мустафа. Искам да ми го върнеш, но ти не го правиш... Дъщеря ти ме чака. Трябва да я накърмя.

Забавлява се, почти злорадства на съмненията и терзанията на Дурие по отношение на Бахар и Аслан - Видя ли я онази кокона как се кълчи на сватбата? Нарочно ме провокира. Асие – Много е опасна майко, много. Не съм срещала досега такава. Дурие - А г-н Аслан седи и се наслаждава. Писна ми вече от всичко това! Асие – Дурие - Къде е Мустафа? Асие – Спи с детето в нашата стая. Дурие – Стига вече! Нека и той да се събуди. Всички трябва да се събудят! Асие се подсмива – Добро утро, г-жо Дурие. Късно се събуди!

Въпреки всичко, жестоко е пренебрежението, с което се отнася Мустафа към Асие, начина, по който я гледа, презрението, което личи в очите му. Стана ми жал за нея, когато я изгони от стаята, за да може да се наслаждава сам на дъщеря си...– Искам да остана сам с моята красавица. Никой не искам тук.

# 348
  • Пловдив

Пък аз да сложа тази снимка....Еееее, супер сравнение.

# 349
# 350
Марица,Вале,Дилеми,Кики,Мариана,момичета,ха наздраве и от мен!
http://dedenze.blog.bg/photos/117172/original/whisky_colleckshun.jpg
А аз за себе си избрах това:

Ох... додохме си на думата! И аз сядам вече пред РС-то с чаша топло кафе - напук на душманите! Simple Smile)) Подреждането може да продължи и утре - работата не е заек... Simple Smile)) Наздраве!  Simple Smile))

# 351

Пък аз да сложа тази снимка....Еееее, супер сравнение.

Уха! Някой манЯХ като мен се е заиграл да намери точните кадри! Simple Smile)) Страхотна снимка, Марианка! Да ни е живо и здраво момчето! Наздраве! Simple Smile

# 352

Разкошен клип, Вале! Гъркините са подбрали най-доброто от Булут.Simple Smile)) Не разбирам думите на песента, но личи, че е правено с много любов. Simple Smile) Впрочем, това "лео", май трябва да означава "лъв"? Simple Smile) Тази вечер му върви на Енгинчо - одеве - окото на тигъра, сега лъв... Simple Smile)) Wink Ми да вземе да изреве по-скоро на екран, че много ми домъчня вече за героите му. Simple Smile)) Ще взема да си пусна Караилан от зор. Simple Smile)) Щото КВФ и АБО вече и в будно състояние ги сънувам. Simple Smile))

# 353
  • София
Тони, наздраве!!!
В последно време все се разминаваме,   изглежда имаме различни цикли
Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:16 от Dilemi

# 354
Асие си е Асие, чудно как е приятелка, и то добра, с нежната, плаха, добра Гюленгюл - Не се притеснявай, момиче…Няма причина да бързате, карайте го полека. И се благодари на бога, че не ти е скъсал булчинската ти рокля. Спомняш ли си ме мене първата сутрин? Е? И какво получи за първото сваляне на воала?Гюл – Ето там, гривна. Асие - Слушай, не ги оставяй тук, всички за ги гледат. Това, което си получила от свекъра, свекървата и мъжа си, нека остане тук, но всичко останало го събери и занеси при майка си, там да стои. Не се знае какво ще стане утре. Гюл - Срамота! Как ще нося на майка ми злато? Асие – Ако те е срам да идеш още първия ден, аз ще ида. Ще го занеса на моята майка, тъкмо ще ти е под ръка. Имам пред засега. Я дай да видя как ти седи тази гривна.

Мустафа е ядосан, че Асие излиза от стаята на младоженците, нищо добро не чака от Асие ...– Ти какво правиш там? Слушай! Не заразявай с твоето коварство тази жена като ангел. И през ум да не ти минава да я учиш да прави като теб, иначе ще ти скъсам главата. Асие – Ти отдавна ми взе ума, Мустафа. Искам да ми го върнеш, но ти не го правиш... Дъщеря ти ме чака. Трябва да я накърмя.

Забавлява се, почти злорадства на съмненията и терзанията на Дурие по отношение на Бахар и Аслан - Видя ли я онази кокона как се кълчи на сватбата? Нарочно ме провокира. Асие – Много е опасна майко, много. Не съм срещала досега такава. Дурие - А г-н Аслан седи и се наслаждава. Писна ми вече от всичко това! Асие – Дурие - Къде е Мустафа? Асие – Спи с детето в нашата стая. Дурие – Стига вече! Нека и той да се събуди. Всички трябва да се събудят! Асие се подсмива – Добро утро, г-жо Дурие. Късно се събуди!

Въпреки всичко, жестоко е пренебрежението, с което се отнася Мустафа към Асие, начина, по който я гледа, презрението, което личи в очите му. Стана ми жал за нея, когато я изгони от стаята, за да може да се наслаждава сам на дъщеря си...– Искам да остана сам с моята красавица. Никой не искам тук.

От време на време и на мен ми става жал за Асие, както ми ставаше жал и за Мукаддес в някои моменти, но после проклетията пак прави нещо, с което ми вдига кръвното и  - дотам. Simple Smile)) Жал ми е за Мустафа, че беше обречен да изживее дните си до нея. Поне да му бяха подбрали някое кротко девойче - имаше шанс да усети малко семейно щастие, а то... Асие! Уф! Фурия, Немезида, Харпия!... Милото ми Булутче... Simple Smile))

# 355

Добра вечер дами !

Гледам пийвате си - ама питам защо ? Заради съботната вечер, заради Е., против грип или просто за удоволствие ?

# 356
Марта,аз заради съботната вечер и за удоволствие!
Дилеми, Hug

# 357
# 358
Марта, аз пия заради Кики!  Joy Тя каза, че така се лекува, а пък мен нещо гърлото....и какво да правя, лекувам се!!!  Joy
Освен това такава хубава приказка върви, грехота е да не пийне човек, за да тече по-леко преговора!

# 359
  • София
Момичета, снощи сложих един клип, http://www.youtube.com/watch?v=W3dILgHkQf8, направен по песента, свободен превод, Водата на извора Арни. това е песента, насладете й се

Тони, специално за теб!!!  Hug

Tis Arnis to nero - Stavros Siolas

Водата на извора Арни

Според легендата, Арни е извор някъде в Гръция. Вярва се, че който пие от водата на този извор, ще забрави любимия си и  ще му бъде по-лесно да го остави. В песента, мъжът пее, че неговата любима е пила вода от извора Арни и го е забравила. Но той толкова много я обича, че дори и да пие от водата от този извор, ще я забрави за кратко. В момента, в който я види, отново ще се влюби в нея...

Скрит текст:
* According to a myth Arni is a water spring somewhere in Greece and it is believed that if you drink water from there you forget your beloved one. so, in the song the man says that the woman who loves drank water from there and forgot him but he loves her so much that even if he drinks that water he will forget her only for a while and when he sees her,he fell for her again...

Arni's water

Aaaah...
Arni's water
Arni's water
denial's...
denials' spring

Aaaah...
Arni's water
you drank it and...
you drank it and you denied me

Ah, my love, trickle on my lips to drink
Arni's bitter water,
and if I forget you, if I deny you
once again if I see you
once again I will fall in love with you

Aaaah...
oblivion's narrow street
you crossed it...
you crossed it and you disappeared

Ah, my love, trickle on my lips to drink
Arni's bitter water,
once again if I see you
once again I will fall in love with you

trickle on my lips to drink
Arni's bitter water,
once again if I see you
once again I will fall in love with you...

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:34 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт